Hızlı Soru - Cevap

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
selam sevgili forum, uzun süredir derslerin yoğunluğundan ve istanbuldaki şartlar müsaade etmediğinden detailing'e vakit ayıramadığımdan paylaşım yapamıyorum. Ancak keyifle takip ediyorum paylaşımları, herkesin eline emeğine sağlık.

geçenlerde dalgınlık yüzünden kapıyı kolona sürttüm, sonrasında komple polisaj ve seramik yapıldı arabaya. maalesef kapıyı kurtaramadık. Böyle binmek içime sinmediğinden boyatmayı düşünüyorum. Aracın rengi opak nardo gri yani ton tutturma konusunda beni epey düşündürüyor. Ayrıca daha önce hiç bir yerinde zımpara da yapılmadığı için boya portakal kabuğu görünümünde.

İstanbul'da bu kapıyı kesinlikle ton farksız portakallı görünümünü koruyarak boyayacak yer tanıyan var mıdır?

Hocam geçmiş olsun, yalnız bu paneli komple boyatmak veya lokal bile olsa çok daha değer kaybetirir. @emirhaneness Emirhanın dediğine kesinlikle katılıyorum bence bir düşünün. Bir de eski forumdan Tokyo Garage dı sanırım ismi Salih diye hatırlıyorum bu tip işlerde çok iyiydi diye abimden duymuştum istersen bir görüşün İstanbulda ama gidip benzin yakmak kapıyı boyatmaktan iyidir :)

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

An itibariyla biri avm otoparkinda sürtüp gitmiş,yapacak bisey yok cizikleri pasta ile hallederim.göcügü de bir ara K.Maras a gittigimde @technologyst ile.hallederiz.

İnsanlar cok.fena duyarsiz olmuş.
Sefa hocam geçmiş olsun. Böylelerine söylenecek çok şey var da ..
Bu arada artık günümüz de araç kamerası şart hale geldi :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

An itibariyla biri avm otoparkinda sürtüp gitmiş,yapacak bisey yok cizikleri pasta ile hallederim.göcügü de bir ara K.Maras a gittigimde @technologyst ile.hallederiz.

geçmiş olsun abi insanlar cok duyarsız sen gözünden sakın heryerini ayrı temizle aptalın biri sürtüp çeksin gitsin. geçmiş olsun tekrardan abi

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

abi geçmiş olsun, insanlarda hak hukuk helal haram hiç bir şey kalmamış maalesef. Allah beterinden korusun

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
selam sevgili forum, uzun süredir derslerin yoğunluğundan ve istanbuldaki şartlar müsaade etmediğinden detailing'e vakit ayıramadığımdan paylaşım yapamıyorum. Ancak keyifle takip ediyorum paylaşımları, herkesin eline emeğine sağlık.

geçenlerde dalgınlık yüzünden kapıyı kolona sürttüm, sonrasında komple polisaj ve seramik yapıldı arabaya. maalesef kapıyı kurtaramadık. Böyle binmek içime sinmediğinden boyatmayı düşünüyorum. Aracın rengi opak nardo gri yani ton tutturma konusunda beni epey düşündürüyor. Ayrıca daha önce hiç bir yerinde zımpara da yapılmadığı için boya portakal kabuğu görünümünde.

İstanbul'da bu kapıyı kesinlikle ton farksız portakallı görünümünü koruyarak boyayacak yer tanıyan var mıdır?

Geçmiş olsun ,

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın can sıkıcı bir durum ama kimsenin yanına kalmıyor merak etmeyin

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

gecmıs olsun kordon altından boyanabilir. cizikler biraz derin gorunuyor yoksa opak renkte rutus ile kurtulurdu.
genelde kordon altı kalan kısım renk tonu farketmezse ters yansımadan dolayı hata kusurları gizler.

portakallı gorunüm 1 e 1 mumkun degıl ama sertlestırıcıye az tiner konuldugunda portakallı oluyor ister istemez

Jilet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Niğde
car pro iron x cherry sprey demir tozu sökücü ürününü satın aldım ürünü kullanan var mı memnun mu. Birde koku olarak iğrenç bir kokuya sahip kiraz kokulu diye geçiyor ama kullanınca mı öyle kokuyor bulunduğu ortamın kokusunu bastıran ağır bir kokuya sahip normal mi?

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
car pro iron x cherry sprey demir tozu sökücü ürününü satın aldım ürünü kullanan var mı memnun mu. Birde koku olarak iğrenç bir kokuya sahip kiraz kokulu diye geçiyor ama kullanınca mı öyle kokuyor bulunduğu ortamın kokusunu bastıran ağır bir kokuya sahip normal mi?
evet demir tozu temizleyiciler marka fRketmeksizin berbat kokusu ile bilinir:)

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Ben auto britenin purple rain kullanıyorum. Şişeye çok dikkat etmedim ama jantlarda kullanırken çok rahatsız edici bir kokusu yok tavsiye edebilirim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam evde muhafaza ediyorum ciddi oranda kötü kokuyor kokunun yayılmaması için bi öneriniz var mıdır
İki tane buzdolabı poşetine sarın baktınız hala kokuyor birde market poşetiyle sarın poşetlerin içerisinde hava kalmasın yırtık olmasın. Her demirtozu temizleyici kötü kokar bilginiz olsun

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 litrelik ürününü kullanıp bitirdim. Oldukça memnunum fakat fiyatı yüksek onun yerine k2 favorim