Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #30,421
Abi bende adbl glass pro biraz daha dış camlarda kullanılan bir ürün gibi hissettim çünkü sıktığımda ipa tarzı alkolümsü bir kokuda geliyordu 500 ml ürünü hem dış hem iç camlarda kullandım sorun olmadı ayrıyeten meguıars d120 de kullandım onda da sorun olmadım 2 3 seferde mecburiyetten 1/2 ipa ile de sildiğim oldu çok sükür herhangi bir sorun yaşamadım bilgin olsun :D yanlış hatırlamıyorsam benim filmde madicoydu
Valla 1.1 ipa falan da bişi yapmıyorlar demişlerdi. 3m filmde bişi yapmamıştı o da. Ama risk sonuçta. Bi ton para veriyoruz düzgün film diye. Temizlerken zedelemek üzer. Detailing sektöründeki ürünleri zarar vermeyecek şekilde yaparlar diye düşünüyorum. Sonuçta bi bizim ülkemizde yok cam filmi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Benim aracın camlarında endura film var, 3 yıl oldu film yapılalı. 3 yıldır da k2 nuta ile her detay sonrası dıştan ve içten farklı bezler ile silerim. Şimdilik bir sorun yaşamadım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
9 Seneye Yakin 200 e yakin Askeri Aracta Hepsinde Filmde vardi Meguiars Glass Concentrate kullandik hic sorun olmadi.Konsantreydi siselere doldurup her aracin bagajinda duruyordu.

Suan için K2 Nuta,Meg Glass,Vonixx Glazy,ADBL Holosowe,3D 50 to 1,Flowey S3,Shiny Perfect Clarity guzel.ürünler.

Cam Temizleyici konusunda begenmedigim ürün Autobritenin Crystal olanjydi yagli ve puslu his birakiyordu geride.

Birde burda en onemli husus kesinlikle.Cam Bezinin cesidi ve kalitesi.

Carbon ve Waffle Bezi kiyasladigimda ikiside guzel ama waffle silmede daha yumusak ve puruzsuz sonuc veriyor ozellikle icten ön cami silerken.Carbon bezi bir cok kisi yanlis kullanimdan dolayi leke birakiyor diye soylendi onu hafif nemlendirip kullanildiginda cok sahane sonuclar veriyordu.

Baklava desenli renkli cam bezleri en sikintili olanidir.

Bir Ara Purestar in Cam Bezi vardi İnce birseydi o mesela mukemmeldi Cam icin en ideal bezdi.

Ona muadil Mikrotex in ince cam bezleri de güzeldir.