Öne çıkan konu
#30,621
Kimyasala dayanıklı güncel sprey şişe tavsiyelerinize ihtiyacım var. Koçtaş Velvetten genel bir memnuniyet olmuş forumda. Alternatif önerileriniz varmı?
Soldaki domestos köpük gücü şişesi. Sağdaki de murat plastik dediğimiz sprey şişelerden(5-6 yıldır kullanıyorum)
Canyon başlık da almıştım ama sıkarken elde tutuşu rahat gelmemişti. Ama 1 tane alıp denemekte fayda var, herkes için farklı olabilir.
Şişe boyu 0.5 ya da 0.7lt olanları ideal buluyorum. Şu sağdaki şişeleri ve başlıkları çok severek kullanıyorum.
Naçizane tavsiye kabul ederseniz şişeleri almışken bir kere alın ve bir daha düşünmeyin derim. Fotodaki domestos şişesi gibi sprey başlıklar iş görse de diğer şişeler gibi rahat ettirmiyor. Şişeye bir kez maddiyat ayırın sonra keyfini sürün






Başlıklarda sıkıntılı canyon bile olsa bilhassa demirtozu gibi ağır kimyasallarda uzun süre bekleyince zor püskürtme sorunu çok yaşadım.
Epocanın asite dayanıklı solvente dayanıklı vs. çeşitleri var onları düşünüyorum.