Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #541
Pro' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Herkese merhaba. Camlardaki yağmur kaydırıcıyı yenilemek için eskisini silmek lazım mı? Direkt üstüne sürsem bir problem olur mu acaba? Silmeyi pek beceremedim de ondan soruyorum. İpa, kil falan çıkarmadı.

Ürün nedir? Glaco quick için 3d apc, sonrası ipa geçip yeniliyorum bir sorun olmuyor.

Glaco ultra. Biraz daha güçlü versiyonu sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Paian' Alıntı:
Pro' Alıntı:
Ürün nedir? Glaco quick için 3d apc, sonrası ipa geçip yeniliyorum bir sorun olmuyor.

Evet daha güclüsü olabilir. Quickde iyi.. Tam etkisi geçmiş yenilemek lazım diyorum aracı yıkayınca camdaki kirler vs ortadan kalkınca tekrar iş görmeye devam ediyor :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Pro' Alıntı:
Paian' Alıntı:

Evet daha güclüsü olabilir. Quickde iyi.. Tam etkisi geçmiş yenilemek lazım diyorum aracı yıkayınca camdaki kirler vs ortadan kalkınca tekrar iş görmeye devam ediyor :D
Aslında bende de tam olarak öyle. Ama dün dikkat ettim sileceklerin geçtiği yerlerle kör noktadaki yerler arasında fark var. Yenileyeyim diyorum ama işte tam olarak kaldırmayı beceremedim. Cama polisaj yapmıyordur herhalde kimse?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Paian' Alıntı:
Pro' Alıntı:

Aslında bende de tam olarak öyle. Ama dün dikkat ettim sileceklerin geçtiği yerlerle kör noktadaki yerler arasında fark var. Yenileyeyim diyorum ama işte tam olarak kaldırmayı beceremedim. Cama polisaj yapmıyordur herhalde kimse?
Ben yapıyorum, sonax cam pastası ile ürünü yenilerken ama elinde cam pastası yoksa, herhangi bir pasta ile cama polisaj yapabilirsin camı aşındıramaz yüksek ihtimal ama iyi bir temizlik yapar.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Ben yapıyorum, sonax cam pastası ile ürünü yenilerken ama elinde cam pastası yoksa, herhangi bir pasta ile cama polisaj yapabilirsin camı aşındıramaz yüksek ihtimal ama iyi bir temizlik yapar.
Cama polisaj işi uğraştırıcı diyorlardı o yüzden söyledim esasen. Yani her yağmur kaydırıcı yenilirken yapılıyor mu diye. Polisaja imkanım yok ne yazıkki. Olsa da rayon ped seryum oksit vs. zaten yok. Şu halde mevcutun üzerine yapıcam gibi duruyor.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Paian' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Cama polisaj işi uğraştırıcı diyorlardı o yüzden söyledim esasen. Yani her yağmur kaydırıcı yenilirken yapılıyor mu diye. Polisaja imkanım yok ne yazıkki. Olsa da rayon ped seryum oksit vs. zaten yok. Şu halde mevcutun üzerine yapıcam gibi duruyor.
Dediğim gibi, camı sadece temizlik için normal polisaj pedleri ile yapabilirsin, illa rayon ped gerekmez eskisini silip yenisini yapmak için. Ama yapmak istemezsen m600 tiner geç olmadı yada m700. Onlar temizleyebilir

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Dediğim gibi, camı sadece temizlik için normal polisaj pedleri ile yapabilirsin, illa rayon ped gerekmez eskisini silip yenisini yapmak için. Ama yapmak istemezsen m600 tiner geç olmadı yada m700. Onlar temizleyebilir
Eyvallah M600 deneyeyim bakalım. M700 yok hiç biryerde.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
safa43' Alıntı:
Detay fırçası düşünen varsa bunları 9.5 tl ye bauhaustan aldım. Deneyip sonucu paylaşırım. inşallah kalitelidir kıl dökme yapmaz. Adam kaliteli dedi ama bakacaz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sag taraf badana fırçalarını kullanmayın. üzücü sonuçlar doguracaktır o metal bölümler.

artık aldım  illaki kullanacam diyorsanız metal bölümleri bantla kapatmaya çalışın

ama bence kullanmayın.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
ege' Alıntı:
safa43' Alıntı:
Detay fırçası düşünen varsa bunları 9.5 tl ye bauhaustan aldım. Deneyip sonucu paylaşırım. inşallah kalitelidir kıl dökme yapmaz. Adam kaliteli dedi ama bakacaz.

sag taraf badana fırçalarını kullanmayın. üzücü sonuçlar doguracaktır o metal bölümler.

artık aldım  illaki kullanacam diyorsanız metal bölümleri bantla kapatmaya çalışın

ama bence kullanmayın.
sağol abi uyardığın için soldaki 2 fırça için aldım bu seti ayrı satılmiyordu. diğerlerini de kullanırsam dediğiniz gibi kullanayim.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Paian selulozik tiner ile deneyebilirsiniz. Benimde çıkmayan nalet bir yağmur kaydırıcı var başımda. Bana da en son tiner önerdiler. Daha deneyemedim ama çıkarır diyorlar.
Tabi tineri çok dikkatli kullanmak lazım. Plastik aksamlarda sıkıntı yaratır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Yangsagan hakikaten lanet ettiriyor bazen. Bu kadar sağlam boya koruma yapmaya çalışsalar olmaz sanırım. Çıkarmak için o kadar uğraştım bana mısın demedi. M600 kurtarmazsa bir de onu deneyeyim bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
herkese hayırlı günler işe yarar mı kaliteli mi bilmem ama n11'de indirim var. Bilgilendirmek istedim.

Poyraz051

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
dati_bubu' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,Daha önce bu ampulden kullanan oldu mu aracında.

Fatih Şahin

Tamamen Mavi kaplamalı olanlar beyaz ışık veriyor ancak aydınlatma çok zayıf tavsiye etmem.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
@Ozgur_gs_91 @Poyraz051 Ürün açıklamasında öyle şeyler yazmışlar ki acaba mı dedim Birde burdan sormak istedim ama orjinale devam.

Fatih Şahin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
dati_bubu' Alıntı:

Fatih Şahin

Aynı ürünü kullandım , tavsiye etmem .. Tam beyaz ışık vermıyor hafif sarıya dönük bir beyaz aydınlatma sağlıyor. Yağmurlu havalarda görüş problemi yaşarsınız .

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Pro' Alıntı:
dati_bubu' Alıntı:

Fatih Şahin

Aynı ürünü kullandım , tavsiye etmem .. Tam beyaz ışık vermıyor hafif sarıya dönük bir beyaz aydınlatma sağlıyor. Yağmurlu havalarda görüş problemi yaşarsınız .
Araçta mercek olmadığı için led veya xenon takmak istemiyorum. Açıklamasında karşı taraf sürücünün göz retinasina zarar vermez yazıyor. Ama vazgeçtim Admin.

Fatih Şahin

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
Bu deri kremini direk elimle masaj yaparak sürüyorum kremin fazlalığını bezle almıyorum her uygulamam da acaba doğru uygulama mı yapıyorum ?

Samsung SM-N950F NOTE 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
RecepGürışık' Alıntı:
Bu deri kremini direk elimle masaj yaparak sürüyorum kremin fazlalığını bezle almıyorum her uygulamam da acaba doğru uygulama mı yapıyorum ?

Samsung SM-N950F NOTE 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elle uygulayabilirsin veya yumuşak bir pedle yayıp silebilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ