Lastik, dış detay, dış plastik, paspas vs. fırçalarken kullanıyorum, artık lastikte daha çok R1 kullansam da GS kullandığım da oluyor. Bu gibi yerlerde kullanabilirsiniz.
Arkadaşımın aracında benzer bir durum vardı, bazı bölgelerde aşırı derecede bazı bölgelerde sıçrama şeklindeydi. Özellikle sıçrama tarzı olanlar bir kaç tekrarda çıkıyor ancak 25 kuruş ve daha büyük boyuttaki kalıntılar baya uğraştırıyor. 2017 veya 2018 Civic'di yaptığımız araba arka davlumbazı kadifedir herhalde onunda, devamında konusu geçmedi ama çürütüp yırtsa haberi gelirdi herhalde.

O araçta da davlumbazdaydı lekeler. Dar olduğu için çalışması zor oluyor, bir kaç deneme arakasından zor gelirse jantı söküp yapmak çok daha rahat olur.
Bir de sert bir fırça yardımıyla ürüne biraz yardımcı olmaya çalışıp bekledikten sonra bol bol tazyikli su tuttum. Mümkünse açık alanda çalışın tadı çok kötü fısladıkça istemeseniz de soluyorsunuz.

En son bol bol durulamayı da unutmayın tabi. En az 1L olarak temin etmenizi tavsiye ederim çok ufak değilse tekrar tekrar işlemi yapacağınız için tüketim biraz fazla oluyor.