Hızlı Soru - Cevap

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pazarama

Ürüne denk geldim hem süpürge hem üfleme olarak kullanıyor. daha önce deneyimleyen oldu mu ?
Bende vardı bir ara bundan. Bayağı kuvvetli bir cihaz. Malzeme kalitesi vasat. Biraz gürültülü çalışıyor. Aracı kurulamak için almıştım. Apartman önünde kullanımı zahmetli oluyor diye kenarı kaldırdım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar. Ben ortalama 1-2 ay önce k2 polo protectant almıştım şimdi kullanmak nasip oldu. Sunroof rüzgarlığını temizleyeyim dedim sıkıyorum ürün sadece koku ve gaz karışımı birşey veriyor. Köpük vermiyor nedense anlamadım çalkaladımda kullanmadan önce nasıl bi yol izlemeliyim dikkat edilmesi gereken birşey varmı? Würth iç temizleyici köpük gibi bişey sandım aldım k2 markasına güvenerek ama boşa para vermişim zamanda geçti iadede edemiyorum . Acaba dikkat edilmesi gereken bişeymi var?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar. Ben ortalama 1-2 ay önce k2 polo protectant almıştım şimdi kullanmak nasip oldu. Sunroof rüzgarlığını temizleyeyim dedim sıkıyorum ürün sadece koku ve gaz karışımı birşey veriyor. Köpük vermiyor nedense anlamadım çalkaladımda kullanmadan önce nasıl bi yol izlemeliyim dikkat edilmesi gereken birşey varmı? Würth iç temizleyici köpük gibi bişey sandım aldım k2 markasına güvenerek ama boşa para vermişim zamanda geçti iadede edemiyorum . Acaba dikkat edilmesi gereken bişeymi var?
Merhaba, bizimle Web sitemiz üzerinden veya İnstagram üzerindeki mail veya Whatsapp butonları üzerinden iletişime geçtiniz mi?

Polo Protectan sadece temizleyici değildir asıl amacı hafif temizlik sağlayarak uygulanan iç aksam yüzeyleri UV korumasına alarak antistatik bir yüzey bırakmaktır.

ürünü iyice çalkalayın sıkmaya başladıktan 3-4 saniye sonra köpük atmaya başlar. Kendi kapağının içine sıkarak deneyin. Sorun yine devam ederse bizimle iletişime geçin gereğini yapalım.

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

chemist38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kayseri
Merhaba
2. El araç aldım. İlk arabam. Oto yıkama temizlik ile ilgili elimde hiç bir ürün yok. 2 adet mikrofiber bez var evde kullanılan.
Sıfırdan başlayacak biri için yol gösterir misiniz. şampuan, hızlı cila ve torpido temizleyici, bez yıkama süngeri vb ne almalıyım.
Ayrıca İlaçlama pompası var onunla köpük atılır mı.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba
2. El araç aldım. İlk arabam. Oto yıkama temizlik ile ilgili elimde hiç bir ürün yok. 2 adet mikrofiber bez var evde kullanılan.
Sıfırdan başlayacak biri için yol gösterir misiniz. şampuan, hızlı cila ve torpido temizleyici, bez yıkama süngeri vb ne almalıyım.
Ayrıca İlaçlama pompası var onunla köpük atılır mı.
Merhaba araciniz hayirli olsun
Marka Model Nedir?
Ona göre yönlendirme yapalim size :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, bizimle Web sitemiz üzerinden veya İnstagram üzerindeki mail veya Whatsapp butonları üzerinden iletişime geçtiniz mi?

Polo Protectan sadece temizleyici değildir asıl amacı hafif temizlik sağlayarak uygulanan iç aksam yüzeyleri UV korumasına alarak antistatik bir yüzey bırakmaktır.

ürünü iyice çalkalayın sıkmaya başladıktan 3-4 saniye sonra köpük atmaya başlar. Kendi kapağının içine sıkarak deneyin. Sorun yine devam ederse bizimle iletişime geçin gereğini yapalım.
Merhaba . İlginiz için teşekkür ederim. Kimseyle iletişime geçmedim aylar sonra ilk defa denedim deneyince ilk buraya yazdım. Ürünü hepsiburadadan bi satıcıdan aldım ismini vermeyeyim. Ürün belkide orjinal değildir bilmiyorum ama ürün bence doğru çalışmıyor çünkü sıktıgımızda köpüğü aşırı az veriyo sadece gaz ve koku tarzı birşey geliyo dilerseniz whatsapp üzerinden mesaj atabilirim.

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Aracımın ön canım maalesef biraz fazla narin, Sabah sileceği çalıştırdığımda boyan bir çizik oluştu sanırım arada taş parçası varmış. bunun giderilmesi için nasıl bir yol izlenebilir ?

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar hayırlı akşamlar araba kumaş koltukları için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır acaba öyle halı yıkama makinam falan yok sadece sıkıp fırça ile yapıp bez ile durulamak istiyorum tam temizleme sağlamaz diye düşünüyorum ama en azından bir nebze daha temiz olur sanırım

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar hayırlı akşamlar araba kumaş koltukları için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır acaba öyle halı yıkama makinam falan yok sadece sıkıp fırça ile yapıp bez ile durulamak istiyorum tam temizleme sağlamaz diye düşünüyorum ama en azından bir nebze daha temiz olur sanırım
Burada anlatmistim hocam
Belki yardimci olur

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
CarPro Iron Soap ürünü ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Yabancı detailerlar özellikle jant temizliğinde kullanıyor ancak ülkemizde fiyatı çok yüksek. Aramızda kullanan var mı?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi ağzına sağlık güzel video olmuş valet pronun bu carpet ürününü tavsiye eder misin alayım mı yoksa daha iyi bu var dediğin bir ürün var mi
Hocam koltuk, kumas icin valet pro oneririm ama citrus pre wash karisim oranina gore hem prewash hem on yikama hem apc hem de koltuk temizleyici olarak kullanablrsn. O yuzden citrus daha makul bir urun olablr. Tabi karar sizin

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar tekrardan dün fırça ile koltukları yıkamak için tavsiye istemiştim annem seneler önce halı yıkama makinesi almış haberim yoktu bugün öğrendim ancak bu makine ile nasıl koltuk ve halılar yakınir bilmiyorum yardımcı olabilecek içerik, konu, video var mı acaba? Teşekkürler şimdiden