Hızlı Soru - Cevap

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Öne çıkan konu #18,861
İki urunu uygun fiyat oldugunu dusunerek taksitle 690₺ ye aldim arkadaslar. Sampuan olarak da sizlerin yardimlariyla autobrite magifoam ve purplevelvete karar vermistim ama kucuk hacimliler pek kalmamis satista ya da fiyatlarina elim varmiyor. Bunlarin yerine tavsiye edebileceginiz sampuan olur mu acaba?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K2 pro bela
Valetpro concentrated
Vonixx v-floc

ürünleri güzeldir aynı zamanda da ekonomiktir hocam.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
meguiars ürünleri n11.com da kampanyada şampuanı 380 tlye aldım endurancede 330 tl ye geliyor %10 kuponla
Ben de kupon ile sari şampuani 375₺ ye aldim hocam pek tavsiyeler arasinda bulunmadi bu sampuan ama memnun kalirim heralde

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben de kupon ile sari şampuani 375₺ ye aldim hocam pek tavsiyeler arasinda bulunmadi bu sampuan ama memnun kalirim heralde

Şampuan güzel hocam Sadece Wax i perdeliyor onun Haricinde Mukemmel.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Şimdi ki teknoloji falan derken biraz eski bir ürün ama zamanının efsanesiydi.. Her hafta düzenli araç yıkarken bile en son 2. Şişeyi almıştım ve o da 2 yılı geçti ve hala daha var.. Ara ara nostalji olarak kullanırım.. Üzerine hızlı cila uygulandığında çok iyi gösteriyor.. Güle güle kullanın..

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Şimdi ki teknoloji falan derken biraz eski bir ürün ama zamanının efsanesiydi.. Her hafta düzenli araç yıkarken bile en son 2. Şişeyi almıştım ve o da 2 yılı geçti ve hala daha var.. Ara ara nostalji olarak kullanırım.. Üzerine hızlı cila uygulandığında çok iyi gösteriyor.. Güle güle kullanın..
:) uzerine gyeon wet coat uygulayacagim hocam, guzel bir sonuc elde ederiz sanirim degil mi :)

Arkadaslar baktim ama eski pompami bulamadim klasik 2l lik olanlardan tavsiye ettiginiz olur mu? Bircok urun var ama hangisi guncel hangisi saglam paketleme yapar bulmak guc.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
:) uzerine gyeon wet coat uygulayacagim hocam, guzel bir sonuc elde ederiz sanirim degil mi :)

Arkadaslar baktim ama eski pompami bulamadim klasik 2l lik olanlardan tavsiye ettiginiz olur mu? Bircok urun var ama hangisi guncel hangisi saglam paketleme yapar bulmak guc.

alta tavsiye ederim ancak meg sarı şampuanı pompayla kullanmayın isterseniz hocam

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar basincli yikama makinesi icin de tavsiye alabilir miyim eticaret sitelerini arastirdigimda karcher k3 fiyat perf gbi geldi ama sizlerin de tavsiyeleri onemli. Konu linki varsa da paylasirsaniz sevinirim

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ben de kova şampuanı olarak Meg Sarı Şampuan kullanıyorum. Sarfiyatı çok az oluyor, kokusu güzel ben memnunum. :)

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bence hala birçok şampuandan iyi köpürmesi cilası kayganlığı olarak. Siz ne kullanıyorsunuz hocam düzenli olarak şu an

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar kapı kolları ve altı için piano black için şarjlı mini cila makinesi arıyorum öneride bulunacak olan varmı ucuz yollu

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bence hala birçok şampuandan iyi köpürmesi cilası kayganlığı olarak. Siz ne kullanıyorsunuz hocam düzenli olarak şu an
Köpürmesi güzel, kokusu da güzel ama bununla yıkayıp üzerine hızlı cila tarzı olmazsa çabuk toz topluyor, bir de benim gözlemlediğim kir çıkarma olayı zayıf.. Bir süredir autobrite purple velvet kullanıyorum, bence parlaklık ve kir çıkarması daha iyi..

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Köpürmesi güzel, kokusu da güzel ama bununla yıkayıp üzerine hızlı cila tarzı olmazsa çabuk toz topluyor, bir de benim gözlemlediğim kir çıkarma olayı zayıf.. Bir süredir autobrite purple velvet kullanıyorum, bence parlaklık ve kir çıkarması daha iyi..
Aynen Meguiars sarı şampuan kir çıkarmada zayıf parlaklık konusunda fena sayılmaz.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Ben de sanirim megu sampuani iptal edip beşer kg magifoam ve purplevelvet alacagim

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Bugün gündüz aracı yıkamaya başladığımda acil bir işim çıktı ve yıkama yarım kaldı. (Sadece ön yıkama yapmıştım.) akşam yıkamayı tamamladım ancak gündüz kurulamamamdan kaynaklı epey su lekesi kalmış. Çözümü nedir?

Son düzenleme: