Hızlı Soru - Cevap

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Öne çıkan konu #19,141
Selamlar herkese
Belki daha önce açılmış olabilir ama kurulama havlusu önerisi alabilirmiyim:rahattx: zahmet olmasa kullananlar görüntüde atabilirse sevinirim.
Klin , blue marlin, cartainer ve autobrite ın kurulama havlusu var bende favorim blue marlin.İmzanda bulunan instagram hesabımda reelsleri mevcut yapılarını merak ediyorsanız. Autobrite dısında 3üde güzel alınır

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese merhaba,
Kumaş koltukları temizlemek için genellikle tavanda kullanılan würth aktiv clean isimli köpük ürün kullanılabilir mi?
Ürün su bazlı mı bilmiyorum yani tavana bolca sıkıyor uygulama merkezleri. Bu şekilde kumaş koltuğa uygulayıp kendi kendine kurumaya bıraksak lekeler geri gelir mi?
kumaş koltuklarda kirleri kalıcı olarak vakum makinesiyle çıkartabilirsiniz eğer sıvı döküldüyse ve leke kaldıysa onlar würthle çıkmaz yüzeysel kirler zaten çıkacaktır

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Selamlar Emirhan bey, tüm stoklar perşembe günü güncellenecek ve satışa tekrar açılacak.
Selamlar hocam. Bende sepetime ürün ekledim, tam alıcaktım , perşembe günü stok yenileme mesajınızı gördüm. Sepetimdeki ürünleri perşembeye bekletiyorum belki yeni eklenen ürünlerdende beğeneceğim ürün çıkabilir , sepetimdeki ürünlere zam gelmez umarım perşembe gününe kadar. :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar hocam. Bende sepetime ürün ekledim, tam alıcaktım , perşembe günü stok yenileme mesajınızı gördüm. Sepetimdeki ürünleri perşembeye bekletiyorum belki yeni eklenen ürünlerdende beğeneceğim ürün çıkabilir , sepetimdeki ürünlere zam gelmez umarım perşembe gününe kadar. :)
inşallah bende scrubpro ile k2 pro belayı bekliyorum bakalım hayırlısı

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba, bence alacağınızı alın Fiyatlarımız Kasım ayından beri güncellenmedi mevcut kura ve artan maliyetlere göre fiyatlar artacak. Dilerseniz alacağınızı alın kargo bekletiriz diğerleri stoğa girince alırsınız aynı anda çıkar. Minimum etkilenmiş olursunuz. :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, bence alacağınızı alın Fiyatlarımız Kasım ayından beri güncellenmedi mevcut kura ve artan maliyetlere göre fiyatlar artacak. Dilerseniz alacağınızı alın kargo bekletiriz diğerleri stoğa girince alırsınız aynı anda çıkar. Minimum etkilenmiş olursunuz. :)
gece gece üzdü bu açıklama :(

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Sipariş notuma ekledim bu konuyu yeni gelenlerden beğendiğim olursa onlarıda ekleriz şimdi kargoya vermeyin lütfen :)

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Tmm dır ben siparişimi geçiyorum bir kaç saat içinde. Eğer yeni ürünlerden beğendiğim olursa dediğiniz gibi yapar hep beraber çıkartırsınız kargoyu. Teşekkürler.

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum

Merhabalar, dün attığım kuş pisliği lekesini çıkarmak isterken sanırım verniği yaktım ama nasıl oldu anlamadım. Orbital makineyle sürekli hareket ederek ve ısıyı elle kontrol ederek yaptım ama bir anda grileşme meydana geldi. Her turda yeni pasta ekledim pede, ürünü çok kullanmış olabilirim. Sizce bu vernik yanığı mı yoksa pasta çok ısınınca leke mi yaptı?

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum

Merhabalar, dün attığım kuş pisliği lekesini çıkarmak isterken sanırım verniği yaktım ama nasıl oldu anlamadım. Orbital makineyle sürekli hareket ederek ve ısıyı elle kontrol ederek yaptım ama bir anda grileşme meydana geldi. Her turda yeni pasta ekledim pede, ürünü çok kullanmış olabilirim. Sizce bu vernik yanığı mı yoksa pasta çok ısınınca leke mi yaptı?
Verniği elime hissedebiliyorum matlaşma yok ama grileşme neden oldu anlamadım

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Cartainer 3'lü fırçaları kullanan arkadaşlar, kimyasal dayanımları nasıl? Kılları dökülüyor mu? Özellikle en yumuşak fırçada kimyasala girince sertleşme vs. oldu mu