Hızlı Soru - Cevap

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,721
Merhaba,ön cama yagmur kaydırıcıya alternatif ve ekonomik çözüm olarak wax sürmek işe yararmı? Silecekler için olumsuz sonuç doğurur mu acaba deneyimleyen olmuştur mutlaka..
Ön cama sonax bsd uygulamıştım. Sıfır bosch marka sileceklerde atlama sorunu başladı. Geçenlerde carpro elixir uyguladım. Silecek atlama sorunu yaşamadım ancak sonax bsd gibi camda su iticiliği sağlamadı.

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba, ön cami normal mi sileyim. Ayrıca demirtozunu sıkıp, normal eldivenle ovalayacagim değil mi, demirtozundan sonra yuzeye kil uygulasam ben polisaj yapmayi bilmiyorum hocam zarar verimi ppf ye
Evet eldiven ile ovalarsan etkisi artar.PPF e kil de yapacaksan ılık suda beklet biraz yumuşasın derim çizmemesi amacı ile.Bence kili cok sık yapma ama sen bilirsin

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Gyeonun bu ürününü alıp sadece camlarda kullanmak istiyorum. Araç Tucson ve araçta cok fazla cam var cam tavandı camların büyüklüğüydü derken kaporta bezim cok ıslanıyor sadece camlar için bunu almayı düşünüyorum indirimlerle 350-400 civarına gelicek sizce mantıklı olurmu ilerdede max shine ın duo twist 1200 gsmlik mor bezini düşünüyorum indirime girerse onuda alacagım bu gyeonun yanına. Sizce bu bezi sadece camlarda kullanmak için almalımıyım? Boyutu 60x80 . Waffle desenli bez. Muhtemelen sert yapılı o yüzden sadece camlara düşünüyorum.
Gyeon Q2m Waffle Dryer Kurulama Bezi 60x80 Cm Fiyatları ve Özellikleri

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. Bizim buralarada havalar soğudu. Sabahları 6-7 dereceleri görüyorum. Yan aynalar ve ön cam baya buğu oluyor. Hatta ilerleyen günlerde -1, -2 leri de görmeye başlayacağim. Dolayısıyla ön cam ve yan aynalar buz oluyor. Sabah erken çıkıp ılık su döküp açılmasını beklerdim. Böyle durumlar için çözüm öneriniz ne olabilir?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar detail forum ailesi. Bizim buralarada havalar soğudu. Sabahları 6-7 dereceleri görüyorum. Yan aynalar ve ön cam baya buğu oluyor. Hatta ilerleyen günlerde -1, -2 leri de görmeye başlayacağim. Dolayısıyla ön cam ve yan aynalar buz oluyor. Sabah erken çıkıp ılık su döküp açılmasını beklerdim. Böyle durumlar için çözüm öneriniz ne olabilir?
Cam bezi ile sabahları silmek...

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Buz kısmınıda buğu okumuşum :) Buğu varken her hangi iz yapamayacak bir bez ile silinebilirde.
Buz kısmı sıkıntı, bizim buralarda öyle durumlar olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem.
Ben onun videosunu da paylaşırım. Sabah 6-7 derece olan hava öğlen 21-22 dereceleri buluyor. Dişardan olan buğuyu siliyorum, sonra tekrar oluyor. Buz için de kendimce poşette ılık su gezdiriyorum. Çözülünce bez ile siliyorum. Başka bir çözüm bulacağım :)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Würth buz çözücü spray ürününü alabilirsiniz. Eğer isterseniz spray kolonya da kullanabilirsiniz ancak düzenli kullanımda zarar verebilir. Ek olarak silecekleri havaya kaldırıp su attırırsanız antifrizli cam suyu da çözülmesine yardımcı olacaktır.

konyada okurken çok başıma geliyordu cebimde spray kolonya ile geziyordum. Würth buz çözücü de çok iyi ürün

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Würth buz çözücü spray ürününü alabilirsiniz. Eğer isterseniz spray kolonya da kullanabilirsiniz ancak düzenli kullanımda zarar verebilir. Ek olarak silecekleri havaya kaldırıp su attırırsanız antifrizli cam suyu da çözülmesine yardımcı olacaktır.

konyada okurken çok başıma geliyordu cebimde spray kolonya ile geziyordum. Würth buz çözücü de çok iyi ürün
Bu dedikerinizi deneyeyim. Teşekkür ederim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben onun videosunu da paylaşırım. Sabah 6-7 derece olan hava öğlen 21-22 dereceleri buluyor. Dişardan olan buğuyu siliyorum, sonra tekrar oluyor. Buz için de kendimce poşette ılık su gezdiriyorum. Çözülünce bez ile siliyorum. Başka bir çözüm bulacağım :)
Antifrizli cam suyunu bir sprey şişeye koyup deneyebilirsiniz buz cozucuden daha ucuz bir yöntem olur düzenli kullanımda da zarar vermez heralde cama diye düşünüyorum

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Gyeonun bu ürününü alıp sadece camlarda kullanmak istiyorum. Araç Tucson ve araçta cok fazla cam var cam tavandı camların büyüklüğüydü derken kaporta bezim cok ıslanıyor sadece camlar için bunu almayı düşünüyorum indirimlerle 350-400 civarına gelicek sizce mantıklı olurmu ilerdede max shine ın duo twist 1200 gsmlik mor bezini düşünüyorum indirime girerse onuda alacagım bu gyeonun yanına. Sizce bu bezi sadece camlarda kullanmak için almalımıyım? Boyutu 60x80 . Waffle desenli bez. Muhtemelen sert yapılı o yüzden sadece camlara düşünüyorum.
Gyeon Q2m Waffle Dryer Kurulama Bezi 60x80 Cm Fiyatları ve Özellikleri
Ben gyeon’un bu waffle bezini kullanıyorum bir boy küçük olanını. Sadece cam için uygun bez çok kaliteli pişman etmez bence

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlanda yazılana göre Bosch uyumlu gözüküyor, siz satın alırken yinede not bölümüne Bosch uyumlu olarak almak istedğinizi yazınız. Mağaza Mjjc nin kendi mağazası yardımcı olurlar.

erhan126

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
2500 TL ye denk geldi vergisi kargosu, ben makinayı 4300'e aldım zaten. Çok pahalı değil mi, alınır mı bu paraya, alternatif ne alınabilir ?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2500 TL ye denk geldi vergisi kargosu, ben makinayı 4300'e aldım zaten. Çok pahalı değil mi, alınır mı bu paraya, alternatif ne alınabilir ?
Maalesef bana görede pahalı, fakat normalde 89 dolar + vergiler, attığınız linkte 59 dolar + vergiler, Mjjc ayarında alternatif, ürünlerde 3 aşağı 5 yukarı bu fiyatlarda, daha ucuz foam lance'lerde mevcut amazon v.b yerlerde benzer performansı alabilirmisiniz göreceli fakat, hiç olmamasından iyidir mantığı ile yaklaşılabilir.
Ben hem Cannon S v3 hemde Cannon Pro kullanıyorum, köpük atımı vs konularda epey memnunum, bir sorun yaşamadım, fakat benim hatamdan, aceleci yapımdan dolayı, Cannon pronun bağlantı kısmını yalama yaptım, teflon bant sararak durumu telafi ettim, dikkat ederek daha sakin olarak işlem yapmakta fayda var. Onun harici bir çok kısmı döküm kaliteli malzeme.
Ayrıca dün firma bir bilgi geçti bana 2024 yılında Cannon S Pro V3 piyasaya çıkacakmış.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yakında bir karşılaştırma yapacağım. inceleyip ona göre alabilirsiniz.

Sarı foam lance ile ilk izlenimim gayet olumlu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi