Hızlı Soru - Cevap

mrtkap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zong
Öne çıkan konu #17,921
Noktacığı biraz daha betimlemeniz lazım. Ele mi geliyor silince gidiyor mu, ne renk vs. Fotoğraftan yorum yapmak imkansız çünkü olmayan bir şey yok gibi gözüküyor. Mikron müsaitse panel komple zımparalık
Ele gelen veya silince gidilen herhangi bir şey yok sadece okla gösterdiğim yerlerde puslu görünen kötü bir görüntü var, zımpara ve pasta yapılmayan yerlerde öyle. Yapılan yerlerde yok. Önceden yoktu

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ele gelen veya silince gidilen herhangi bir şey yok sadece okla gösterdiğim yerlerde puslu görünen kötü bir görüntü var, zımpara ve pasta yapılmayan yerlerde öyle. Yapılan yerlerde yok. Önceden yoktu

Vernik deformasyonu. Bir çok sebebi olabilir. Hassaslaşmış vernik ile yüksek kostik veya asit teması, güneş, vs. Mikron ölçümü almadan çözüm sunamıyorum malesef. Pasta yapılan yerde muhtemelen o bozuk katmanı almıştır o yüzden orasi daha düzgün gözükür.

mrtkap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zong
Vernik deformasyonu. Bir çok sebebi olabilir. Hassaslaşmış vernik ile yüksek kostik veya asit teması, güneş, vs. Mikron ölçümü almadan çözüm sunamıyorum malesef. Pasta yapılan yerde muhtemelen o bozuk katmanı almıştır o yüzden orasi daha düzgün gözükür.
Mikron 200 civarı, çözüm öneriniz nedir?

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mikron 200 civarı, çözüm öneriniz nedir?
Cam suyu fıskiyesi ve çevresindeki bölgede olduğu için, rahatlıkla kalitesiz cam sularının buna sebep olduğunu söyleyebilirim. Benzer bir durum suyun temas ettiği tavan bölgesinde de olabilir büyük ihtimalle. Kontrol etmenizde fayda olacaktır.

2000-3000 zımpara sonrası pasta yapılırsa o görüntü gidecek gibi duruyor.

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Hepinize merhaba, gündem olarak zor günler geçiriyoruz. Etkilenen etkilenmeyen herkese öncelikle geçmiş olsun diliyorum.

İşim dolayısıyla artık samsundayım ancak burada ikamet ettiğim diğer şehirlerdeki gibi oto yıkama konusunda rahat edebileceğim bir yer henüz bulamadım. Aramızda samsunda olup bu konuda önerisi olan olabilir mi ? Kendi mekanı olup garajda beni ve aracımı misafir etmek isteyenede hayır demem :)

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Merhabalar,
Ön yıkama şampuanı olarak K2 pro bela şampuan aldım
Kova şampuanı olarak Flowey EV12 pH almayı düşünüyorum ne dersiniz ? yoksa pro bela yı mı kullanayım kova şampuanı olarakta ?

ClydeShelton

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar torpido çizikleri için ne yapabiliriz bilgisi olan var mı ? tırnak girmeyen, derinliği olmayan birkaç çizik mevcut araç Toyota Corolla çiziğin bulunduğu bölge yumuşak plastik