En başta dikkat etmeniz gereken bilen biri ile polisaj yapmanız gerekir, boyaya ciddi zararlar verilebilir.
Kirli araç garaja girdi polisaj dahil çıkışını yazıyorum;
Araç garaja girer, önce jant lastik davlumbaz temizliği yapılır, bu kısımda detay fırçası, davlumbaz fırçası, jant temizleyici ve su ve sampuan karışımı işinizi görecektir.
Ardından ön yıkamaya geçilir, araç polisaj yapılacağı için sökücü özelliği olan misal Flowey B33 gibi bir şampaun ile yıkanabilir, durulanır ve temaslı yıkamaya geçili yıkama yöntemi size kalmış fakat hakim sistem çift kovadır, araç kurulanır, ardından demirtozu temizliği yapılır, ıslakkende yapılabilir, tercih sizin, ardından kil temizliği yapılır, araç güzelce kurulanır, yüzey temizleyici tarzı bir ürün ile yüzey polisaja hazır hale getirilir. Yüzey tespiti yapılır, çizikler nasıl giderilebilir diye incelenir ve reçete çıkar, misal benim aracım Dacia sandero yumuşak bir boyaya sahip ve sıfır çizik olsun diye düşünmürum, reçetem 1. aşama Dk Chemie 303 rotarty makine + keçe, 2. aşama yine Dk chemie 303 orta orta yumuşak sünger orbital makine ile 2 aşamada polisajımı bitirebilirim. Atıyorum elimde olan ürünlerden birşey yapama gerekirse, Keçe + Menzerna 400 yada 2500 / Orta yumuşak sünger + Refinish 2 gibide olabilir. Doğru ışık ile gözlem yapılarak çizikler istenilen seviyeye getirilere, harede bırakmadan işlem sonlandırılır. Pastanın toz durumunda göre yıkama yapılabilir. Yada uygun bir yüzey temizleyici ile silinir.
Sonrası koruma işi wax sürerseniz wax, seramik derseniz seramik işlem bu şekilde.
Plastik, lastik vb. yerler uygun ürünler ile korumaya alınır.
Sitemizde bu işi profesyonel olarak yapan arkadaşlarımız daha farklı önerilerde de bulunabilir. Benim youtube kanalım mevcut uygulamadan ziyade ürün inceleleri mevcut o konuda yol gösterici olabilir.
Özetle bu şekilde Sefa nında dediği gibi yazı ile biraz zor

Özet geçmiş oldum.