Üstatlarım bir kaç sorum olacak müsaadenizle. Çoğu konuyu forumda aratarak buluyorum, emekleriniz için çok çok sağolun, bulamadıklarımı ya da tereddütte kaldıklarımı sorma ihtiyacı hissediyorum. Malum her işi ehline sormak lazım

Ama yine de çok uzun olmasın diye önce iç detayla alakalı sorularımızı arzetmek istiyorum. Sıfırdan başlayan biri olduğum için dış detayla ilgili de birkaç şey danışmam gerekecek... Onları da şimdi yazıp burayı iyice boğmayayım

1- Sizce -benim gibi bir amatör için- genel temizleyici olarak valet pro classic apc mi, flowey i2 mi?
2- Plastik koruma olarak af spritz mi, k2 satina mı, ya da vp protectant mı?
3- Araçta sonax sigara kokusu giderici kullanmama rağmen hafiften hala koku var. Bahara doğru özellikle ön kısım tavan döşemelerini, emniyet kemerlerini ve koltukları vp enzyme odour ile temizlemek istiyorum. İyi mi yaparım, başka ürün tavsiyeniz olur mu?
4- Genel kumaş döşeme temizliği için vp carpet cleaner mi, k2 velor mu? Yoksa zaten ara sıra yapılacağı için bu işte her zaman vp enzyme odour kullanılır mı? Sonuçta biri bebek iki kızım var, ellerinizden öperler

5- Detay fırçası olarak k2'nin fırçlarını alacağım inş. O iş buradaki üstatlar tarafından tescillendi sayılır. Yine de varsa başka ürün tavsiyelerinizi beklerim.
6- Son olarak iç ve dış detay ürünlerini bölünmüş ürün olarak almayı düşünüyorum. Kurallara göre mekan ismi vermekte sıkıntı var mıydı tam hatırlayamadım ama mesela detailforum mağazası su katmadan orijinal bölünmüş ürün sattığını ifade ediyor. Güvenilir mi?
Şimdiden bir soruya da olsa engin tecrübeleriyle cevap veren üstatlarımıza sonsuz teşekkürler...