Hızlı Soru - Cevap

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #18,161
Aynı ürün değil ancak farklı marka kullandım birden fazla. Depom 45 litre. Bölerek de kullandım, hepsini depoya dökerek de kullandım. Benim aracımda her iki kullanımda da sorun çıkmamıştı. Sorun çıkaracağını pek sanmıyorum açıkçası. Karar sizin :)
Eyvallah, ilginiz için çok teşekkür ederim :)

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
marolex 3000 i olanlar başlığı çıkarıp altına bakabilirler mi ? kapak altında contası var mı ? :)

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Selamlar dostlar.
Meguers in
NXT Generation Car Wash Cilalı Oto Şampuanını aldım. Bu şampuanı 10 litre suya kaç gr atmamız gerekiyor.

kestaneci_037

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Ben davlumbazları ve lastikleri temizlerken de kullanıyorum. Sadece daha yoğun bir sulandırma oranı hazırlıyorum. İç plastiklerde green star ile çalıştıktan sonra sadece nemli bir bezle durulama yapın.
Hocam davlumbaz ve lastik temizliği için ben de aynı ürünü kullanacağım sulandırma oranınız ve fısfıs-pompa hangisiyle uygulama yapıyorsunuz fikir verme şansınız var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam davlumbaz ve lastik temizliği için ben de aynı ürünü kullanacağım sulandırma oranınız ve fısfıs-pompa hangisiyle uygulama yapıyorsunuz fikir verme şansınız var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Kirin durumuna göre 1:10 civarı hazırlıyorum. Bazen 1:5 e kadar yoğunluk ile çalışıyorum. Ancak kullandığım yüzey ıslak oluyor bu yoğunluk oranları ile. Yazın ise 1:20 ye kadar seyreltiyorum.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

K2 mixer sprey şişeler gerçekten f/p ürünü, ayrıca kaliteli ve neredeyse Tr'deki markasız ürünlerden daha uygun. Ancak ben iç mekanda kolay kullanım hem de daha az yer kaplama gibi nedenlerden dolayı "keşke diğer bazı markalar gibi 500 ml'lik versiyonunu da yapsalar" diyorum. @DetayDeposu hocam K2 500 ml'lik şişe üretmiyor değil mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

K2 mixer sprey şişeler gerçekten f/p ürünü, ayrıca kaliteli ve neredeyse Tr'deki markasız ürünlerden daha uygun. Ancak ben iç mekanda kolay kullanım hem de daha az yer kaplama gibi nedenlerden dolayı "keşke diğer bazı markalar gibi 500 ml'lik versiyonunu da yapsalar" diyorum. @DetayDeposu hocam K2 500 ml'lik şişe üretmiyor değil mi?
Suan Türkiye piyasasinda F/P Konusunda rakipsizdir Mixer şiseler aslinda 500 ml olsa daha iyi olur ancak Ticari isletmeler icin 1 L ideal geliyor hocam

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fireball Pirouette ve Fireball Grace hakkında tecrübe sahibi olan varsa bilgilenmek istiyorum. Deneme amaçlı yeni ürün alacağım hangisini önerirsiniz acaba ?

Ek olarak Fireball Easy Coat Extra var Koch PW benzeri. bu ürün hakkında da pek bilgiye ulaşamadım yerli ve yabancı kanallarda. bu ürünler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum :gulumsemex:

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir

Ufak kullanımlar için 150-200-250ml spreyli şişeler var n11 ve trendyolda, ben onlardan aldım ve işimi çok büyük anlamda kolaylaştırdılar, tavsiye ederim.
Paradise Boş Pet Şişe Ambalaj 100 Ml & Valf Sprey 3 Adet Takım Fiyatları ve Özellikleri

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Fireball Pirouette ve Fireball Grace hakkında tecrübe sahibi olan varsa bilgilenmek istiyorum. Deneme amaçlı yeni ürün alacağım hangisini önerirsiniz acaba ?

Ek olarak Fireball Easy Coat Extra var Koch PW benzeri. bu ürün hakkında da pek bilgiye ulaşamadım yerli ve yabancı kanallarda. bu ürünler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum :gulumsemex:
Kaplama üzerinde mi kullanacaksınız, bağımsız koruma olarak mı?