Hızlı Soru - Cevap

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #18,201
merhaba lastik parlatıcısı olarak
gyeon tire 400ml 260tl
meguiars endurance tire gel 473 ml 365 tl

arasında kaldım kullanan yada hangisi daha iyi önerecek olan varmı. kulanan tavsıye verecek olan acaba
Hocam Gyeon Tire mi Tire Express mi. Tire SİO bazlı daha parlak ve daha uzun ömre sahip. Express ise daha mat ve SİO bazlı olmadığı için daha kısa ömre sahip. Fiyat eğer Tire için geçerli ise onu tavsiye ederim sadece fiyat çok avantajlı olduğu için :gulumsemex: Ama Express için geçerli ise bence tercihinizi meguiarstan yana kullanabilirsiniz :gulumsemex:
Hali hazırda ikiside kullandığım ürünler benim bunlarda favorim Endurance ama bu fiyatlar için bir şey söyleyemiyorum :( Ben kullanmadım ama forumda Fireball Janus kullanıp memnun kalanlarda vardı. Fiyat olarak daha uyguna gelebilir onuda değerlendirebilirsiniz :gulumsemex:

Ufukmegane

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam Gyeon Tire mi Tire Express mi. Tire SİO bazlı daha parlak ve daha uzun ömre sahip. Express ise daha mat ve SİO bazlı olmadığı için daha kısa ömre sahip. Fiyat eğer Tire için geçerli ise onu tavsiye ederim sadece fiyat çok avantajlı olduğu için :gulumsemex: Ama Express için geçerli ise bence tercihinizi meguiarstan yana kullanabilirsiniz :gulumsemex:
Hali hazırda ikiside kullandığım ürünler benim bunlarda favorim Endurance ama bu fiyatlar için bir şey söyleyemiyorum :( Ben kullanmadım ama forumda Fireball Janus kullanıp memnun kalanlarda vardı. Fiyat olarak daha uyguna gelebilir onuda değerlendirebilirsiniz :gulumsemex:

düz tire hocam

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Selamlar Arkadaşlar,
Ataşehir civarında self yıkama yapabilecek bir istasyon yada self yıkama yeri bilen varmıdır acaba ?

Ufukmegane

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tire express dediğiniz fiyata gelıyor hocam kontrol edin tekrar bence , daha uygun fiyatlı olsun derseniz auto brite tyre gloss da aklınızda bulunsun
hocam cilakutusunda indirim var. iki adet kova ve gyeon tire 900 tlye geliyor kovalar 640 tl dersen 260 da gyeon oluyor diye öyle yazdım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

erc00

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara/Gümüşhane
Herkese merhabalar
Bu hafta içi bayiden sıfır aracımı teslim aldım. Aracıma seramik kaplama ve fiyat durumuna göre ise kaputa puf kaplama yaptırmayı düşünüyorum. Ankarada önerebileceğiniz güvenle bu işlemleri yaptırabileceğim yerleri paylaşabilirseniz çok sevinirim.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar
Bu hafta içi bayiden sıfır aracımı teslim aldım. Aracıma seramik kaplama ve fiyat durumuna göre ise kaputa puf kaplama yaptırmayı düşünüyorum. Ankarada önerebileceğiniz güvenle bu işlemleri yaptırabileceğim yerleri paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Hayırlı olsun. Ankarada beğendiğim ve videolar dan takiğ ettiim vintage detailing var veya detailing dükkanıda bakabilirsiniz.

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Aranızda Tac System Shinee Wax kullanan varmı?

Geçen hafta uygulama yaptım, wax süngerine sıkıp yüzeye yaydim normal bir wax uygulama yapar gibi, silmesi inanılmaz zordu. Bir sürü iz kaldı ve 2. Yikamayi yaptım dün, hidrofobi hiç hosuma gitmedi. Sonax Ceramic Sprey wax bin kat daha iyi uygulama daha rahat daha güzel hidrofobi var. Ben üründen memnun kalmadım ama hatalı uygulama yapmis olabilir miyim?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar
Dby detailing öneririm

YusufSari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Merhaba,

Bugün akbel pompaya 1000 ml su 50 ml magifoam karıştırdım ama su gibi akıp gitti tutunmadı.
1500 ml suya 50 ml koydum yine aynısı oldu.
Pomla orijinal modifiyeli olarak geldi.
Sizce pompa sorunlu mu?

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Aranızda Tac System Shinee Wax kullanan varmı?

Geçen hafta uygulama yaptım, wax süngerine sıkıp yüzeye yaydim normal bir wax uygulama yapar gibi, silmesi inanılmaz zordu. Bir sürü iz kaldı ve 2. Yikamayi yaptım dün, hidrofobi hiç hosuma gitmedi. Sonax Ceramic Sprey wax bin kat daha iyi uygulama daha rahat daha güzel hidrofobi var. Ben üründen memnun kalmadım ama hatalı uygulama yapmis olabilir miyim?
Ben kullanıyorum. Biraz yağlı gibi silmesi zor fakar çift taraflı bir tarafı yoğun tüylü diğeri kısa bezler ile uygulama yapmanızı öneririm. Bezin kısa tüylü tarafı ile ürünü yayıp uzun tüylü tarafı ile parlatin. Daha güzel sonuç elde edersiniz.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Merhaba,

Bugün akbel pompaya 1000 ml su 50 ml magifoam karıştırdım ama su gibi akıp gitti tutunmadı.
1500 ml suya 50 ml koydum yine aynısı oldu.
Pomla orijinal modifiyeli olarak geldi.
Sizce pompa sorunlu mu?
Pompada sıkıntı var muhakkak, alta veya gloriada 30ml yetiyor da artıyor.

YusufSari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Pompada sıkıntı var muhakkak, alta veya gloriada 30ml yetiyor da artıyor.
Hocam para verdiğime çok pişman oldum, her şey internette göründüğü gibi değil. Dünya şampuan yiyecek, maliyet artacak. Havalar yağmurluydu iade için 15 gün süre de geçti. Neyse :( flowey ev 13, magifoamla denedim, bu şampuanlarla da tutunmayacaksa hangi şampuanla çalışacak bu alet :(

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam para verdiğime çok pişman oldum, her şey internette göründüğü gibi değil. Dünya şampuan yiyecek, maliyet artacak. Havalar yağmurluydu iade için 15 gün süre de geçti. Neyse :( flowey ev 13, magifoamla denedim, bu şampuanlarla da tutunmayacaksa hangi şampuanla çalışacak bu alet :(
Aldığınız yer üzerinden akbel e yazın hatta fotoğraf video vs. Gönderin, yardımcı olacaklarını düşünüyorum.