Hızlı Soru - Cevap

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
vakum yapamayacağım vakum yapmadan en etkili nasıl temizleyebilirim peki abi?
Vakum olmadan sadece görsel/yüzeysel bir temizlik olur onu belirteyim öncelikle. Velor üstteki tüm kalıntı ve kirleri temizler, koltuğa ve beze sıkarak uygulayabilirsiniz. Yada elbise fırçası tarzı bir fırça ile fırçalayıp ardından bez ile de silebilirsiniz.
Fakat alt kısım yani sünger kısmıdaki kirler zamanla ter, nem v.b etmenlerden dolayı dışarı kusma yapacaktır.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Asidik şampuan kullanabilirsiniz yada fireball waterspot.
Merhaba,

Asidik şampuanlar çok eski kireç lekelerinde iş yapmayabilir.
Asidik şampuanlar genelde rutin yıkamada kullanılması gereken, yıkama sırasında oluşabilecek kireç lekelerini önlemeye yönelik şampuanlardır. Bir de asidik şampuanlar ph nötr şampuanlara göre 3-4 kat daha kaygan bir yapıya sahiptir.

ertant3k

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İSTANBUL
Vakum olmadan sadece görsel/yüzeysel bir temizlik olur onu belirteyim öncelikle. Velor üstteki tüm kalıntı ve kirleri temizler, koltuğa ve beze sıkarak uygulayabilirsiniz. Yada elbise fırçası tarzı bir fırça ile fırçalayıp ardından bez ile de silebilirsiniz.
Fakat alt kısım yani sünger kısmıdaki kirler zamanla ter, nem v.b etmenlerden dolayı dışarı kusma yapacaktır.
teşekkür ederim bilgiler için abi. görünüşe göre vakum makinesine ihtiyacım var.

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Cila atıldıktan 2 gün sonra arabanın üzerinde toz birikir. Sonra bir yağmur yağar sanarsın çamur yağmış. Sorum şu ki, ne yapmamız lazım? Tekrar mı ince ince kapı aralarına kadar yıkayalım. Yada siz napıyorsunuz? Bi sihirli dokunuş var mı?

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Merhaba,

Asidik şampuanlar genelde rutin yıkamada kullanılması gereken, yıkama sırasında oluşabilecek kireç lekelerini önlemeye yönelik şampuanlardır. Bir de asidik şampuanlar ph nötr şampuanlara göre 3-4 kat daha kaygan bir yapıya sahiptir.
Evet doğru, eski olduğunu belirten bir ibaresi yoktu arkadaşın, kolay çözüm olarak başlangıç yapılabilir asidik şampuanla. Zaten yüzeye işlenmişse water spot tavsiye ettim.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,

Sizin tavsiye ettiginiz bir ürün var mı

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet doğru, eski olduğunu belirten bir ibaresi yoktu arkadaşın, kolay çözüm olarak başlangıç yapılabilir asidik şampuanla. Zaten yüzeye işlenmişse water spot tavsiye ettim.
Evet onu belirtmemiştim düzeltiyim gecen kış sogukta bi kaç defa ön yikama yapıp yola devam ettim birde benzinliklerin suyu cok kirecli ne kadar kurulasamda zamanla kirec lekesi yapıyor .
Ayrıca yardımcı olup cevaplayan tüm arkadaslara teşekkürler

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Evet onu belirtmemiştim düzeltiyim gecen kış sogukta bi kaç defa ön yikama yapıp yola devam ettim birde benzinliklerin suyu cok kirecli ne kadar kurulasamda zamanla kirec lekesi yapıyor .
Ayrıca yardımcı olup cevaplayan tüm arkadaslara teşekkürler
Fireball ph3, leraton n2 ve fraber descale benim kullandığım ürünler, konsantrasyon olarak en uyguna gelen fireball dur, en azından alıp 2,3 yıkamada bir detoks niyetine kullanabilirsiniz.

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fireball ph3, leraton n2 ve fraber descale benim kullandığım ürünler, konsantrasyon olarak en uyguna gelen fireball dur, en azından alıp 2,3 yıkamada bir detoks niyetine kullanabilirsiniz.
Fireball ph3 denemeye karar verdim siparis vercem. Ön yikama ve kova yikamayi ph3 le yapmam uygun olur mu arac üstündeki seramigi söker mi 20ay gecti yapılalı

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul