Hızlı Soru - Cevap

ghostbuster32

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
@Fatih37 @Eaglemre K2 AF Active Foam Bela Pro’nun alkali versiyonudur. Kir sökücülüğü bela pro’ya göre biraz daha iyidir.

Yani Magifoam gibi alkali bir ürün.
Hocam k2 active foam magifoam in eşdeğeri diyebilir miyiz? Yoksa bora gibi çok mu agresif? Korumaya zarar verir mi active foam

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam k2 active foam magifoam in eşdeğeri diyebilir miyiz? Yoksa bora gibi çok mu agresif? Korumaya zarar verir mi active foam
Merhaba, Bora Plus agresif bir ürün değil. İçeriğindeki Hidroksit oranı Active Foam ve Magifoam’a göre çok daha düşüktür.

1:7-1:10 sulandırmaya aşmadığınız sürece korumanıza zarar vermez.

Snow Foam ürünlere göre daha pratik olduğu için petrolde şahsi aracımı yıkarken Bora kullanıyorum. Yazın ağır kir oluşmadığı için 1:20 oranında.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba, Bora Plus agresif bir ürün değil. İçeriğindeki Hidroksit oranı Active Foam ve Magifoam’a göre çok daha düşüktür.

Snow Foam ürünlere göre daha pratik olduğu için petrolde şahsi aracımı yıkarken Bora kullanıyorum. Yazın ağır kir oluşmadığı için 1:20 oranında.
ama stokta yok atalay abi galiba :D

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

Hocam Merhaba,

Bela ürünü içinde yazın 1:20 oranında foam lance e karışım yapabilirmiyiz?

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
ama stokta yok atalay abi galiba :D
Kardeşim var hem 1L hem 5L link aşağıda

K2 BORA PLUS Pre WASH Konsantre Ön Yıkama 1KG | Detay Deposu

Konsantre pre wash koruma dostu ön yıkama | Detay Deposu

Hocam Merhaba,

Bela ürünü içinde yazın 1:20 oranında foam lance e karışım yapabilirmiyiz?
Merhaba, Yapabilirsiniz hocam ancak snow Foam gibi soygun köpük vermez bu oran. Kiri güzel söker. 2L ilaç pompası varsa onunla daha efektif kullanabilirsiniz.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Kardeşim var hem 1L hem 5L link aşağıda

K2 BORA PLUS Pre WASH Konsantre Ön Yıkama 1KG | Detay Deposu

Konsantre pre wash koruma dostu ön yıkama | Detay Deposu

Merhaba, Yapabilirsiniz hocam ancak snow Foam gibi soygun köpük vermez bu oran. Kiri güzel söker. 2L ilaç pompası varsa onunla daha efektif kullanabilirsiniz.
Merhabalar, bende seramiklerinizi merak ediyorum bu aralar, gravon veya gravon lite, bunların sio2 oranı nedir acaba?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Sulandırılmış apc yi illa anlık mı kullanmamız gerekiyor? Örneğin 1/5 apc hazırlayıp kenara koysak bozulur mu?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Herkese merhaba
Araç içi apc ile detaylı temizlik sonrası toz alma, koruma maksatlı pratik ürün arıyorum
Auto finesse spritz ve koch chemie refresh cocpit care arasındayım
Koch chemie'nin cam temizleyici ürününü almıştım beklentimin çok üzerinde çıktı aslında yine koch almak istiyorum ama fiyatı 400 tl civarında spritz 260 270 tl civarında
Hangisini tavsiye edersiniz kullanan varsa yorumlarsa çok sevinirim

Ekstra lastik ve davlumbaz fırçası alacağım kullandığınız, memnun kaldığınız önereceğiniz ürünleri bekliyorum

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Herkese merhaba
Araç içi apc ile detaylı temizlik sonrası toz alma, koruma maksatlı pratik ürün arıyorum
Koch chemie'nin cam temizleyici ürününü almıştım beklentimin çok üzerinde çıktı aslında yine koch almak istiyorum ama fiyatı 400 tl civarında spritz 260 270 tl civarında

Ekstra lastik ve davlumbaz fırçası alacağım kullandığınız, memnun kaldığınız önereceğiniz ürünleri bekliyorum
K2 pro satina ürünü kullanıyorum çok memnunum. Forumda da çok beğenilen bir ürün

Detayadam

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese merhaba

Merhaba şuan uygun fiyatlı K2 Pro ürünlerini görüyorum daha uygun F/P ürünlerini başka markada göremedim bir ara @Sefa46 sayesinde indirimli meguiars aldım ve halen onları kullanıyorum.