Hızlı Soru - Cevap

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
Değerli arkadaşlar aracımın ön kaputunda Endura marka ppf var . Kuş pisliği için 3D Bug remover kullandım fakat sıktığım bölgenin renginde hafif açılma oldu.Kaportada tamponların boyasına bir etkisi olmuyor . Acaba ppf in yapısı mı yoksa ürün mü bozulmuş olabilir?

wgshepherd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kırklareli
yıkama sonrası boya koruma ürünleri uygulayıp, kuş pisliği gibi kirleri gördüğünüzde en kısa süre içinde müdahale ederseniz sorun yaşamayacağınızı umuyorum.

yıkama sonrası kuruladığınız aracınıza vonixx blend sprey
kuş pisliği gördüğünüz kısıma da 3d final touch uygularsanız sorun olmayacağı kanısındayım.

Not : adı geçen ürünler örnektir, fiyat ve zevkinize göre başka tercihleriniz olabilir.
Çok teşekkür ederim hocam bahsettiğiniz ürünleri tam olarak nasıl uygulayabiliriz acaba ve kalan izin çıkma ihtimali var mı sizce? elimi sürtünce çıkıntı olarak duruyor izler. Teşekkürler.

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok teşekkür ederim hocam bahsettiğiniz ürünleri tam olarak nasıl uygulayabiliriz acaba ve kalan izin çıkma ihtimali var mı sizce? elimi sürtünce çıkıntı olarak duruyor izler. Teşekkürler.
Rica ederim hocam.
Uygulaması basit ürünler, sıkıp siliyorsunuz sadece. Ekstradan başka bir bezle bir tur daha silerseniz parlamasına katkı sağlayacaktır vonixx için.
Final touch tarzı bir üründe kuş pisliği olan yerin üzerine makyaj pamuğuna veya bir beze ürünü sıkıp lekeli kısma koyup bekletin 1 dakika civarında. sonra temiz bezle silerseniz geçecektir. geçmezse işlemi tekrarlayabilirsiniz.
Mevcut lekeler için aracınızı yıkayın ve 3d final touch, carpro elixir, carpro echo (quick detailer) tarzı ürünlerle uygulama yapın, eğer çıkmazsa elinizde olan bir pastayla aracınızı pasta süngerine 2 3 nohut tanesi büyüklüğünde sıkıp sağa sola ve yukarı aşağı hareketlerle parça parça temizleyin ve başka bir bezle silin. büyük ihtimalle sonuç alırsınız.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Alkol bazlı olan ürünler korumayı kaldırır diye biliyorum markadan markaya içerikleri değişiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada içerde cam filmi varsa alkol bazlı cam temizleyiciler filmlerede zarar verebilir bilginiz olsun

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
peki öneriniz var mı şu ürün korumayı kaldırmaz diye bazılarının içeriğinde alkol mevcut
Ben 3D 50to marka olanı kullanıyorum alkol bazlı değil 50 ye 1 sulandırarar tavsiye ederim leke izde bırakmıyor

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Herkese oyo forumlar 4 5 senedir polisaj yapmadan bekliyordum. Ufs marka bir yün keçe almak istedim ancak 5 ana modelim 3 alt modeli ile baya bir çeşitlilik yapmış kafam karıştı. Bir öneri focus modeli olarak geldi ama onda da sarı ve gri renk seçenekleri var. Kafam karıştı hangi seri ha go modeli almalıyım elindeki polisaj makinaları

Einhell ce cp sarjli polisaj
Ve Çin malı da makina eski forum organizasyonu ile 2014 de almıştım

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Çok genel bir soru olmuş. Sorununun cevabı sizin beklenti ve arayışınıza göre değişir.
Ne tarz bir ürün arıyorsunuz mesela? Öncelik parlaklık mı, yüzeyde kalma süresi mi, efendime söyliyim seramik içerikli mi vs gibi detaylandırırsanız daha verimli cevaplar veririz.

forumda da bir çok wax incelemesi var onlara da bir bakın derim :)

Dnzdnz2

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Burdur
Çok genel bir soru olmuş. Sorununun cevabı sizin beklenti ve arayışınıza göre değişir.
Ne tarz bir ürün arıyorsunuz mesela? Öncelik parlaklık mı, yüzeyde kalma süresi mi, efendime söyliyim seramik içerikli mi vs gibi detaylandırırsanız daha verimli cevaplar veririz.

forumda da bir çok wax incelemesi var onlara da bir bakın derim :)

Çok fazla uygulamaya vaktim olmuyor bu yüzden 2 ayda bir falan yapabilirim.Su iticiliği biraz daha önemli.3 tane wax arasında kaldım: soft99 kiwami soft99 fusso coat tonyin ceramic wax

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Çok fazla uygulamaya vaktim olmuyor bu yüzden 2 ayda bir falan yapabilirim.Su iticiliği biraz daha önemli.3 tane wax arasında kaldım: soft99 kiwami soft99 fusso coat tonyin ceramic wax
kiwami parlaklığın ön planda olduğu 2-3 ay arası giden bir wax

fusso ise uzun dayanımıyla meşhur olan ancak parlaklık olarak çok tatmin etmediği söylenen bir ürün.

diğer ürünü bilmiyorum. Ben size vonixx blend ceramic wax tavsiyesinde bulunayım. Dilerseniz spray olanını da alabilirsiniz o da gayet başarılı

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kiwami parlaklığın ön planda olduğu 2-3 ay arası giden bir wax

fusso ise uzun dayanımıyla meşhur olan ancak parlaklık olarak çok tatmin etmediği söylenen bir ürün.

diğer ürünü bilmiyorum. Ben size vonixx blend ceramic wax tavsiyesinde bulunayım. Dilerseniz spray olanını da alabilirsiniz o da gayet başarılı
Vonixi birçok kişiden duydum, soft99 a göre farkı nedir. Fusso veya kıwamı ile kıyaslarsanız.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Vonixi birçok kişiden duydum, soft99 a göre farkı nedir. Fusso veya kıwamı ile kıyaslarsanız.
Vonixx blend seramik içerikli hocam ancak diğer 2 wax değil. Fusso kış için daha uygun bir ürün aslında. Parlaklık için kiwami ve blend çok güzel. Blend kiwamiden bi tık daha uzun süreli olabilir (blendin spray olanı da öyle) bütçe yeterse blend alın hocam, soft99 alırsanız da yaz ayına geldik kesinlikle kiwami derim

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vonixx blend seramik içerikli hocam ancak diğer 2 wax değil. Fusso kış için daha uygun bir ürün aslında. Parlaklık için kiwami ve blend çok güzel. Blend kiwamiden bi tık daha uzun süreli olabilir (blendin spray olanı da öyle) bütçe yeterse blend alın hocam, soft99 alırsanız da yaz ayına geldik kesinlikle kiwami derim
Anladım, aklımda kıwamı vardı o sebepten farkını sordum