Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaslar bu foam lance isini nasil cozecegiz:( yaklasik 2500₺ vermeden olmayacak mi bu is

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Köpük yapan aparatlar tavsiye edilmiş ancak evinizin bahçesinde yıkama imkanınız ve yıkama makineniz var ise hiç bir ürün foam lance nin yerini tutmaz maalesef. Ancak arada bir kullanırım her zaman müsait yerim olmaz diyorsanız pompalı köpük yapan şişelere-tanklara bakabilirsiniz.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Arkadaşlar selam. El köpük pompasına 1 litre suya ne kadar şampuan koyuyorsunuz. Bende Akbel köpük yapan pompadan var normalde köpük atıyor videolara baktıgımda.
Şampuan olarakta Flowey EV13 kullanıyorum ve içine 1 litre ılık suya ortalama 20-30 ml şampuan koyuyorum fakat atarken su gibi atıyor kesinlikle videolardaki gibi yogun kopuk atmıyor. şampuanı bol koyuyorum 50-100 ml arası yine su gibi atıyor neden böyle videlarda traş köpüğü gibi atıyor benimkinde tık yok. acaba pompadanmı kaynaklı yoksa şampuandanmı? Ayrıca karışımı yapıp agzını kapadıktan sonra çalkalıyorum acaba calkalamamakmı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Büyük ihtimal pompadan , hatta keçesi az olduğundan düşünüyorum. Nozulun arkasına 2 tane keçe koyunca ideal kullanım , 3 keçe koyunca traş köpüğü kıvamı oluyor fakat bu sefer de pompalayıp sıvıyı atmak zor oluyor.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Köpük yapan aparatlar tavsiye edilmiş ancak evinizin bahçesinde yıkama imkanınız ve yıkama makineniz var ise hiç bir ürün foam lance nin yerini tutmaz maalesef. Ancak arada bir kullanırım her zaman müsait yerim olmaz diyorsanız pompalı köpük yapan şişelere-tanklara bakabilirsiniz.
Evet hocam arkadaslar yardimci oldular sagolsunlar,ben de pompa parasina resimdeki amazon urunlerinden arastirmaya karar verdim ayni kopugu yapar ve en azindan ugrasmam pompayla.maalesef autobrite ve mjjc icin suan ayirabilecegm butce yok

.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Car Pro Reload arıyorum

Tek ürün için konu açmak istemedim. Elinde olup satmak isteyen olursa 1 litreye kadar. Almak istiyorum. Güncel fiyati çok yüksek geldi maalesef.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba, iç plastiklerde koruma matlık için hangisi daha iyidir

Ultimate Protectant Kauçuk, Plastik, Vinil ve Torpido Koruyucu Losyon
https://www.hepsiburada.com/ultimat...?magaza=horizon-as&url_src=ios-product-detail

Veya greon preserve almayı düşünüyorum
Gtechniq c6 mat dash denediklerim arasında en matı doğal görünüm veren üründü beze sıkıp silin uygulaması daha kolay oluyor çokta dayanıklı bir ürün 2 ay götürür bir uygulama tozda tutmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Cilalı şampuanların hepsi perdeleme yapar. Aracımda vonixx katı wax var. Cilalı şampuanım var ama kullanmıyorum, parlaklığı , hidrofobiyi ve yüzeydeki ipeksimsi dokuyu etkiliyor kullandığım zaman ve wax a birazda olsa ellediğini düşünüyorum. 2 yıkamada bir sio 2 içerikli sprey wax kullanıyorum, parlaklık ve kayganlık ilk günkü gibi oluyor..
Wax varsa aracınızda sade olanını alın , wax yada herhangi bir uygulama yoksa aracınızda cilalı şampuan alın.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 Polo Protectant kullanıpta memnun kalan varmı ben hiç memnun kalamadım. Sebebi ürünün boyu çok uzun bazen yan yatırmak gerekiyor ve yan yatırdıgımızda içinden sadece boş gaz cıkıyor yani sıktıgımızda ürün köpürmüyor. Normal düz tutarkende ürün dogeu düzgün köpük atmıyor. Kumaş ve kemer temizliği için almıştım oralardada hiç köpürmüyor. Würthün iç temizleme spreyi her alanda cok iyi köpürüyor fakat k2 polo protectant ürününü yapamamış malesef. Keşke roton gibi başarılı olsaydı

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
K2 Polo Protectant kullanıpta memnun kalan varmı ben hiç memnun kalamadım. Sebebi ürünün boyu çok uzun bazen yan yatırmak gerekiyor ve yan yatırdıgımızda içinden sadece boş gaz cıkıyor yani sıktıgımızda ürün köpürmüyor. Normal düz tutarkende ürün dogeu düzgün köpük atmıyor. Kumaş ve kemer temizliği için almıştım oralardada hiç köpürmüyor. Würthün iç temizleme spreyi her alanda cok iyi köpürüyor fakat k2 polo protectant ürününü yapamamış malesef. Keşke roton gibi başarılı olsaydı
Roton başarılı evet ama gerçekten çok kokuyor poşete sarıp kapatmazsam ürünün kendisi kapalıyken de kokuyor. Bence buna da bir çözüm bulmalılar