Hızlı Soru - Cevap

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #19,021
K2 Polo Protectant kullanıpta memnun kalan varmı ben hiç memnun kalamadım. Sebebi ürünün boyu çok uzun bazen yan yatırmak gerekiyor ve yan yatırdıgımızda içinden sadece boş gaz cıkıyor yani sıktıgımızda ürün köpürmüyor. Normal düz tutarkende ürün dogeu düzgün köpük atmıyor. Kumaş ve kemer temizliği için almıştım oralardada hiç köpürmüyor. Würthün iç temizleme spreyi her alanda cok iyi köpürüyor fakat k2 polo protectant ürününü yapamamış malesef. Keşke roton gibi başarılı olsaydı
Merhaba, Polo prptectant temizleyici ürün değildir asıl görevi iç plastik yüzeye UV koruma ve antistatik etki sağlayarak toz ve el lekesi gibi hafif lekeleri de temizlemektir.

kumaş ve kemer temizliği için size kim tavsiye etti bilmiyorum ama kumaş ile alakasız ürün. Würth ile kıyaslamanız zaten daha da alakasız ikisi farklı ürün.

Daha önce buradan bu ürünle alakalı yine yazdık yine çevaplamış olalım. Üründe kusur olduğunu düşünüyorsanız da yine söylüyorum iletişime geçin gereğini yapalım. Aksi halde burada ürünle alakalı kendiniz sorup kendiniz cevaplamanızdan öteye gidemezsiniz.

her türlü iletişim, ürün değişimi, iade gibi olaylara açığız.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
K2 Polo Protectant kullanıpta memnun kalan varmı ben hiç memnun kalamadım. Sebebi ürünün boyu çok uzun bazen yan yatırmak gerekiyor ve yan yatırdıgımızda içinden sadece boş gaz cıkıyor yani sıktıgımızda ürün köpürmüyor. Normal düz tutarkende ürün dogeu düzgün köpük atmıyor. Kumaş ve kemer temizliği için almıştım oralardada hiç köpürmüyor. Würthün iç temizleme spreyi her alanda cok iyi köpürüyor fakat k2 polo protectant ürününü yapamamış malesef. Keşke roton gibi başarılı olsaydı
Ben memnun kaldim hocam bu ürün temizleyiciligi az yani en fazla Torpidoda kullanabilirsiniz,şiselerin uzunlugu evet biraz fazla ama hacim olarak fazla ben 3/4 araçta kullandim hatta resimde atayim.

Gecen Hafta kullandim tüm plastik aksamlarda.

Emniyet Kemeri kumaşini temizlemesi çok zordur Firca veya Scrup pad ile fircalamaniz gerekebilir o yüzden oranin temizligi için K2 Pro Tapis kullanabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba, Polo prptectant temizleyici ürün değildir asıl görevi iç plastik yüzeye UV koruma ve antistatik etki sağlayarak toz ve el lekesi gibi hafif lekeleri de temizlemektir.

kumaş ve kemer temizliği için size kim tavsiye etti bilmiyorum ama kumaş ile alakasız ürün. Würth ile kıyaslamanız zaten daha da alakasız ikisi farklı ürün.

Daha önce buradan bu ürünle alakalı yine yazdık yine çevaplamış olalım. Üründe kusur olduğunu düşünüyorsanız da yine söylüyorum iletişime geçin gereğini yapalım. Aksi halde burada ürünle alakalı kendiniz sorup kendiniz cevaplamanızdan öteye gidemezsiniz.

her türlü iletişim, ürün değişimi, iade gibi olaylara açığız.
Merhaba.Ürünü hepsiburada.com dan boyamarketcim diye bir satıcıdan almıştım. ürünün köpük attıgını gorunce tavanda falan biryer kirlendiğinde veya koltukta biryerde leke olursa sarkıtmadan temizlerim diye almıştım yani ürünü würth'ün ürünü gibi sanmıştım. ürünü kullanmaya calıstım yani çeyregini kullanmışımdır iadeye gerek yok zaten ürünü yanlış amaçla satın almışım desteginiz için teşekkürler.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
istanbul'da nozul satan yer var mı, eminönü civarlarında vardır dıyorum ama nerede :)

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
kusura bakmayın evet hocam nozul 110-06. internette iki adeti 100 tl satıyorlar bide kargo, bana çok pahalı geliyor, yerinde gidip alsam sanki daha ucuza gelirmiş gibi geliyor.
n11 de 100 tl üstüne kupon oluyor zaten kargo ücretsiz n11 de bi bakın isterseniz oraya. istanbuldada bahçe, sulama o tarz dükkanlara bi sorun isterseniz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hayırlı olsun hocam, detaya yeni başlayacak arkadaşlara hangi fırça setini önerebiliriz?
Tesekkurler hocam

İc Mekan İçin Özellikle Torpidosu Deri Kaplama araçlar için şu firca seti

Cartainer 2’li Siyah Premium ultra yumuşak detay fırça seti | Detay Deposu

Diş Mekan İçin Şu Firca Setini öneriyorum

Cartainer 3’lü sentetik orta sert detay fırçası seti | Detay Deposu

Ama Bu Fircalar Tek bir kalem de Olsun Fazla firca olmasin derseniz şu seti de alabilirsiniz.
Cartainer 3’lü premium özel kutulu fırça seti kauçuk gövde | Detay Deposu

Kutulu ve şık duruyor biz detaycilar boyle orjinal Kutulu Şiseli şeyleri daha cok severiz :terlisırıtan::terlisırıtan:

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tesekkurler hocam

Ama Bu Fircalar Tek bir kalem de Olsun Fazla firca olmasin derseniz şu seti de alabilirsiniz.

Kutulu ve şık duruyor biz detaycilar boyle orjinal Kutulu Şiseli şeyleri daha cok severiz :terlisırıtan::terlisırıtan:
Teşekkürler hocam detaylı cevap için.

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Tesekkurler hocam

Hocam bunları direk siteden mi sipariş ediyoruz, kargo ücreti falan çıkıyor mu nasıl oluyor?

EnesTalKop

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Selamlar aracıma kil temizliği sonrasında ise turtlewax sıvı cila uygulamak istiyorum. Güzel bi parlaklık alırmıyım, yaptığım emeğe değer mi acaba?

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar daha önce evriz.com.tr sitesini kullanan oldumu k2 nin ürünlerini satıyor bazı ürünler eski fiyattan satılıyor site bana pek güvenli gelmedi forumda kullanan oldumu bu siteyi?
Bi fedailik yapip bi roton siparişi verdim hayirlisi artik bekliyorum

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar selam. El köpük pompasına 1 litre suya ne kadar şampuan koyuyorsunuz. Bende Akbel köpük yapan pompadan var normalde köpük atıyor videolara baktıgımda.
Şampuan olarakta Flowey EV13 kullanıyorum ve içine 1 litre ılık suya ortalama 20-30 ml şampuan koyuyorum fakat atarken su gibi atıyor kesinlikle videolardaki gibi yogun kopuk atmıyor. şampuanı bol koyuyorum 50-100 ml arası yine su gibi atıyor neden böyle videlarda traş köpüğü gibi atıyor benimkinde tık yok. acaba pompadanmı kaynaklı yoksa şampuandanmı? Ayrıca karışımı yapıp agzını kapadıktan sonra çalkalıyorum acaba calkalamamakmı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pompa köpürtmek için yeterince hava almıyor herhalde. Borunun üst kısmına bir delik daha açabilirsin. En altta su alan kısmındaki filtreyede kürdan sokarak daha az ürün almasını sağlayabilirsin. Bende de Akbel ver bu şekilde ayarlıyorum daha yoğun köpük için.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Pompa köpürtmek için yeterince hava almıyor herhalde. Borunun üst kısmına bir delik daha açabilirsin. En altta su alan kısmındaki filtreyede kürdan sokarak daha az ürün almasını sağlayabilirsin. Bende de Akbel ver bu şekilde ayarlıyorum daha yoğun köpük için.
Boruda zaten tek taraflı delik var anladığım kadarıyla o deligin karşısına bi delik daha açıcaz onu anladımda kürdanı nereye sokucam onu tam anlamadım