Hızlı Soru - Cevap

Sha06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #19,041
İyi akşamlar.Fusion aracıma 1/10 Oranında Valet Pro Apc ile kapı trimlerini valet Pro detay fırçası ile uygulama yaptım ve beyaz leke oluştu ve geçmiyor.Hangi ürünü kullansam eskisi gibi siyah olur ? Plastik zarar görmüş ve yanmış olabilirmi ?

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Boruda zaten tek taraflı delik var anladığım kadarıyla o deligin karşısına bi delik daha açıcaz onu anladımda kürdanı nereye sokucam onu tam anlamadım
Evet ince hortumun üst noktasında tek delik oluyor. Aynen karşısına bir delik daha açabilirsiniz ben öyle yaptım yada deliğin 1 cm altına açabilirsiniz, daha sonra bantla kapatılabilir gereksiz olması durumunda.

Hortumun en altında suyu çektiği noktada ufak delikli bir plastik filtre oluyor. Oradaki 5 6 delikten bir kaçını kapatmak gerekiyor. Ürün hava karışım oranını değiştirmek için.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Evet ince hortumun üst noktasında tek delik oluyor. Aynen karşısına bir delik daha açabilirsiniz ben öyle yaptım yada altına açabilirsiniz sonra bantla kapatılabilir. Farketmez.

Hortumun en altında suyu çektiği noktada ufak delikli bir plastik filtre oluyor. Oradaki 5 6 delikten bir kaçını kapatmak gerekiyor. Ürün hava karışım oranını değiştirmek için.
Karşısına deliği eve gidince açarım ama benim suyu çeken yerde filtre yok onu nasıl yapabilirim

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Parlaklık olarak en memnun kaldığınız gözle görülür fark olan hızlı cila ne önerirsiniz
Auto finesse caramics nasıldır

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Parlaklık olarak en memnun kaldığınız gözle görülür fark olan hızlı cila ne önerirsiniz
Auto finesse caramics nasıldır
Aracınız koyu renkli ise bu ürün.
Vonixx blend ceramic and carnauba sprey wax. Black edition sio 2 .

Ben aşırı memnunum. Stoklarda bulamadığım için ,Vonixx sio 2 pro yu deneyeceğim.
Vonixx candır gerisi heyecannn :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Arkadaşlar daha önce evriz.com.tr sitesini kullanan oldumu k2 nin ürünlerini satıyor bazı ürünler eski fiyattan satılıyor site bana pek güvenli gelmedi forumda kullanan oldumu bu siteyi?
Bende merak ettim. K2 5 litre cam temizleme almam lazım, hiçbir yerde stoklarda yok bunlarda var.
Bi fedailik yapip bi roton siparişi verdim hayirlisi artik bekliyorum
Haber edermisin hocam ürünü teslim alırsan. Bende bir kaç ürün alıcam.
Mümkünse bana da haber verir misiniz ben de roton arıyorum bir süredir
Merhaba arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim.

web sitesi güvenilir ancak sahibi maalesef ciddi bir rahatsızlığından ötürü aylardır hastanede tedavi görmekte. Bu yüzden fiyatlar ve site güncel değildir.

Hepinize bol keyifli detaylar dilerim.

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhaba arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim.

web sitesi güvenilir ancak sahibi maalesef ciddi bir rahatsızlığından ötürü aylardır hastanede tedavi görmekte. Bu yüzden fiyatlar ve site güncel değildir.

Hepinize bol keyifli detaylar dilerim.
öncelikle çok geçmiş olsun sipariş verdim ama olumsuz bir dönüş almadım şimdilik umarım bir an önce sağlığına kavuşur
Ek not
İletişime geçtim siparis iptal edildi

Son düzenleme:

Yavuz050

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar beyaz aracımda kırmızı nokta nokta lekeler oluşmuş durumda reçinemi başka bir şeymi çok anlam veremedim normal yıkama ile çıkmıyor elimle bastıra bastıra bir kaçını çıkardım daha önce başına gelen yardımcı olacak fikri olan birileri varımdır ?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Yakınlarında boya yapılmış , boya tozlarıda aracınıza uçup yapışmış olabilir. Pütür pütür elinize takılıyorsa Amatör olarak yapabileceğim tek şey , kil uygulamasını denemek olurdu. Detaycı üstadlar doğru yolu gösterirler .

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Düzgün bir yıkama sonrası demir tozu temizliği ve sonrasında kil temizliği yapın. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,
Maslak civarında iyi pasta cila yapan yer var mıdır acaba bildiğiniz?
Maslak değilde, gönül rahatlığı ile aracınızını bırakıp, kaliteli üst düzey bir işçilik isterseniz, Beylikdüzü ilçesinde Master Detailing var tavsiye ederim, ilgilenirseniz sahibi @Berkay ile iletişim kurabilirsiniz.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
iş yeri istinye'de o yüzden daha rahat olur. Beylikdüzü çok uzak kalıyor.
Bu tip işlerde mesafeden ziyade, düzgün işçilik yapan ve güvenilir yerler daha ağır basmalı, zaten aracınızda 2-3 gün ayrı kalmanız gerekecek.. Tabi bu benim görüşüm iyi günler :)