İyi akşamlar.Fusion aracıma 1/10 Oranında Valet Pro Apc ile kapı trimlerini valet Pro detay fırçası ile uygulama yaptım ve beyaz leke oluştu ve geçmiyor.Hangi ürünü kullansam eskisi gibi siyah olur ? Plastik zarar görmüş ve yanmış olabilirmi ?
Evet ince hortumun üst noktasında tek delik oluyor. Aynen karşısına bir delik daha açabilirsiniz ben öyle yaptım yada deliğin 1 cm altına açabilirsiniz, daha sonra bantla kapatılabilir gereksiz olması durumunda.
Hortumun en altında suyu çektiği noktada ufak delikli bir plastik filtre oluyor. Oradaki 5 6 delikten bir kaçını kapatmak gerekiyor. Ürün hava karışım oranını değiştirmek için.
Evet ince hortumun üst noktasında tek delik oluyor. Aynen karşısına bir delik daha açabilirsiniz ben öyle yaptım yada altına açabilirsiniz sonra bantla kapatılabilir. Farketmez.
Hortumun en altında suyu çektiği noktada ufak delikli bir plastik filtre oluyor. Oradaki 5 6 delikten bir kaçını kapatmak gerekiyor. Ürün hava karışım oranını değiştirmek için.
Arkadaşlar daha önce evriz.com.tr sitesini kullanan oldumu k2 nin ürünlerini satıyor bazı ürünler eski fiyattan satılıyor site bana pek güvenli gelmedi forumda kullanan oldumu bu siteyi?
Merhaba arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim.
web sitesi güvenilir ancak sahibi maalesef ciddi bir rahatsızlığından ötürü aylardır hastanede tedavi görmekte. Bu yüzden fiyatlar ve site güncel değildir.
Merhaba arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim.
web sitesi güvenilir ancak sahibi maalesef ciddi bir rahatsızlığından ötürü aylardır hastanede tedavi görmekte. Bu yüzden fiyatlar ve site güncel değildir.
öncelikle çok geçmiş olsun sipariş verdim ama olumsuz bir dönüş almadım şimdilik umarım bir an önce sağlığına kavuşur
Ek not
İletişime geçtim siparis iptal edildi
Merhaba arkadaşlar beyaz aracımda kırmızı nokta nokta lekeler oluşmuş durumda reçinemi başka bir şeymi çok anlam veremedim normal yıkama ile çıkmıyor elimle bastıra bastıra bir kaçını çıkardım daha önce başına gelen yardımcı olacak fikri olan birileri varımdır ?
Yakınlarında boya yapılmış , boya tozlarıda aracınıza uçup yapışmış olabilir. Pütür pütür elinize takılıyorsa Amatör olarak yapabileceğim tek şey , kil uygulamasını denemek olurdu. Detaycı üstadlar doğru yolu gösterirler .
Maslak değilde, gönül rahatlığı ile aracınızını bırakıp, kaliteli üst düzey bir işçilik isterseniz, Beylikdüzü ilçesinde Master Detailing var tavsiye ederim, ilgilenirseniz sahibi @Berkay ile iletişim kurabilirsiniz.
Bu tip işlerde mesafeden ziyade, düzgün işçilik yapan ve güvenilir yerler daha ağır basmalı, zaten aracınızda 2-3 gün ayrı kalmanız gerekecek.. Tabi bu benim görüşüm iyi günler