Hızlı Soru - Cevap

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #19,061
Karşısına deliği eve gidince açarım ama benim suyu çeken yerde filtre yok onu nasıl yapabilirim
Evet bende de çıkmamıştı bazılarında çıkmayabiliyor. Silikon sıkılıp sonradan delinebilir veya mobilya raflarını tutan ufak plastikler oluyor. Onlardan bulabilirsen delik açabilirsin ben o şekilde kullanıyorum. Boş fısfıs sprey şişelerinde de çıkıyor delikli filtreler mesela alttaki şişelerden almıştım içinde vardı.

Fiawax 2 Adet Fısfıs Sprey Şişe 1000ml (kimyasala Dayanıklı) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Sio2 pro da parlaklık alamayacaksınız maalesef :)
Sio 2 seramik spreyler normal sıradan sprey cilalardan üstündür camsı tabakayı çok güzel veriyorlar.

Parlaklık konusuna gelince .

Siz yanlış ürünü almışsınız. Parlaklık ve seramik görüntü için karnabua içeriklisini almalısınız. Karnabua içerikli ürünler çok güzel parlaklık ve derinlik katıyor , stoklarda kalmamış elinde olupta satmak isteyen varsa alırım. :)
Aşşağıdaki üründe vonixx, ürün içeriğine carnabua ekleyerek parlaklığını arttırmış , sio 2 içeriği ilede camsı görüntüyü elde etmiş.
Benim aracımda aynı zamanda vonixx blend katı wax var , o yüzden herhangi bir sio2 kafi gelebiliyor.

Almanız gereken doğru olan blend serisi.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Evet bende de çıkmamıştı bazılarında çıkmayabiliyor. Silikon sıkılıp sonradan delinebilir veya mobilya raflarını tutan ufak plastikler oluyor. Onlardan bulabilirsen delik açabilirsin ben o şekilde kullanıyorum. Boş fısfıs sprey şişelerinde de çıkıyor delikli filtreler mesela alttaki şişelerden almıştım içinde vardı.

Fiawax 2 Adet Fısfıs Sprey Şişe 1000ml (kimyasala Dayanıklı) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok teşekkürler müsait zamanımda tekrar deneyecegim

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Sio 2 seramik spreyler normal sıradan sprey cilalardan üstündür camsı tabakayı çok güzel veriyorlar.

Parlaklık konusuna gelince .

Siz yanlış ürünü almışsınız. Parlaklık ve seramik görüntü için karnabua içeriklisini almalısınız. Karnabua içerikli ürünler çok güzel parlaklık ve derinlik katıyor , stoklarda kalmamış elinde olupta satmak isteyen varsa alırım. :)
Aşşağıdaki üründe vonixx, ürün içeriğine carnabua ekleyerek parlaklığını arttırmış , sio 2 içeriği ilede camsı görüntüyü elde etmiş.
Benim aracımda aynı zamanda vonixx blend katı wax var , o yüzden herhangi bir sio2 kafi gelebiliyor.

Almanız gereken doğru olan blend serisi.

Evet kesinlikle doğru söylüyorsunuz parlaklık konusunda blend bir tık daha iyi sonuç veriyor bilgilendirmeniz için teşekkürler

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar full ppf aracım var. Tuzlada oturuyorum ve toz çok fazla. Toz tutmayacak veya parlak gösterecek wax ppf üzerine uygulanabilir mi acaba ?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar siyah deri koltuklar için temizlik ve bakım için ne tür ürün tavsiye edersiniz. Temizlik sonrası koruma bakımda yapacağım.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Arkadaşlar siyah deri koltuklar için temizlik ve bakım için ne tür ürün tavsiye edersiniz. Temizlik sonrası koruma bakımda yapacağım.
koch chemie polstar ya da iyi bir interior cleaner olabilir. koruma olarak da, herseygarajda sitesinden indirimli olarak lareton marka deri kremi alabilirsiniz.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Yuvarlak büyük matkap fırçasının kılları hafif dağınıkmış. Uygulama açısından bir sıkıntı oluşturmaz değil mi? @DetayDeposu Paketleme ve kargolama için ayrıca teşekkürler.
hocam hayırlı olsun ürünleriniz.

3’lü matkap setini sıcak suda bekletin formunu alır. Aynı yöntemi tüm PP jant fırçalarında da uygulayabilirsiniz. :)

bol keyifli detaylar :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Biz de Bora’landık. Bakalım shiny garage pre-wash citrus oil tfr ile aralarında bir fark görebilecek miyim.

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar güzel detaylarda kullanın ürünlerinizi inşallah memnun kalırsınız her zaman geri bildirimlerinize açık olduğumu belirtmek isterim.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hocam pre wash olarak istemiyorum.
K2 bela muadili yapabileceğim bir ürün arayışındayım. Beladan çok memnundum ama stoklarda bayadır yok.
Gyeon bathe
Valetpro concentrated
Flowey ev12 gibi ürünler olabilir hocam. Forumdaki diğer üyelerimiz de elbette öneride bulunacaklardır