Hızlı Soru - Cevap

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,081
Merhaba arda hocam, Hafta içi tüm stoklar güncelleniyor. Bela pro ve alkali versiyonu Active Foam.
Atalay hocam selamlar yeni gelen ürünleri ilk olarak forumda görmek ve tanıtılmasından yanayım.Malesef yeni ürünlerinizi sosyal mecralarda görüp haberimiz oluyor bilginize.İyi akşamlar :gulumsemex:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar siyah deri koltuklar için temizlik ve bakım için ne tür ürün tavsiye edersiniz. Temizlik sonrası koruma bakımda yapacağım.
Deri koltuklarınız suni deri mi gerçek deri mi? Kaç yaşında, yüzeyinde görünür aşınma var mı, nemli bezle silince belirginleşen bir hasar var mı.
Bilgi verirseniz nokta atışı ürün ve uygulama şekli tavsiyesi alabilirsiniz

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar full ppf aracım var. Tuzlada oturuyorum ve toz çok fazla. Toz tutmayacak veya parlak gösterecek wax ppf üzerine uygulanabilir mi acaba ?
Katı wax uygulamanızı tavsiye etmem. Krem tarzı veya sık sil tarzı olabilir ama Islak uygulanan ürünler beklentinizi daha iyi karşılar çünkü ne kadar temas o kadar statik elektrik.
Fiyat performans olarak
polytop maximus, dk chemie wet coat, k2 maxima tercih edebilirsiniz. Hepsi konsantredir

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Katı wax uygulamanızı tavsiye etmem. Krem tarzı veya sık sil tarzı olabilir ama Islak uygulanan ürünler beklentinizi daha iyi karşılar çünkü ne kadar temas o kadar statik elektrik.
Fiyat performans olarak
polytop maximus, dk chemie wet coat, k2 maxima tercih edebilirsiniz. Hepsi konsantredir
Statik elektrik..? Biraz açabilir misiniz hocam :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deri koltuklarınız suni deri mi gerçek deri mi? Kaç yaşında, yüzeyinde görünür aşınma var mı, nemli bezle silince belirginleşen bir hasar var mı.
Bilgi verirseniz nokta atışı ürün ve uygulama şekli tavsiyesi alabilirsiniz

Koltuklarım insignia A2 deri recaro koltuklar, gerçek deri olduğunu düşünmüyorum bu segmentte suni deridir. Gözle görülür bi aşınma vs. yok, ancak ön koltuklarda ister istemez bi parlaklık var, elimde şuanda arka koltukların resmi olduğundan onu ekledim. Yaklaşık 7 yaşında araç

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Atalay hocam selamlar yeni gelen ürünleri ilk olarak forumda görmek ve tanıtılmasından yanayım.Malesef yeni ürünlerinizi sosyal mecralarda görüp haberimiz oluyor bilginize.İyi akşamlar :gulumsemex:
Katilmamak mumkun mu? :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam selamlar, stokları serelim başlığında bir kaç kez ürünler gelmeden paylaşım yapmıştım. Bir dahakine daha genel kapsayıcı görülebilir paylaşımlar yapalım o halde.

Foruma Özel Cartainer markası için de kampanya yapmayı planlıyordum ancak mikrofiber grupları kısa sürede tükenince sadece fırçalar için olmasın dedim. Eylül ayları gibi Cartainer bez ve sıvı grubu da tamamlanınca güzel bir forum özel çalışması yapabiliriz @Pro adminimiz de uygun görürse :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam selamlar, stokları serelim başlığında bir kaç kez ürünler gelmeden paylaşım yapmıştım. Bir dahakine daha genel kapsayıcı görülebilir paylaşımlar yapalım o halde.

Foruma Özel Cartainer markası için de kampanya yapmayı planlıyordum ancak mikrofiber grupları kısa sürede tükenince sadece fırçalar için olmasın dedim. Eylül ayları gibi Cartainer bez ve sıvı grubu da tamamlanınca güzel bir forum özel çalışması yapabiliriz @Pro adminimiz de uygun görürse :)
K2 Pro Bela ve ScrubPro bekliyorum ne zaman stoklara girer acaba

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ne kadar bezle silerseniz o kadar toz cekiyor demek istedigim sey bu hocam
Bunu şuna benzetebilirmiyiz; toz alma zımbırtıları vardı eskiden, bizim jant temizleme fırçalarına benzer, eski tüplü televizyonların ekranına sürerdik, çıt çıt ses çıkartırdı, sonra tozlu bölgelerdeki tüm tozları toplardı :D
Sürtünme=Statik elektrik = toz çekme
Umarım doğru bir benzetmedir :D

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Koltuklarım insignia A2 deri recaro koltuklar, gerçek deri olduğunu düşünmüyorum bu segmentte suni deridir. Gözle görülür bi aşınma vs. yok, ancak ön koltuklarda ister istemez bi parlaklık var, elimde şuanda arka koltukların resmi olduğundan onu ekledim. Yaklaşık 7 yaşında araç
Temizleyeceğiniz bölgeyi önce nemli bez veya sunger ile silin, hemen arkasından Tls hafif deri temizleyici (güçlü de olur ama yetecek gibi) köpük yapım şisesiyle ve tls deri fircasi ile kontrollü baskıyla uygulayın. Scrub ped de kullanabilirsiniz.
K2 letan foamı da ayni mantikla kullanarak temizlik yapabilirsiniz.

Sonrasinda tls deri kalkanı ile korumaya alabilirsiniz.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bunu şuna benzetebilirmiyiz; toz alma zımbırtıları vardı eskiden, bizim jant temizleme fırçalarına benzer, eski tüplü televizyonların ekranına sürerdik, çıt çıt ses çıkartırdı, sonra bütün zolu bölgelerdeki tüm tozları toplardı :D
Sürtünme=Statik elektrik = toz çekme
Umarım doğru bir benzetmedir :D
Aynen öyle üstüne bastın abi. tecrube ettim bu durumu kati waxlar cilalar ile. Polisajdan sonra bile silme kaynaklı dukkanda toz cekiyor. Yikiyorsun düzeliyor :D

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Temizleyeceğiniz bölgeyi önce nemli bez veya sunger ile silin, hemen arkasından Tls hafif deri temizleyici (güçlü de olur ama yetecek gibi) köpük yapım şisesiyle ve tls deri fircasi ile kontrollü baskıyla uygulayın. Scrub ped de kullanabilirsiniz.
K2 letan foamı da ayni mantikla kullanarak temizlik yapabilirsiniz.

Sonrasinda tls deri kalkanı ile korumaya alabilirsiniz.
Koruma olarakda k2 letan deri koruyucu kullanılabilinir mi

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Harika olur atalay hocam kampanya candır :gulumsemex:ürün tanıtımı ve foruma vereceğiniz öncelik içinde şimdiden teşekkür ederim

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Twisted pile kurulama havlularında zamanla topaklanma oluyor, lifleri birbirine yapışıyor. Bu neden olur? Engellemenin bir yolu var mı? Ve nasıl düzeltiriz (fırça vs işe yaramıyor)?
Not: workstuff, wizard of gloss blue merlin, spark havlularında tecrübe ettim