Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #19,341
Merhaba aracımda yanlış uygulanmış seramik var.( gökkuşağı görüntüsü) seramiği temizlemek için önerebileceğiniz bir ürün var mı
Merhaba Polisaj Haricinde başka bir ürünle çikartmak mümkün değil.

Seramik in Markasi nedir acaba

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba. Sponge pedleri kullandınızmı acaba nasıl performansı bende cartainere bakıyorum ama bi türlü stoklara girmiyor mecbur bu markayı alıcaz gibi duruyor.
Merhaba hangisi bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz bende iki markada mevcut.Sponge pedleri daha kullanmak nasip olmadı ama malzeme kalitesi güzel

tolgakdg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Seramikli araçlarımda severek kullandığım meguiars top coatımın sonuncusunu bugün bitirdim. Çok çok uzun zaman evvel sanırım sefa46 hocamın tavsiyesi üzerine tanışmıştım bu ürünle. Bugün tekrar ürünü almak istediğimde gördüm ki hiçbiryerde satışı yok. Hepsiburadada buldum ancak eski ürün dedi satıcı, skt de vermedi. Şöyle üç dört yıkamada bir seramiği destekleyebileceğim meguiars top coat yerine aynı işi yapacak ürünler nelerdir?

Khalasar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Seramikli araçlarımda severek kullandığım meguiars top coatımın sonuncusunu bugün bitirdim. Çok çok uzun zaman evvel sanırım sefa46 hocamın tavsiyesi üzerine tanışmıştım bu ürünle. Bugün tekrar ürünü almak istediğimde gördüm ki hiçbiryerde satışı yok. Hepsiburadada buldum ancak eski ürün dedi satıcı, skt de vermedi. Şöyle üç dört yıkamada bir seramiği destekleyebileceğim meguiars top coat yerine aynı işi yapacak ürünler nelerdir?
Bende aynı şekilde bi Ürün arıyorum, gyeon wetcoat sevilen bir ürün sanırım, seramik kaplamaya zarar verir mi kullanılır mı acaba.

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Merhabalar,
Kurulama havlumu değiştirmek istiyorum. Smartbee King den geçiş yapacağım. Parlatanadamlar la görüştüm. Workstuff King önerdi ama videoları pek tatmin etmedi beni. Sizin önerebileceğimiz bir kurulama havlusu var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam Meguiars Ceramic Boost ürünü geldi Top Coat yerine ancak fiyat biraz tuzlu o yüzden Fireball Piroquette yi size öneririm başka ürün aramayin :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar,
Kurulama havlumu değiştirmek istiyorum. Smartbee King den geçiş yapacağım. Parlatanadamlar la görüştüm. Workstuff King önerdi ama videoları pek tatmin etmedi beni. Sizin önerebileceğimiz bir kurulama havlusu var mı?
•Purestar Dublex
•Klin Korea Drying

Tek Tarafli Havlu İstersenizde

•Fireball Twist Drying
•Sam s Detailing Drying

Bu Yazdiklarimi net tecrübe ettim o yüzden tavsiye ediyorum,tecrübe etmedigim ürünleri genelde önermiyorum.

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
•Purestar Dublex
•Klin Korea Drying

Tek Tarafli Havlu İstersenizde

•Fireball Twist Drying
•Sam s Detailing Drying

Bu Yazdiklarimi net tecrübe ettim o yüzden tavsiye ediyorum,tecrübe etmedigim ürünleri genelde önermiyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce Container Twisted 1400 gsm almıştım ama alt kısımlarda çok su bıraktı. Bu ürünlerde öyle bir sorun yaşar mıyım? Bir de bunlardan hangisini almalıyım, hepsi iyi gibi duruyor?

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,
Birkaç yıldır Workstuff King kullanıyorum. C segment bir SUV aracı çok rahat kuruluyor. Ancak fiyatına bakacak olursanız KLIN Drying Duo XL almanız daha mantıklı olur.
Eğer o kadar para vermeye gerek yok fiyat/performans ürünü almak isterseniz naçizane önerim Adams Garage @Adam’s Garage ürünlerinden almanızı tavsiye ederim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce Container Twisted 1400 gsm almıştım ama alt kısımlarda çok su bıraktı. Bu ürünlerde öyle bir sorun yaşar mıyım? Bir de bunlardan hangisini almalıyım, hepsi iyi gibi duruyor?
Purestar Duplex Klin de olur hocam ikiside cok güzel gecenki HB Kampayasindan aldim bende tekrardan yedeklemek için

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Birkaç yıldır Workstuff King kullanıyorum. C segment bir SUV aracı çok rahat kuruluyor. Ancak fiyatına bakacak olursanız KLIN Drying Duo XL almanız daha mantıklı olur.
Eğer o kadar para vermeye gerek yok fiyat/performans ürünü almak isterseniz naçizane önerim Adams Garage @Adam’s Garage ürünlerinden almanızı tavsiye ederim
Hocam XL'dan kastınız Large olan 90x70 boy değil mi? Bundan daha büyük boyu var mı klin'in

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Ben 2 yıkama arası, küçük kaporta temizliklerinde ( kuş pisliği, böcek pisliği, lekeler vb.) meguiars in quick detailer ürününü kullanıyorum uzun süredir. Gayet de memnunum.

Sorum şu olacak size, bu ürünün seramiğe herhangi bir zararı var mıdır? (Perdeleme, etkisini azaltma vb.) Eğer zararı varsa bu tip işler için kullanabileceğim, makul fiyatlı başka ürün var mıdır? Resmi distribütör horizon a sordum, güvenle kullanabilirsiniz dedi fakat siz bilgili arkadaşlara da bir danışmak istedim. Seramik öncesi bu ürünle temizlik yaptığım bölgelerde kısa süreli boncuklanma oluyordu. Bu nedenle cila gibi perdeleme yapabileceğinden şüphelendiğim için sormak istedim. Seramik bakımı için de gyeon wet coat ya da car pro reload arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Ben 2 yıkama arası, küçük kaporta temizliklerinde ( kuş pisliği, böcek pisliği, lekeler vb.) meguiars in quick detailer ürününü kullanıyorum uzun süredir. Gayet de memnunum.

Sorum şu olacak size, bu ürünün seramiğe herhangi bir zararı var mıdır? (Perdeleme, etkisini azaltma vb.) Eğer zararı varsa bu tip işler için kullanabileceğim, makul fiyatlı başka ürün var mıdır? Resmi distribütör horizon a sordum, güvenle kullanabilirsiniz dedi fakat siz bilgili arkadaşlara da bir danışmak istedim. Seramik öncesi bu ürünle temizlik yaptığım bölgelerde kısa süreli boncuklanma oluyordu. Bu nedenle cila gibi perdeleme yapabileceğinden şüphelendiğim için sormak istedim. Seramik bakımı için de gyeon wet coat ya da car pro reload arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Güvenle kullanabilirsiniz sorun yok ancak Seramik destekleyici bir urun istiyorsaniz Fireball Piroqutte veya Carpro reload olabilir