Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #19,361
Merhabalar. Ortalama 19 lt olursa grit guarda uyumlu yıkama kovası arıyorum. Tek kova işimi görüyor sağlam plastikli olanlardan varsa onerdiğiniz fiyat performans ürünü olan aşırı pahalılara gerek yok bence. Fireballın grit guard yanında 500 tlye satılan modeli var o var aklımda ama böyle çiftçilerin kullandığı gibi gübre vs taşırken kullandıkları sağlam plastikten olan büyük kovalar daha ucuz olur zannedersem onlardan arıyorum ilk tercihim onlar olur.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Valla bende forumda paylasinca gördüm yoksa haberim.bile yoktu.kampanyanin sonuna yetistim :terlisırıtan:
Ya o gece ne lanet bi geceydi nargileyi yaktim balkonda oturuyorum bi baktim indirimler baslamis son 2saat son 1saat heyecandan nargileden bisey anlayamadim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhabalar. Ortalama 19 lt olursa grit guarda uyumlu yıkama kovası arıyorum. Tek kova işimi görüyor sağlam plastikli olanlardan varsa onerdiğiniz fiyat performans ürünü olan aşırı pahalılara gerek yok bence. Fireballın grit guard yanında 500 tlye satılan modeli var o var aklımda ama böyle çiftçilerin kullandığı gibi gübre vs taşırken kullandıkları sağlam plastikten olan büyük kovalar daha ucuz olur zannedersem onlardan arıyorum ilk tercihim onlar olur.
Detaymarketim de var resimdeki gbi bisey ama hem adeti hem fiyati sizin dusundugunuzden fazla

Moderatör tarafında düzenlendi:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar beyaz araç kaportası için nasiol metalcoat f2 mi carpro elixir mi önerirsiniz. İki ürününde artıları eksileri nedir?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Detaymarketim de var resimdeki gbi bisey ama hem adeti hem fiyati sizin dusundugunuzden fazla

Teşekkür ederim ama bu cok pahalı bana tek bir kova yeterli bundan alacagıma grit guardlı fireball kovayı 500e alırım daha iyidir yinede saolun

tolgakdg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam Meguiars Ceramic Boost ürünü geldi Top Coat yerine ancak fiyat biraz tuzlu o yüzden Fireball Piroquette yi size öneririm başka ürün aramayin :)
Hocam tekrar teşekkür ederim. Ceramic boost aldım hepsiburadada satan satıcıyı buldum ancak firma soru sorma özelliğini kapamış soramadım, bu ürünü de top coat gibi 4 yıkamada bir kullanmam yeterli olur mu? yoksa sönereceğin kullanım şekli var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam tekrar teşekkür ederim. Ceramic boost aldım hepsiburadada satan satıcıyı buldum ancak firma soru sorma özelliğini kapamış soramadım, bu ürünü de top coat gibi 4 yıkamada bir kullanmam yeterli olur mu? yoksa sönereceğin kullanım şekli var mı?
Hocam bu ürün konsantre saf kullanmayin 1/3 Sulandirin yani kullanacaginiz kadarini bos kucuk bir sisede degerlendirebilirsiniz.

3 Yikama İdeal hocam.

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ben SPTA markasının ürününü kullanıyorum, vida kapaklı olanını. Plastiği kaliteli gayet. Öneririm. Yamaçlar detailing de var şuan

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Seramik markası Mr fix. İPA ve kil temizliğinde sonuç elde edilmez mi?
Çinli Mrfix Seramik i biz forum olarak kaporta yüzeyinde kullanilmasini önermiyoruz hocam genelde Tampon ve dış plastik aksamlarda kullaniyoruz bu tür seramiklerin ömrü kisadir,piyasada cok bir çakmasi vardir.

İPA deneyin ama cikartacagini zannetmiyorum,M700 Tiner denerseniz daha iyi olur.

error_06

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çinli Mrfix Seramik i biz forum olarak kaporta yüzeyinde kullanilmasini önermiyoruz hocam genelde Tampon ve dış plastik aksamlarda kullaniyoruz bu tür seramiklerin ömrü kisadir,piyasada cok bir çakmasi vardir.

İPA deneyin ama cikartacagini zannetmiyorum,M700 Tiner denerseniz daha iyi olur.
Teşekkürler

yasir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muş
Kwazar 2l foamer kapağı çevirdiğimiz kısımdan hava kaçırıyor başına gelen var mı nasıl bir yol izlemeliyim ?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kwazar 2l foamer kapağı çevirdiğimiz kısımdan hava kaçırıyor başına gelen var mı nasıl bir yol izlemeliyim ?
Mavi başlık kapağın içince conta düşmüş olabilir mi kontrol ettiniz mi?
Yada birkaç kullanım sonrası contaya bakım silikonu sıkıp sürüyor musun sıkmadıysan zamanla sertleşip hava kaçırırlar. bende 2L kwazar var ama başıma gelmediği için pek yardımıcı olamıyorum hocam

yasir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muş
evet hocam conta mevcut uzun süredir kullanılmıyordu muhtemelen bakım yapılmadığı için sertleşmiş, uygun conta nasıl bulabilirim ? cevabınız için teşekkür ederim

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
evet hocam conta mevcut uzun süredir kullanılmıyordu muhtemelen bakım yapılmadığı için sertleşmiş, uygun conta nasıl bulabilirim ? cevabınız için teşekkür ederim
Evet olabilir. Maalesef conta nerede satıyor bilmiyorum hangi satıcıdan aldıysan ona iletişime geçin yada bilen biri cevaplayacktır.

yasir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muş
Yamaçlar detailinge yazdım ama pek ümidim yok, oringcilerden temin etmeye çalışırım en kötü ihtimalle, zamanında 5 lira ile beni 300 liralık kaliper almaktan kurtarmıştı :)

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Yakınınizda sanayi varsa bilya ve keçe satan yerlerde istediğiniz ebatta o- ring bulabilirsiniz.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi