Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,401
Köpük lekesi sık sil tipi hızlı cila ile gider genelde. tekrar yıkamadan daha etkilidir.
Gitmezse seramik yaptırdıginiz yer 'biliyorsa' seramige zarar vermeden basit bir uygulama ile lekeyi temizleyebilir.

Bir diger konu, seramigin tam kürleşmemiş olması. Bu durumda sizin tek basiniza yapabilecek bir seyiniz yok.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar, kil eldiveni ne önerirsiniz? aliexpressten tavsiye edilen marflo markası var sanırım en yaygın. aracım ben alana yani 25bin km ye kadar kapalı garajdaydı ben de ağaç altına vs parketmem o yüzden sanırım çok hard bi model eldiven istemez. tavsiyenizi bekliyorum

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Köpük lekesi sık sil tipi hızlı cila ile gider genelde. tekrar yıkamadan daha etkilidir.
Gitmezse seramik yaptırdıginiz yer 'biliyorsa' seramige zarar vermeden basit bir uygulama ile lekeyi temizleyebilir.

Bir diger konu, seramigin tam kürleşmemiş olması. Bu durumda sizin tek basiniza yapabilecek bir seyiniz yok.
Sayın hocam, elimde meguiars quick detailer var o işimi görür mü acaba? Bir de size sorum, acele etmem gerekiyor mu, seramiğe bir zararı olur mu kalmasının? Yaz giribi olmuşum kolumu kaldıracak halim yok, bir yandan da kafama takıldı gördüğüm manzara o nedenle sordum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sayın hocam, elimde meguiars quick detailer var o işimi görür mü acaba? Bir de size sorum, acele etmem gerekiyor mu, seramiğe bir zararı olur mu kalmasının? Yaz giribi olmuşum kolumu kaldıracak halim yok, bir yandan da kafama takıldı gördüğüm manzara o nedenle sordum.
Geçmiş olsun. İşinizi görür bir zararı olmaz. Gölge bir yere koymaya çalışın aracı, bir sonraki yıkamada onu kullanırsınız, büyük ihtimalle yeterli olacaktır

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Degerli dostlar. Hepsiburada üzerinden Bosch Aquatak 135 aldım. Ürünü henüz teslim almadim. Üründen memnun kalmazsam, veya evimin önünde kullanmamdan kaynakli cevre ile sorun yasarsam ilk kullanimda. Hemen iade etmeyi düsünüyorum. Bazi ürünlerde tekrar satisa uygun olmadıgi zaman iade ret oluyor. Yıkama makinesi alıp rahatça iade edebilen oldu mu aranızda, sorun yasarim diye endise ediyorum. Sonra yok pahasina satmakla ugrasmak istemiyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Degerli dostlar. Hepsiburada üzerinden Bosch Aquatak 135 aldım. Ürünü henüz teslim almadim. Üründen memnun kalmazsam, veya evimin önünde kullanmamdan kaynakli cevre ile sorun yasarsam ilk kullanimda. Hemen iade etmeyi düsünüyorum. Bazi ürünlerde tekrar satisa uygun olmadıgi zaman iade ret oluyor. Yıkama makinesi alıp rahatça iade edebilen oldu mu aranızda, sorun yasarim diye endise ediyorum. Sonra yok pahasina satmakla ugrasmak istemiyorum
Ürünün kutuyu açip kullandiktan sonra iade almayabilirler.

Açip kullanmazsan veya kusurlu olursa cihaz iade alirlar.

Sana şoyle bir iyilik yapabilirim bende Aquatak135 var gondereyim kullan test et hosuna giderse alirsin gitmezse iade edersin Hepsiburada dan aldigin urunu :)

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Ürünün kutuyu açip kullandiktan sonra iade almayabilirler.

Açip kullanmazsan veya kusurlu olursa cihaz iade alirlar.

Sana şoyle bir iyilik yapabilirim bende Aquatak135 var gondereyim kullan test et hosuna giderse alirsin gitmezse iade edersin Hepsiburada dan aldigin urunu :)

Senin canini yiyimmmmm kral bee sen bu alemde bir numarasin :)

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
Daha evvelden yaptığım retuş boyalarının renk ton farkı var ve çıkartmak istiyorum. ne ile çıkartabilirim elimde m600 tiner var iş görürmü veya ne olur ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar selam. Purestar scrup pro kullanan birisi vardı daha doğrusu yeni almıştı kullanmamıştı. Eğer kullandıysa memnun kaldımı imkanınız varsa fotoğraf atabilirmisiniz

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@DetayDeposu merhaba sizden cartainer lastik parlatıcı aplikatörü satın aldım dün gece fakat bugun kargoya verilmedi. Yarın çalışıyormusunuz acaba cumartesiye yetişmesi lazım o yüzden yazdım
Merhaba Emirhan bey, sabah saat 11:00 sonrası tüm siparişler ertesi gün kargoya verilir. Sizin sipariş gece verildiği için bugün kargoya verildi ancak bazen Ptt kargo sisteme ertesi gün düşüyor veya hazırlanıyor statüsünde gözüküyor ancak kargo geliyor. Bu ve termin sürelerinden gelen şikayetlerden ötürü Aras kargo ile anlaşma sağladık. Yakın zamanda sisteme entegre edilecek ve Aras kargo ile yola devam edeceğiz.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam. Purestar scrup pro kullanan birisi vardı daha doğrusu yeni almıştı kullanmamıştı. Eğer kullandıysa memnun kaldımı imkanınız varsa fotoğraf atabilirmisiniz
Bende 2 adet mevcut purestar scrup pad paylaşmıştım stok konusunda ordan hatırladınız sanırım. Öncelikle ürün dokusu ve kalitesi güzel temizlik kabiliyeti harika.Cartainer scrup pad le kıyaslarsak aynı işi yapıyor iki üründe purestar biraz daha büyük ebat olarak ve daha kaliteli hissiyatı var fakat fiyatıda cartainerin iki katı neticede ,ben elzem bir fark göremedim iki üründe aynı temizliği yapıyor bütçenize göre tercih yapabilirsiniz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende 2 adet mevcut purestar scrup pad paylaşmıştım stok konusunda ordan hatırladınız sanırım. Öncelikle ürün dokusu ve kalitesi güzel temizlik kabiliyeti harika.Cartainer scrup pad le kıyaslarsak aynı işi yapıyor iki üründe purestar biraz daha büyük ebat olarak ve daha kaliteli hissiyatı var fakat fiyatıda cartainerin iki katı neticede ,ben elzem bir fark göremedim iki üründe aynı temizliği yapıyor bütçenize göre tercih yapabilirsiniz
Teşekkürler yorumunuz için. Cartainerde durum şöyle piyasada yok gibi bişey olanlarda iki katı fiyat artı kargoya satıyor bu durumda canımı sıkıyor. Mesela @DetayDeposu scrup proyu 85 tlye satıyor kargoda ortalama 20-25 tl cıkıyor 100 tlye geliyor. Antpa auto cher urunu 110 +50 tl ye satıyor. Bu seferde almak istemiyorum cunku 100 tlye satanda kar ediyor 160 170 tlye satanda. En azından n11 den purestar scrup proyu alırsam 170 tl 40 tlde kuponum var bana 130a gelicek

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba Emirhan bey, sabah saat 11:00 sonrası tüm siparişler ertesi gün kargoya verilir. Sizin sipariş gece verildiği için bugün kargoya verildi ancak bazen Ptt kargo sisteme ertesi gün düşüyor veya hazırlanıyor statüsünde gözüküyor ancak kargo geliyor. Bu ve termin sürelerinden gelen şikayetlerden ötürü Aras kargo ile anlaşma sağladık. Yakın zamanda sisteme entegre edilecek ve Aras kargo ile yola devam edeceğiz.
Teşekkür ederim ilginiz için umarım haftasonuna kadar yetişir cumartesi izne çıkıyoruz evde kimse olmayacak kargo geri gider

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Flowey ev13 stoklarda gözükmüyor. @FloweyTurkiye. Ne zaman yenilenir acaba. Ayrıca ev13 e benzeyen başka ürün önerebilir misiniz?
Ev 17 var cok güzel köpürupr foamerda ama ph notr degil ben memnun kaldım şampuanı 1250 ml suya 20 ml koyuyorum ph ı dengelemeye çalışıyorum suanlık cok memnunum

kestaneci_037

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Bilgi sahibi olan birisi yönlendirebilirse sevinirim Megane 4 aracın üst konsolunda yumuşak plastik mevcut hangi nitelikte ürün kullanabilirim? Elimdekileri sırasıyla

KC MZR

VP Classic APC

AF Spritz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkürler yorumunuz için. Cartainerde durum şöyle piyasada yok gibi bişey olanlarda iki katı fiyat artı kargoya satıyor bu durumda canımı sıkıyor. Mesela @DetayDeposu scrup proyu 85 tlye satıyor kargoda ortalama 20-25 tl cıkıyor 100 tlye geliyor. Antpa auto cher urunu 110 +50 tl ye satıyor. Bu seferde almak istemiyorum cunku 100 tlye satanda kar ediyor 160 170 tlye satanda. En azından n11 den purestar scrup proyu alırsam 170 tl 40 tlde kuponum var bana 130a gelicek
Rica ederim.Dediğiniz gibi kuponla indirim ücretsiz kargo vs mantıklı olur sizin için k2 ve cartainer ürünleri ikinci firmalar eline geçtiği için fiyatlamalar baya yükseldi yalnızca detaydeposundan direk olarak uyguna alabilirsiniz ben k2 ürünlerini sadece atalay beyden temin ediyorum stokta yoksa bekliyorum