Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #19,421
Bilgi sahibi olan birisi yönlendirebilirse sevinirim Megane 4 aracın üst konsolunda yumuşak plastik mevcut hangi nitelikte ürün kullanabilirim? Elimdekileri sırasıyla

KC MZR

VP Classic APC

AF Spritz

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
1:15 1:20 Mzr kullanılabilir ama elinizde spritz varsa onu kullanın daha iyi olucaktır yani daha saglıklı olur valet pro hakkında birşey diyemem

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Rica ederim.Dediğiniz gibi kuponla indirim ücretsiz kargo vs mantıklı olur sizin için k2 ve cartainer ürünleri ikinci firmalar eline geçtiği için fiyatlamalar baya yükseldi yalnızca detaydeposundan direk olarak uyguna alabilirsiniz ben k2 ürünlerini sadece atalay beyden temin ediyorum stokta yoksa bekliyorum
teşekkürler tekrardan bende bekleyecegim bundan sonra

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
koch chemie eulex

Bu ürün nasıldır sizce çam ağacındaki düşen kaportaya yapışan ve sarı kalan izler için çıkarır mı
Ben kullanıyorum tam bir hayat kurtarıcı. Kolonya veya ipa ile çıkarmaya uğraştığım reçineleri anında çıkarıyor. Ayrıca her türlü yapışkan ve zift lekelerini de anında çözüyor. Tek sıkıntısı siyah plastik ya da farlara değmemesi lazım. Özellikle fitillerin anında rengini alıyor.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Ben kullanıyorum tam bir hayat kurtarıcı. Kolonya veya ipa ile çıkarmaya uğraştığım reçineleri anında çıkarıyor. Ayrıca her türlü yapışkan ve zift lekelerini de anında çözüyor. Tek sıkıntısı siyah plastik ya da farlara değmemesi lazım. Özellikle fitillerin anında rengini alıyor.
Diğer reçine temizleyicilerde mi fitil de aynı soruna neden olur?

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Teşekkür ederim, hocam boyaya verniğe hiç bir zararı yok değil mi ? Kullanımını ne şekilde yapıyorsunuz? Durulama yapılıyormu iş bitince o bölgenin

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar turtle wax seramikli hızlı cilam bitmek üzere. Bu cilanın parlaklıgı ve su itme özelliği cok iyi ama araç ıslakken sıkıp bezle sildigimde ardında sarımsı gokkusagı gibi renkler bırakıyor. Bu bitmek üzereyken yeni hızlı cila arayışına girdim onerilerinizi bekliyorum yalnız ıslakken sıkıp sonra duruladığımız cila olmazsa sevinirim malum petrolde cok imkanımız olmuyor

kdirts

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Teşekkür ederim, hocam boyaya verniğe hiç bir zararı yok değil mi ? Kullanımını ne şekilde yapıyorsunuz? Durulama yapılıyormu iş bitince o bölgenin
Boya cam ve kroma hiç bir zararı yok. Sadece far, plastik ve kauçukta kullanılmaması lazım. Direk pamukla uyguluyorum ben, zaten hemen uçuyor ardında leke bırakmıyor. Tabi ki sıcak yüzeylerde uygulamamak lazım. Kokusu biraz tinere benziyor. Ama ben her ihtimale karşı detay spreyi ile son kez siliyorum bölgeyi.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar turtle wax seramikli hızlı cilam bitmek üzere. Bu cilanın parlaklıgı ve su itme özelliği cok iyi ama araç ıslakken sıkıp bezle sildigimde ardında sarımsı gokkusagı gibi renkler bırakıyor. Bu bitmek üzereyken yeni hızlı cila arayışına girdim onerilerinizi bekliyorum yalnız ıslakken sıkıp sonra duruladığımız cila olmazsa sevinirim malum petrolde cok imkanımız olmuyor
Polytop Hybrid Conservier maximus, bereketli bir ürün, 1 lt ürün 50 ile 100 litre son kullanım ürünü demek, işini iyi yapıyor, parlaklığı güzel, toz çekmiyor. Tavsiye ederim :)

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Boya cam ve kroma hiç bir zararı yok. Sadece far, plastik ve kauçukta kullanılmaması lazım. Direk pamukla uyguluyorum ben, zaten hemen uçuyor ardında leke bırakmıyor. Tabi ki sıcak yüzeylerde uygulamamak lazım. Kokusu biraz tinere benziyor. Ama ben her ihtimale karşı detay spreyi ile son kez siliyorum bölgeyi.
Fiyatı tuzlu ama bıktım şu çam ağaçlarından kalan sarı lekelerden
Sipariş vereyim hocam o zaman

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Meguiars xpress wax kullanıyorum çok memnunum
Ek olarak Turtle wax sealent I da daha önce kullandığınız yöntemle kullanabilirsiniz o da harika bir ürün.

seramik içerikli olsun derseniz vonixx blend spray önerebilirim hocam

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 bora kullanan arkadaşlar. Ürünü aracın arka tampon ve bagaj kısmındaki, kir ve egzoz karartısını temizlemek için ön yıkama şeklinde kullanacağım. Ancak foam lance veya pompalı püskürtücüm yok, k2 mixer sprey şişe var elimde. Karışım oranı ne olmalı sizce sprey şişe kullanımında.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 bora kullanan arkadaşlar. Ürünü aracın arka tampon ve bagaj kısmındaki, kir ve egzoz karartısını temizlemek için ön yıkama şeklinde kullanacağım. Ancak foam lance veya pompalı püskürtücüm yok, k2 mixer sprey şişe var elimde. Karışım oranı ne olmalı sizce sprey şişe kullanımında.
Ürün 1/30-1/50 arası sulandırılabiliyor k2 mixer şişesi 1 litre olduğu için kir durumuna göre 1/30 için düz hesap 35 ML 1/50 için 20 ML yeterli. Ben sürekli olarak 1/30 Kullanıyorum yaz ayı için yeterli geliyor