Hızlı Soru - Cevap

ClydeShelton

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #19,781
Selam, şampuanlayarak kullanılan hızlı cila tarzı bir ürün bildiğim kadarıyla yok. İki seçeneğiniz var. Birincisi Gyeon bathe+, tac system mystic water repellent gibi direkt cilalı şampuan kullanabilirsiniz, ikinci yöntem olarak hızlı cilayı ıslak arabaya sıkıp kurulayabilirsiniz. Bu yöntemde bazı ürünler iz bırakabilir, bir panelde test edip sonuca göre devam etmenizi yada ürün değiştirmenizi öneririm. Ben fireball prioutte kullanyorum bir sorun yaşamadım.
Biz cilalı şampuandan devam o zaman :) sık kurula tarzı hızlı cilalar kurulama bezlerini mahvediyor

shovery

Acemi Detaycı
Üye
Her kullanımdan sonra havluları yıkarsak kısa süre içinde yıpranma yapmıyor mu ? Çok tozlu yerde yaşıyorum garajımızda yok malesef haftada 2 kere araba yıkadığım oluyor
Yıllardır aynı havluyu kullanıyorum illaki yıpranma olmuştur fakat çok kısa sürede olmadığı kesin hocam. :sırıtan1:

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhaba arkadaşlar.
Apc almak istiyorum. Bayadır valet pro advanced interior cleaner kullanıyordum. Bitmek üzere. Ama apc yi sadece araç değil evdede buhar makinesi temizliği, süpürge temizliği vb ürünlerde kullanıyorum. Bu işlere biraz hafif kaçıyor.

Valet pro classic apc alayım diyorum memnun eder mi?

Ve tekrardan advanced interior alıcam araçda kullanırım artık sadece. Memnumum ama değişiklik yapıp verso alayım mı diyorum.

2. Sorum bugüne kadar böcek ve ağaç reçine temizliğinde en memnun kaldığım ürün nanolex insect remover. Fiyatı çok artmış var mı başka öneriniz. Uzun yol sinek katliamı temizliği ve ağaç reçinesi için.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Apc almak istiyorum. Bayadır valet pro advanced interior cleaner kullanıyordum. Bitmek üzere. Ama apc yi sadece araç değil evdede buhar makinesi temizliği, süpürge temizliği vb ürünlerde kullanıyorum. Bu işlere biraz hafif kaçıyor.

Ve tekrardan advanced interior alıcam araçda kullanırım artık sadece. Memnumum ama değişiklik yapıp verso alayım mı diyorum.

2. Sorum bugüne kadar böcek ve ağaç reçine temizliğinde en memnun kaldığım ürün nanolex insect remover. Fiyatı çok artmış var mı başka öneriniz. Uzun yol sinek katliamı temizliği ve ağaç reçinesi için.

Valetpro classic APC daha soft bir urjn benim bildiğim kadarıyla fakat diğer ürünü kullanmadım. Geçen yıl indirimden Good stuff APC almıştım evde ve araçta inh kullanıyorum.

2- böcekler için K2 pro nuta insect almıştım onu kullandım iyi sayılır fiyatına göre, daha öncesinde carpro bugout kullanmıştım o daha etkili fakat fiyatı çok yüksek

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

+1 bende böcek sinek temizliği için ürün arıyorum. K2 nuta almıştım ancak pek memnun kalmadım. Uzun yol sonu istediğim şekilde temizlik yapmadı.

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
+1 bende böcek sinek temizliği için ürün arıyorum. K2 nuta almıştım ancak pek memnun kalmadım. Uzun yol sonu istediğim şekilde temizlik yapmadı.
Fiyat önemli değil diyorsan dediğim gibi Nanolex Insect Remover üstüne görmedim ben. Kullanıma hazır veya konsantre olarak satılıyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar,

Lastik parlatıcım azaldı şuan leraton p2 kullanıyorum. Pek memnum değilim. Fp ürünü olarak neler tavsiye edersiniz.
Fiyatı ucuz piyasadaki en iyileri Sarp deri vinil koruyucu enduranceden daha iyi öyle söyliyeyim. Aromaksın aerosol lastik parlatıcısı var onu kullandım gerçekten ıslak görünüm ve yağmurlu havada yol yapmama rağmen 1 hafta parlak kaldı onuda cok begendim. Sonrasında Carpro Darkside var fiyatı biraz tuzlu ama cok güzel mat bir görüntü bırakıyor herkes onuda cok begeniyor (ben hiç kullanmadım)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkür ediyorum abi senin tavsiye edeceğin ürün var mi :)
Kardesim bu tarz aparatla çok fazla kullanilmiyor yani alsam belki 1 veya 2 kez anca kullanirsin az cok bu tür ürünler birbirine benziyor fiyati en dusuk olan secenegi degerlendir Aliexpress bir bak derim pedlerin çok olmasi önemli degil fazla kullanmadigin icin 3 tane ped bile yetecektir sana :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Grupta birisi Sonax BSD ile Lastik parlatıcıyı karıştırıp kullanıyordu güzel bi finishi vardı kimdi acaba bende yapmayı düşünüyorumda