Hızlı Soru - Cevap

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
Karcher K5'i şu anda 10 metre kendi hortumu ile kullanıyorum. 15 metre hortum alsam basıncında bir düşüş olur mu sizce?

Bir de doğrudan 15 metre almak mı iyi olur yoksa 5 metre alıp ek yaparak kullanmak mı?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 vizio kendi şişesini eritmis sprey başlık flnda bozulmuş yapışkan yapışkan bi hale gelmiş.. Var mi bu durumu yaşayan
Hocam bendeki nasiol cam koruma spreyi videomdan izlediniz mi bilmiyorum ilk kullanımda sorun yoktu ama arkadaşıma uygularken sprey çalışmadı mecburen dökerek uyguladım hocam.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
K2 vizio kendi şişesini eritmis sprey başlık flnda bozulmuş yapışkan yapışkan bi hale gelmiş.. Var mi bu durumu yaşayan
Parlatan adamlar dan magic yağmur kaydirici almıştım zamanında benim de başıma aynısı geldi 1 uygulama yaptıktan bir kaç ay sonra başlık kendini yemişti. Açıldığı gibi bitirmek gerekir sanırım. Şu an stokta nasiol var halen kullanmadım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Pro @Fatih37 @lampsy arkadaşlar selamlar

Yagmur kaydirinin icerisindeki uçucu solvent basliklari bozuyor malesef bu nerdeyse hemen hemen her markada gecerli sizlere ek Angelwax ve Wetproof un basliklarida bozuldu yapacak bisey yok malesef yani en kotu kullandiktan sonra sprey basligi cikartip icini iyice bosaltip yikayip takilabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
ppf kaplama dışarıda yaptırmaya kalkınca cok pahalıya geliyor. Malzemesinide internette satan biryer bulamadım mecbur ppfsiz devam
Benim aracın vites kısmının konsolu, tablet dokunmak ekrana, araç dışında B ve C sütunlarındaki paino black yerlere ve arka camdaki spoiler deki paino black yerlere yaptırdım, iki ay oldu. 750 lira vermiştim. Araça komple benim içinde çok yüksek. O kadar parayla detay malzemesi almayı tercih ederim:)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
benimde sprey başlığı yemiş. 1 uygulama dayanabildi sadece. Damla başlık vardı evde onu takıp aplikatöre damlatarak uyguladım
Hocam bendeki nasiol cam koruma spreyi videomdan izlediniz mi bilmiyorum ilk kullanımda sorun yoktu ama arkadaşıma uygularken sprey çalışmadı mecburen dökerek uyguladım hocam.
Parlatan adamlar dan magic yağmur kaydirici almıştım zamanında benim de başıma aynısı geldi 1 uygulama yaptıktan bir kaç ay sonra başlık kendini yemişti. Açıldığı gibi bitirmek gerekir sanırım. Şu an stokta nasiol var halen kullanmadım
@Pro @Fatih37 @lampsy arkadaşlar selamlar

Yagmur kaydirinin icerisindeki uçucu solvent basliklari bozuyor malesef bu nerdeyse hemen hemen her markada gecerli sizlere ek Angelwax ve Wetproof un basliklarida bozuldu yapacak bisey yok malesef yani en kotu kullandiktan sonra sprey basligi cikartip icini iyice bosaltip yikayip takilabilir.
Arkadaşlar,
Carpex marka yağmur kaydırıcı öneririm. yıllar önce Bauhaus'ta keşfetmiştim. O gün bugündür kullanırım. Uygulama kolaylığı, dayanım vs açısından güzel ürün. Fiyatı da diğer markalara göre çok uygun. Sprey şişesi de bozulmuyor :)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Liquid Elements A1000 V3 Mini Nano Parlatıcı
Hiç satın alan oldu mu ? Dolandırılma ihtimalim % kaç :)
Şikayetvar sitesinde birkaç şikayet oluşturmuşlar ürünleri göndermediler ama geçmişi 1994e kadar uzanan bi ticaret sitesi. İnstagram sitesinde basın paylaşımları falan var ama fiyatı cok ucuz ben güvenemedim belki forumdan daha once alısveris yapan olmuştur.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kendim aldım, iki arkadaşıma da aldırdım. Forumdan alıp kullananlar da var.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese hayırlı haftalar dilerim. Aracımının jantlarında yıkama sonrası yüzeyde kireç lekeleri oluşuyor. İstediğim parlaklığı vermiyor. Janta cnc yapıldı ancak cnc sonrası ayna gibi olan jant yıkama sonrası kireç lekesinden bulanık duruyor. Yıkama sonrası temizleyici vs. bi ürün tavsiyeniz varmıdır. Flowey R1 almayı düşünüyordum yıkamada jant temizleyici olarak, ancak dediğim gibi durulama esnasında sudaki kireçden kaynaklı leke kalıyor. (Resimdeki jantın görüntüsünü internetten buldum, aracımdaki jantın aynısı)

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese hayırlı haftalar dilerim. Aracımının jantlarında yıkama sonrası yüzeyde kireç lekeleri oluşuyor. İstediğim parlaklığı vermiyor. Janta cnc yapıldı ancak cnc sonrası ayna gibi olan jant yıkama sonrası kireç lekesinden bulanık duruyor. Yıkama sonrası temizleyici vs. bi ürün tavsiyeniz varmıdır. Flowey R1 almayı düşünüyordum yıkamada jant temizleyici olarak, ancak dediğim gibi durulama esnasında sudaki kireçden kaynaklı leke kalıyor. (Resimdeki jantın görüntüsünü internetten buldum, aracımdaki jantın aynısı)

merhaba, cnc yapılan yere vernik atılmamıştır diye tahmin ediyorum. R1 güzel ürün ama su lekesi başka bir durum. cncli bölgeye mümkünse makine ile metal polish yapılıp, yağlardan arındırıldıktan sonra seramik yaparsanız 1 yıla kadar sorunu büyük oranda çözersiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kova şampuan almayı düşünüyorum 1 lt varmıdır önerisi olan meguiarsın sarı şampuanını aldım sanırım waxı perdeliyor onu kullanmayacağım cilasız waxı ellemeyecek güzel şampuan öneriniz varmıdır auto brite banana gloss vardı bitti ondan memnundum ondan devammı etsem acaba?