Hızlı Soru - Cevap

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öne çıkan konu #19,841
Merhabalar. İç camı temizlemek için önerdiğiniz ürün varmıdır? Marketlerdeki cam temizleyicilerden kullanıyorum hiç memnun değilim.
Camın dışını neyle temizliyorsam içini de aynı şekilde temizliyorum , yani elinizdeki ürünle güzel bir bez ile gayet iyi temizlenir diye düşünüyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Camın dışını neyle temizliyorsam içini de aynı şekilde temizliyorum , yani elinizdeki ürünle güzel bir bez ile gayet iyi temizlenir diye düşünüyorum
Aracı yıkadıktan sonra camları ekstra cam temizleyici ile temizlemiyorumki. Direk suyunu çektirip bırakıyorum. Cam temizleyici aldığımda muhtemelen hem iç hem dıştada kullanıcam

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ekonomik, yüksek oranda sulandırabileceğim hızlı cila önerisi olan var mı? Sadece siyah jantlarda kullanacağım o yüzden parlaklık vs çok önemli değil su itmesi ve ekonomik olması yeterli.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ekonomik, yüksek oranda sulandırabileceğim hızlı cila önerisi olan var mı? Sadece siyah jantlarda kullanacağım o yüzden parlaklık vs çok önemli değil su itmesi ve ekonomik olması yeterli.
Piyano Black jant düzenli yıkama ister, eğer her hafta yıkarsanız sorun yapmaz ama 3 hafta ve daha uzun sürede bir yıkama yapılırsa jant seramiği de kullansanız lekeler izler kalır..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese selam ,
Detay deposunda foruma özel bir indirim varmı acaba ?
Foam lance için yeni ve ekonomık urunler gelecektı bir ara henuz bulamadım guncel.Bilgisi olan yanıtlayabılırmı?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Auto Brite Magifoam ön yıkama şampuanım var, bunu kova yıkaması için de kullanabilir miyim?
Magifoam biraz sert bir üründür, düzenli ön yıkama kullanımında dahi korumaya zarar verebilir. Dilerseniz kova şampuanı için ph nötr, biraz daha nazik bir ürün tercihi yapın.

erhan126

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Magifoam biraz sert bir üründür, düzenli ön yıkama kullanımında dahi korumaya zarar verebilir. Dilerseniz kova şampuanı için ph nötr, biraz daha nazik bir ürün tercihi yapın.
Buradaki yorumlara göre aldım hem de 5 litre aldım, seramik kaplamaya zarar vermez denmiş ya da çok çok az verir denmiş.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Buradaki yorumlara göre aldım hem de 5 litre aldım, seramik kaplamaya zarar vermez denmiş ya da çok çok az verir denmiş.
Magifoam guzeldir lakin daha cok kisin tercih ederseniz veya uzun bir sure yikanmadigi durumlarda tercih ederseniz daha uygun olur ama her hafta arac yikarim derseniz flowey ev13 daha az zarar verir korumaya.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Magifoam guzeldir lakin daha cok kisin tercih ederseniz veya uzun bir sure yikanmadigi durumlarda tercih ederseniz daha uygun olur ama her hafta arac yikarim derseniz flowey ev13 daha az zarar verir korumaya.
Bendede flowey ev 17 var ev 13 bulamayınca piyasada gidip ev 17 aldım ama oda sanırım ph nötr değilmiş. ortalama 30 ml şampuan 1250-1500 litre su koyuyorum korumaya zararı olurmu acaba?