Hızlı Soru - Cevap

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
hocam burada duplex yok fakat superior var, eğer o da olur derseniz onu alayım.
Merhaba ,
Ürünler gümrükte muhtemelen salı stoklar açılır ama aciliyetiniz var ise internette demirdetay , cila kutusu , antpa , autocher buraların sitelerine bakın stoklarında var ise güvenle alabilirsiniz.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Seramikli araç kirliyken yağmur yağdıktan sonra araç kapılarında sular damla damla olmaması normal mi?
Eğer uzun süredir yıkanmadıysa veya yoğun bir kir varsa normal
Bu seramiğin su iticilik seviyesine göre de biraz değişebilen bir durum
Diğer bir ihtimal ise seramiğinizin su iticiliği zayıflamış olabilir, bu durumda aracı asidik şampuan ile yıkayıp demir tozu temizliği gerekirse tar remover ile geçip üzerine seramik bakım ürünü( wet coat, carpro reload vs gibi) kullanarak destekleyin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Selamlar herkese, sıfır bir araç aldım seramik kaplama yaptırmak istiyorum ama her fiyat aldığım yer çok farklı fiyatlar söylüyor. kimisi 6500 TL, sabah bırak akşam al otoparka koy dursun diyor, kimisi 12000 ver 3 gün sonra al diyor kimisi 16000 ver iki gün sonra al diyor. 12000 diyen stek quartz formula, 16000 ise gtechnic. 6500 olan wetproof'du sanırım emin değilim. Kafalar karıştı baya, yorumlarınıza açığım.
@Berkay ile iletişime geçip aracınızı gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Detaycılıktan profesyonelliğe uzanan yolda kendisi her aşamayı sindire sindire ilerlemiş bir dostumuz.

Mesafeyi çok dert etmemenizi öneririm. Zira yeri geliyor patlak lastiğin tamiri için jantlarımın çizilmemesi amacıyla 90 km yol gittiğim oluyor.

Siz de zamanla aracınızın ilk günkü kondisyonunda kalması için bazı bedelleri ödemeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Merhaba,

Aracım için yeni lastik arıyorum ancak lastikler hakkında pek bir bilgim yok. Lastik ölçümü olarak 205/55/16'e ihtiyacım var. Biraz araştırdıktan sonra Hankook Ventus Prime 4 K135 modelini keşfettim. Bu lastiği kullanan veya önerisi olan var mı acaba?

Ayrıca, 2000₺'ye kadar yaz lastiği önerilerinize açığım. Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

optimur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba ,
Ürünler gümrükte muhtemelen salı stoklar açılır ama aciliyetiniz var ise internette demirdetay , cila kutusu , antpa , autocher buraların sitelerine bakın stoklarında var ise güvenle alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, autocher'de stok vardı aşağıdaki ürünlerin siparişini verdim.
- SuperClean - PURESTAR COLOUR POP WASH PAD (BLUE) - Oto Yıkama Pedi - 1100 GSM
- SuperClean - PURESTAR DUPLEX TOWEL - Oto Kurulama Havlusu - 1100 GSM - 45X75 cm

@emirhaneness @Sefa46 öneriler için çok teşekkür ederim.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba,

Aracım için yeni lastik arıyorum ancak lastikler hakkında pek bir bilgim yok. Lastik ölçümü olarak 205/55/16'e ihtiyacım var. Biraz araştırdıktan sonra Hankook Ventus Prime 4 K135 modelini keşfettim. Bu lastiği kullanan veya önerisi olan var mı acaba?

Ayrıca, 2000₺'ye kadar yaz lastiği önerilerinize açığım. Çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
prime3 verisiyonunu kullanmıştım önceki aracımda gayet sessiz ve yumuşaktır tavsiye ederim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar dostlar, smartbee babbapack hepsiburada üzerinden 808 TL'ye geliyor, Mantıklı mı sizce yoksa farklı markalara mı bakmalıyım.
Selamlar,

Konuyla ilgili cevaplar gelmiş. Ama ben de yine yorumumu eklemeden geçemedim. SmartBee sosyal medyada falan o kadar övülüyordu ki atladığım gözden kaçan bir şey mi var acaba diye 2 modelini almıştım Queendry ve Brodry adında. Malzemeler gelince atladığım, gözden kaçan bir şey olmadığını anlamış oldum. Twisted pile değillerdi, aşırı yumuşak yapıda bim bezinin sık hali gibiydi(doku olarak.. yapı olarak çok daha sıktı hakkını yemeyeyim). Fakat twisted pile havlular gibi elini kolunu sallayarak değil güç bela aracı kurulardı. 5-10 kullanım sonrası da yarım araç anca kurular hale gelecekti.

Kurulama havlusu da twisted pile tek gerçek. Markalar arası ufak farklar vardır belki ama ben 2018de aldığın LE havluyu hala aktif kullanıyorum ve 1 arabayı tam anlamıyla kurulayabiliyorum :) yanına 40x40 havlu falan da aldım twisted olarak ama onlara iş düşmüyor araçtaki koruma iyice bitmediyse.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar,

Konuyla ilgili cevaplar gelmiş. Ama ben de yine yorumumu eklemeden geçemedim. SmartBee sosyal medyada falan o kadar övülüyordu ki atladığım gözden kaçan bir şey mi var acaba diye 2 modelini almıştım Queendry ve Brodry adında. Malzemeler gelince atladığım, gözden kaçan bir şey olmadığını anlamış oldum. Twisted pile değillerdi, aşırı yumuşak yapıda bim bezinin sık hali gibiydi(doku olarak.. yapı olarak çok daha sıktı hakkını yemeyeyim). Fakat twisted pile havlular gibi elini kolunu sallayarak değil güç bela aracı kurulardı. 5-10 kullanım sonrası da yarım araç anca kurular hale gelecekti.

Kurulama havlusu da twisted pile tek gerçek. Markalar arası ufak farklar vardır belki ama ben 2018de aldığın LE havluyu hala aktif kullanıyorum ve 1 arabayı tam anlamıyla kurulayabiliyorum :) yanına 40x40 havlu falan da aldım twisted olarak ama onlara iş düşmüyor araçtaki koruma iyice bitmediyse.
LE nin o havlusu gercekten güzel Black Hole @DetayDeposu zamaninda foruma zehiri foruma saldi gitti devami gelemedi ama gercekten sahaneydi.Sonradan Fusion versiyonu geldi ama Black hole gercekten iyiydi.Tabi aradan uzun zaman gecti Eski Kalitesi duruyormu bilmiyoruz sonucta illaki hammadde de degisiklik olabiliyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
LE nin o havlusu gercekten güzel Black Hole @DetayDeposu zamaninda foruma zehiri foruma saldi gitti devami gelemedi ama gercekten sahaneydi.Sonradan Fusion versiyonu geldi ama Black hole gercekten iyiydi.
Klin'den falan bile daha ağır gerçekten. 6 yıl bilmem kaç yıkama, kaç araba geçirdi. Hala maşallahı var. Sonradan aldığım farklı boyuttaki havlulara göre dokusu bariz daha sık ve daha ağır.

Twisted havluya verilen para sonuna kadar helal olsun diyorum. Bulana,üretene dualarımı benzinlikten iletiyorum :D :D yıkama bitince daha bi de kurulaması var diye dertlenmiyor insan, 30-40 saniyede kurulayıp geçiyor camı, kaportayı, her yeri

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhabalar arkadaşlar paneli döneminde olan el dezenfektanı ipa yerine kullanılabilir mi?

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmaz, bazılarının içeriğinde gliserin veya başka maddeler bulunuyor yağlı bırakabilir yüzeyi

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Merhaba,

17” ebatta olanı kullanıyorum, çok sayıda lastik denemiş ve uzun uzun test etmiş birisi olarak tavsiye eder miyim? evet ederim.
Pozitif yönleri:
Sıcak havalarda aşırı ısınıp performans kaybı yapmıyor
Kuru asfalt zeminde fren performansı rakipsiz denilebilir
Yağışlı havalarda aquaplaning olayı ile karşılaşma yaşamazsınız
Yol tutuşu direksiyon yanıtı mükemmel
Negatif yönleri:
Lastik su kanallarına diğer lastiklerden daha fazla taş topluyor gibi geliyor bana ya da kullandığım yollardan kaynaklı
Lastik parlatıcı/koruyucu ürünleri uygulaması uğraştırıyor lastik yanaklarındaki desenler tırtıklı şekilde (bu tamamen zevk işi :) )

Son düzenleme:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
arkadaşlar selam. kısa süre içinde basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. kararsız kaldığım baz yerler var sizlere fikir danışmak istedim.

karcher k2 ve bosch aquatak 110 yaklaşık 2800-3000 tl
karcher k3 4 binlere yaklaşıyor ve muadili aquatak 120 daha makul bir seçenek olarak görünüyor. k2 ve aqt 110 ile 500tl bir fiyat farkı var.
nilfiks 130 ise hem yukarıdaki makinelerden daha güçlü oluşu hem de hepsiburada 3000tl'ye satılmasıyla en mantıklı seçenek. ancak nilfiks için foam lance ve kireç filtresi gibi yedek parçaları bulmak karcher ve bosch kadar kolay değil gibi görünüyor.

sizlerden kullanımlarınız ve tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiye bekliyorum. teşekkürler :)

leonidas07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
arkadaşlar selam. kısa süre içinde basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. kararsız kaldığım baz yerler var sizlere fikir danışmak istedim.

karcher k2 ve bosch aquatak 110 yaklaşık 2800-3000 tl
karcher k3 4 binlere yaklaşıyor ve muadili aquatak 120 daha makul bir seçenek olarak görünüyor. k2 ve aqt 110 ile 500tl bir fiyat farkı var.
nilfiks 130 ise hem yukarıdaki makinelerden daha güçlü oluşu hem de hepsiburada 3000tl'ye satılmasıyla en mantıklı seçenek. ancak nilfiks için foam lance ve kireç filtresi gibi yedek parçaları bulmak karcher ve bosch kadar kolay değil gibi görünüyor.

sizlerden kullanımlarınız ve tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiye bekliyorum. teşekkürler :)
gecen yıl ocak ayında karcher türkiyenin yaptıgı kampanyadan k7 compact almıstım 2300tl gibi bir fiyata basıncından çok memnunum 10 metre gri hortumunun olması bi kalabalıgıda yok portatif lakin fiyatı 17binlerde ama alacaksanızda k5 ve üzerini almanızı tavsiye ederim su soğutmalı motorlu oluyor almadan baya bi arastırmıstım