Hızlı Soru - Cevap

howlingsword

Usta Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Merhaba amatör olarak kullanacağım orbital polisaj makinesi almak istiyorum. Yoğun araştırmalarım sonucunda f/p olarak en makul amazon'da satılan spta da503 modeline karar verdim. 4-5 bin bandını pek geçmek istemiyorum. Bu modeli kullanan varsa önerir mi? Biraz yukarı çıksam aklımda Shinemate EX620 5/15 modelide var fakat zaten amatör kullanacağım için pek bir şey farkedeceğini zannetmiyorum, ikiside Çin menşeili ürün.
Merhaba amatör olarak kullanacaksanız bahsettiğiniz spta modeli iyidir. Shinemate ex620 serisinin 5/15 ve 6/21 modelleri elimde mevcut ve kullanmaktayım. Menşei Çin olabilir ama ex620 serileri üst seviye makinalardır.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
M600/M700 Tarzi Yüzey temizleyici tinerleri artik bircok uygulamaci kullanmiyor, Firmalar da önermiyor Bazi Seramik Kaplamalar M600 le yüzeyde temizliginden sonra tepkime giriyor Örn,K2 Gravon uyguladiktan sonra istedigin sonuci vermiyor,Firmalar artik Prep tarzi ürünleri veya Alkol İPA öneriyor bugun soyle cevreme baktigimda M600/700 kullanan kalmamiş yagli hissiyat birakiyor diye.
Önerdiğiniz bir prep var mıdır hocam?

Ercan585

Çaylak Detaycı
Üye
iyi akşamlar arkadaşlar.koyu renkli metalik boya aracım var çok çiziliyor .özellikler ince çizikler oluşuyır. bunları önlemek için kendimin uygulayabileceği bir ürün var mı? mesela kendimizin uygulayabileceği seramik öneriniz olur mu=??

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
iyi akşamlar arkadaşlar.koyu renkli metalik boya aracım var çok çiziliyor .özellikler ince çizikler oluşuyır. bunları önlemek için kendimin uygulayabileceği bir ürün var mı? mesela kendimizin uygulayabileceği seramik öneriniz olur mu=??
El ile.uygulayacaksaniz 3.İn 1 Wax Ürünleri kullanarak ince hologramlari.kapatabilirsiniz.

Sektörün en iyileri

Meguiars 3 in 1 Wax
Zvizzer All in One
Vonixx Blend All in One

Bu 3 üründen sonra digerleri gelir.

Seramik uygulayacaksaniz K2 Gravon/MX Pro Hydro vb Seramikler guzeldir uygulamasi kolaydir.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar şu iki urunu uygulayacagim, bez tavsiye eder misiniz? En az iki tane gerem diye dusunuyorum.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
S.a uzun zaman sonra tekrar foruma geldim
Üstatlardan küçük bi öneri alıcam
yeni aracım deri koltuklu bana pratik deri için kullanacağım ürün tavsiyesi lazım şimdiden öneriniz için tsk ederim …

namselo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gün içerisinde amatör olarak amazondan spta da503 modelinin orbital polisaj makinesini almayı düşündüğümü yazmıştım. Siteyi kontrol edince ürünün artık bataryalı modelinin satıldığını gördüm. O sebepten ötürü almaktan vazgeçtim. amazon de üzerinden farklı ürünlere baktım dino kraftpaket vs. gibi ürünler buldum ancak yorumlardan videolardan tam emin olamadım, açıkçası amerikayıda yeniden keşfetmeyede gerek yok. Shinemate ex620 her yerde sadece olumlu yorumu ve incelemeleri var. Shine Mate EX620 5/15 bu ürünü alıp 1-2 kez kullanıp satmayı düşünen varsa İstanbul içi alabilirim, bulamazsamda sıfır alacağım. Polisaj işinin göründüğü kadarıyla kolay olmadığını anladığım için muhtemelen bende 1-2 sefer kullanıp daha kullanmayacağım. Ondan dolayı önceliğim 10 bine sıfır almak yerine daha uygun fiyata ikinci el almak.

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhabalar. 3 küsür yıldır CHEMİCAL GUYS BLUE GUARD - PETROL BAZLI LASTİK PARLATMA ürününü kullanıyorum lastik için.

Çok memnunum. Ziyadesiyle mat siyah ve kalıcılığıda iyi. 473ml şişesi 580 tl olmuş. Aynı kalitede mat siyah bir ürün önerisi olan var mı daha uygun fiyatlarda?

Ekleme :
Kendim foam lance ile magifoam kullanacağım. Buna ek olarak tamamen fiyat performans oranı (birazda kostik içerebilir) bir foam a da ihtiyacım var. İşyeri arabaları için. Ömrü hayatlarında zaten düzgün yıkamaya maruz kalmamış transit, ford ranger vb araçlarımız için. Bol keseden kullanılabilecek pahalı olmayan snow foam önerisi.

Son düzenleme:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar. 3 küsür yıldır CHEMİCAL GUYS BLUE GUARD - PETROL BAZLI LASTİK PARLATMA ürününü kullanıyorum lastik için.

Çok memnunum. Ziyadesiyle mat siyah ve kalıcılığıda iyi. 473ml şişesi 580 tl olmuş. Aynı kalitede mat siyah bir ürün önerisi olan var mı daha uygun fiyatlarda?

Ekleme :
Kendim foam lance ile magifoam kullanacağım. Buna ek olarak tamamen fiyat performans oranı (birazda kostik içerebilir) bir foam a da ihtiyacım var. İşyeri arabaları için. Ömrü hayatlarında zaten düzgün yıkamaya maruz kalmamış transit, ford ranger vb araçlarımız için. Bol keseden kullanılabilecek pahalı olmayan snow foam önerisi.
Mat siyah için ben carpro darkside kullanıyorum. Dayanımı, lastikde bıraktığı görüntü hoşuma gidiyor. Parlatanadamlar dan güncel fiyatına bakabilirsiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Ekleme :
Deturner creamy tire dressing var mat satin arası henüz kullanamadım ama videolarda mat tı

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Köpüğün biraz akmasını bekledikten sonra Work stuff albino 30mm fırçasıyla plastikleri fırçaladım. Kurumuş kısımlara magifoam sıkıp öyle fırçaladım.
Önerim eğer trimleri fırçalayacaksam ön yıkama sonrası fırçalıyorum , suyla durlamadan kirin hem çıkmadığını hemde fırçalarken kirle özellikle piano black parçaları çizdiğimi düşünüyorum. Hemde bu işleri yaparken magi yüzeyde kuruyabiliyor, kuruyunca leke bırakması veya içerik olarak naoh içerdiğinden uzun dönemli plastiklere zarar vermesi muhtemel.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Önerim eğer trimleri fırçalayacaksam ön yıkama sonrası fırçalıyorum , suyla durlamadan kirin hem çıkmadığını hemde fırçalarken kirle özellikle piano black parçaları çizdiğimi düşünüyorum. Hemde bu işleri yaparken magi yüzeyde kuruyabiliyor, kuruyunca leke bırakması veya içerik olarak naoh içerdiğinden uzun dönemli plastiklere zarar vermesi muhtemel.
Plastik aksamları fırçalıyorum sadece magifoamı aşırı köpüklü atıyor pompa hemen kurumuyor fırçaladığımdada çizileceğini sanmıyorum boyasız plastik sonuçta. fırçaladığım yerler kapı altı plastikler dodikler arka difüzörün plastik kısımları

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul