Hızlı Soru - Cevap

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Demi abii bende kullanıyordum da fikirlerinizi merak ettim birde azıcık köpürse çok güzel olurdu
Köpük konusunda zayıf bir ürün fajat temizlik konusunda ben memnunum. İlk günkü gibi yapıyor sayılır. En azından benim gözüme öyle görünüyor:)

Ercan585

Çaylak Detaycı
Üye
Trimler için autogly bumper kullanıyordum bitti . Daha guzel, kullanabilecegimiz başka bir ürün tavsiyeniz olur mu??

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vonixx verse nasıldır, kullanan var mı? Daha önceden perl kullanıyordum bitmek üzere ona muadil olarak gözüme çarptı.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar aracın ön plakasına mıknatıslı plaka uygulaması yapan varmı. Bugün otoparkda aracın ön kısmını bi araç sürtüp kaçmış, plakalığı koparmış tamponu da biraz çizmiş. Zaten tamponda ufak tefek rötüşluk yerler vardı, hepsini yaptırırken plakayıda mıknatıslıya çevireyim diyorum. İnternette olumlu yorumlar okudum, yüksek hızda veya sarsıntıda sağlam olduğunu söylüyorlar, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilir mi.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar aracın ön plakasına mıknatıslı plaka uygulaması yapan varmı. Bugün otoparkda aracın ön kısmını bi araç sürtüp kaçmış, plakalığı koparmış tamponu da biraz çizmiş. Zaten tamponda ufak tefek rötüşluk yerler vardı, hepsini yaptırırken plakayıda mıknatıslıya çevireyim diyorum. İnternette olumlu yorumlar okudum, yüksek hızda veya sarsıntıda sağlam olduğunu söylüyorlar, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilir mi.
Geçmiş olsun, kamera tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. 70mai a500 S1 modelini kullanıyorum.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Geçmiş olsun, kamera tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. 70mai a500 S1 modelini kullanıyorum.
Hocam kamera olayıda zor ya görünce için cız ediyor vatandaş umursamaz olunca görmeyince de aklını yiyor :) benim gözümün önünde aracını park ederken benim plakalığı kırdı camına tıkladım daha zorlama araba gitmez diyorum bide beni suçlu çıkarıyor geri görüş kamerasından görüyorum ben senin aracına dokunmadım diyor baktım anlaşamayacağım aldırttım arabasını plakalığı değiştirttim.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Geçmiş olsun.mıknatıslı emniyet ile sıkıntı yaşatabilir bence şu dönemde bu kadar sıkı iken. Yeni plakalık takmak daha iyi olur. Bunun bahanesiyle tampon boyanır :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hocam kamera olayıda zor ya görünce için cız ediyor vatandaş umursamaz olunca görmeyince de aklını yiyor :) benim gözümün önünde aracını park ederken benim plakalığı kırdı camına tıkladım daha zorlama araba gitmez diyorum bide beni suçlu çıkarıyor geri görüş kamerasından görüyorum ben senin aracına dokunmadım diyor baktım anlaşamayacağım aldırttım arabasını plakalığı değiştirttim.
Evet haklısın. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmamayı öğrendiğimiz zamanı görürmüyüz acaba !

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Mıknatıslı plaka yüksek hızlarda düşermi bilmiyorum ama çalınma riski çok fazla internette görüyordum bi zamanlar benimde cok hoşuma gidiyordu çalınma riskine karşı çerçevesiz aparatla kullanıyorum dayanıklılığı çok iyi yüksek hızlarda çıkma gibi bişey yok hoşta duruyor tavsiye ederim

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mıknatıslı plaka yüksek hızlarda düşermi bilmiyorum ama çalınma riski çok fazla internette görüyordum bi zamanlar benimde cok hoşuma gidiyordu çalınma riskine karşı çerçevesiz aparatla kullanıyorum dayanıklılığı çok iyi yüksek hızlarda çıkma gibi bişey yok hoşta duruyor tavsiye ederim

Evet bu da hoş duruyormuş, internetten aldıysan linkini paylaşabilir misin emirhan, bakayım bi

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
eibach pro kit yay almak için bildiğiniz güvenilir site var mıdır?
xtreme tuning diye bir sayfa var ama şikayet varda iade kabul etmediği ve yanlış ürün gönderdiklerini yazmışlar

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
eibach pro kit yay almak için bildiğiniz güvenilir site var mıdır?
xtreme tuning diye bir sayfa var ama şikayet varda iade kabul etmediği ve yanlış ürün gönderdiklerini yazmışlar
Hocam eibach ın türkiye yetkilisi bir zamanlar birlas performance lastik firmasıydı. Onlarla görüşün isterseniz, ben 2 sene önce almıştım ama birlas da istediğim araç modeline uygun eibach pro kit olmadığı için yurtdışından getirtmiştim.

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhaba arkadaşlar şöyle ürünleri kullanan var mı? Kullanışlı ya da hayat kurtarıcı oluyor mu? Bana çok mantıklı geldi.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri