Hızlı Soru - Cevap

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #21,621
Aylardir ayni kamerayi takip ediyordum stok tukendi simdi 3500₺ den girmis :(

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamera ile ilgili sormak istediğin bir şey olursa her zaman. Ben yazın almıştım, 2350 lira idi. Park modülü ve fuse tap da almıştım.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum baya kirli, tozlu araçlarımıza ön yıkama için snow foam kullanırken öncesinde su tutmalı mıyız yoksa yüzeye daha iyi yapışması için direk o haliyle mi uygulamalıyız?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kamera ile ilgili sormak istediğin bir şey olursa her zaman.
O kamerayı ben de düşünüyorum, park modu bagladiniz mi? Öncesinde uygun yollu bir kameram vardı 7 yıl kullandım kapasitörlü modeldi, fakat arka kamerası bozuldu ve düz USB çıkışına başlamıştım. Ya tekrardan aliekspres üzerinden ya da böyle bir kamera alma düşüncem var.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
O kamerayı ben de düşünüyorum, park modu bagladiniz mi? Öncesinde uygun yollu bir kameram vardı 7 yıl kullandım kapasitörlü modeldi, fakat arka kamerası bozuldu ve düz USB çıkışına başlamıştım. Ya tekrardan aliekspres üzerinden ya da böyle bir kamera alma düşüncem var.
Bağladım. Araç stop halde iken tehlike anında kayita geciyor. Araç aküsü 11 voltun altına düşünce kamera kaydı kapatıyor.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Tesekkur ederim hocam,fuse tap kac adet lazim oluyor?

İki adet gerekiyor. Birde hangi fuse tap olacağını nette " ayestore " diye bir site var. Bu sitenin sahibi hatta Kocaeli de. Onunla iletişime geçebilirsin. Ben ona vatsap üzerinden soru sormuştum, sağolsun cevap yazmıştı. Efendi bir çocuk. YouTube kanalı da var. Face de kamera rehberi adlı sayfası da var. Orada da baya bilgi var. Kendi sitesinde hangi araca hangi fusa tap şekli ile ilgili sınıflandırma mevcut.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
İki adet gerekiyor. Birde hangi fuse tap olacağını nette " ayestore " diye bir site var. Bu sitenin sahibi hatta Kocaeli de. Onunla iletişime geçebilirsin. Ben ona vatsap üzerinden soru sormuştum, sağolsun cevap yazmıştı. Efendi bir çocuk. YouTube kanalı da var. Face de kamera rehberi adlı sayfası da var. Orada da baya bilgi var. Kendi sitesinde hangi araca hangi fusa tap şekli ile ilgili sınıflandırma mevcut.
Cok tesekkurler hocam yazayim bakalim ben de

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum baya kirli, tozlu araçlarımıza ön yıkama için snow foam kullanırken öncesinde su tutmalı mıyız yoksa yüzeye daha iyi yapışması için direk o haliyle mi uygulamalıyız?
Su tutmadan kirli haliyle uygulamalıyız. Islak yüzeye snow foam uygulanınca yüzeyde tutunma ve çalışma performansı düşüyor. Ama bizim millet illa su tutacak, yoksa kabul olmuyor temizlik:)

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Su tutmadan kirli haliyle uygulamalıyız. Islak yüzeye snow foam uygulanınca yüzeyde tutunma ve çalışma performansı düşüyor. Ama bizim millet illa su tutacak, yoksa kabul olmuyor temizlik:)
Aynen öyle bir kaç videoda su tutuyorlar sonra snow foam uyguluyorlardı bir sorayım dedim teşekkür ederim iyi geceler

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Teşekkürler.bu ürünler sadece parlatma mi yoksa koruyucu özelliği de bulunuyor mu
Yüzeyi temizledikten sonra kullanıyorum. Koruyucu özelliği var diye biliyorum. Yaklaşık 8-9 aydır bu ürünleri kullanarak temizlik yapıyorum. Bence ne çok parlak ne de tam mat , şık bir görünüm veriyor.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
eibach pro kit yay almak için bildiğiniz güvenilir site var mıdır?
xtreme tuning diye bir sayfa var ama şikayet varda iade kabul etmediği ve yanlış ürün gönderdiklerini yazmışlar
Eibach distiribitörlüğünü yapan DP Tuning vardı geçmiş yıllarda hala devam ediyorlar ise görüşün derim ama bir çok telefon numaraları var doğrusunu bulmanız zaman alabilir. Ayrıca Abim xtreme tuningden aldı Pro kit yaylarını. Kendileri 2 sene öncesine kadar Türkiye de vag grubunda yay bulunamıyordu abimin araca bir tek xtreme tuning getirtti o dönem DPTuning ile çok görüştü etti ama sonuç alamamıştık. Birlas da getirtiyor bir diğer seçenekte onlar ama sanırım xtreme tuningle de birlikte iş yapıyorlar :)

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eibach distiribitörlüğünü yapan DP Tuning vardı geçmiş yıllarda hala devam ediyorlar ise görüşün derim ama bir çok telefon numaraları var doğrusunu bulmanız zaman alabilir. Ayrıca Abim xtreme tuningden aldı Pro kit yaylarını. Kendileri 2 sene öncesine kadar Türkiye de vag grubunda yay bulunamıyordu abimin araca bir tek xtreme tuning getirtti o dönem DPTuning ile çok görüştü etti ama sonuç alamamıştık. Birlas da getirtiyor bir diğer seçenekte onlar ama sanırım xtreme tuningle de birlikte iş yapıyorlar :)
Hocam eibach ın türkiye yetkilisi bir zamanlar birlas performance lastik firmasıydı. Onlarla görüşün isterseniz, ben 2 sene önce almıştım ama birlas da istediğim araç modeline uygun eibach pro kit olmadığı için yurtdışından getirtmiştim.
Teşekkür ederim ben bunlara bir bakayım yoksa xtremeden alıcaz gibi duruyor

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arabayı kurutmak için aliexptressteki turbo fanları almayı düşünen var mı? Acaba hangisi makbuldür? Miniler iş yapmazda bu büyük olanlar sanırım baya güçlü.

Örnek:

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.633,61TL 40% İndirim | Araba şiddetli Blower Mini Turbo Jet Fan fırçasız Motor güçlü anlık itme 1.4 kg/s 1000W rüzgar hızı 135 m/s Blower kurutma
5633.61TRY 40% OFF|Araba şiddetli Blower Mini Turbo Jet Fan fırçasız Motor güçlü anlık itme 1.4 kg/s 1000W rüzgar hızı 135 m/s Blower kurutma| | - AliExpress

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arabayı kurutmak için aliexptressteki turbo fanları almayı düşünen var mı? Acaba hangisi makbuldür? Miniler iş yapmazda bu büyük olanlar sanırım baya güçlü.

Örnek:

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.633,61TL 40% İndirim | Araba şiddetli Blower Mini Turbo Jet Fan fırçasız Motor güçlü anlık itme 1.4 kg/s 1000W rüzgar hızı 135 m/s Blower kurutma
5633.61TRY 40% OFF|Araba şiddetli Blower Mini Turbo Jet Fan fırçasız Motor güçlü anlık itme 1.4 kg/s 1000W rüzgar hızı 135 m/s Blower kurutma| | - AliExpress
Bu tür ürünler biraz yaniltiyor hocam

Daha oncesinde Blower Almistik bunun daha buyugunu 2400W 3/4 kullanim sonrasi arizalandi ve yaptiramadim direk çöp zaten iş goren ordaki Jet Fan TR de tamiri vs olmuyor ancak muadil Fan takilabiliyor ki cihaz fiyatina denk geliyor.

Araç kurutmak için çok avantajli olmuyor eger aracinizi disarida petrolde yikiyorsaniz zaten hic olmaz,aracinjzda iyi bir boya koruma veya seramik var ise suyu itiyor ancak yine de geride su izleri kaliyor gölge oluyor.

Bunun kucuk versiyonunu ben Dis plastik aksamlarin girintili yerlerde ve İç Mekan temizliginde kullaniyorum.

Blower alinacaksa kaliteli birsey olsun ugrasmayin Aliexprestekileri ben ônermiyorum.

Bu işin Vakkosu

Blo Air S ve Air GT versiyonlardir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Örnek:

Hocam bu kadar para verip hüsranla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. 95.000rpm almıştım, en kötü süpürge yönünü kullanırım dedim.

Su itmesi için şahane bir boncuklanma olması lazım arabada. Atıyorum o yıkama perdeleyen cilalı şampuanla yıkadınız, makine o yıkamada işlevini yapamaz hale geliyor :D bir de su itip kuruladığı yerlerde sanki yine yüzeyde su kalıyor gibi geliyor insana. Şahsen twisted havlumla kurulamaya devam ediyorum mutlu bir şekilde :D

Bu tarz fanların emiş gücü black decker araç süpürgelerinden iyi oluyor, o amaçla değerlendirebilirsiniz