Hızlı Soru - Cevap

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Trimler için autogly bumper kullanıyordum bitti . Daha guzel, kullanabilecegimiz başka bir ürün tavsiyeniz olur mu??
Koch Chemie Plast Star Siliconfrei kullanabilirsiniz. Solvent bazlı bir üründür. Dayanımı Perl’e göre fazladır. İlk uygulamada kuruduktan sonra nemli bir bezle üzerinden geçerseniz toz tutmuyor.

omuratlihan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
soruldu mu bilmiyorum smartbee reis kurulama havlusu 1300gsm ve purestar duplex twist kurulama havlusu 1100gsm arasında kaldım hangisi daha çok işimi görür kalitelidir

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ben normalde iç aksamı temizlerken KC Mzr kullanıyorum ama torpidoya sert gelebilir diye torpido kısımlarına KC PO veya Nanolex İnteror Cleaner kullanıyorum koruyucu olarakta mat istersem KC TS hafif parlak istersem Meguiars Ultimate Protectant 500 ml kullanıyorum.
Fiyatı uygun olsun derseniz k2 natural apc ve koruyucu olarak k2 polo protectant kullanabilirsiniz
tesekkurler
araç içi kapı eşiklerinde ve mukavemetli trimlerde kullanmak için apc arayışı içeris
alde iç aksamı temizlerken KC Mzr kullanıyoru
Ben normalde iç aksamı temizlerken KC Mzr kullanıyorum ama torpidoya sert gelebilir diye torpido kısımlarına KC PO veya Nanolex İnteror Cleaner kullanıyorum koruyucu olarakta mat istersem KC TS hafif parlak istersem Meguiars Ultimate Protectant 500 ml kullanıyorum.
Fiyatı uygun olsun derseniz k2 natural apc ve koruyucu olarak k2 polo protectant kullanabilirsiniz
tesekkurler mzr ve meguiarsi aldim

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
aquatak 160 ve kopuk atma aparati aldim sampuan arastiriyorum kar kopugu seklinde
urunlerinde videosunu izledim ama karar veremedim var mi kullanan onerisi olan

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
aquatak 160 ve kopuk atma aparati aldim sampuan arastiriyorum kar kopugu seklinde
urunlerinde videosunu izledim ama karar veremedim var mi kullanan onerisi olan
hayırlı olsun.
Bende ilk denemeyi magifoam ile yaptım memnun kaldım. K2 Pro bela,flowey ev17,vp ansf bunlar bende var zamanla kullanacağım.

suptep3

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
merhabalar. aracımın iç gövdesi,döşemeleri ve koltuklar suni deri. görünmeyen kısımlarda da plastik kullanılmış bunların temizliği ve koruyuculuğu için toz tutması düşük hangi ürünü önerirsiniz? malum yaz geldi sayılır 0 set halı paspas sereceğim bunun için de kullanabileceğim bir koruma ürünü var mıdır acaba?

dry aid-quick detailer amaçlı polytop hybrid sealer maximus (konsantre yoğunluğu yüksek olduğu için) ile deturner wetcoat arasında ikilemdeyim. bunlar arasında öneriniz veya başka bir öneriniz var mıdır?

MertTheEngineer

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhabalar. aracımın iç gövdesi,döşemeleri ve koltuklar suni deri. görünmeyen kısımlarda da plastik kullanılmış bunların temizliği ve koruyuculuğu için toz tutması düşük hangi ürünü önerirsiniz? malum yaz geldi sayılır 0 set halı paspas sereceğim bunun için de kullanabileceğim bir koruma ürünü var mıdır acaba?

dry aid-quick detailer amaçlı polytop hybrid sealer maximus (konsantre yoğunluğu yüksek olduğu için) ile deturner wetcoat arasında ikilemdeyim. bunlar arasında öneriniz veya başka bir öneriniz var mıdır?
Merhaba kendi aracımda deri temizliği ve bakımı için Colourlock ürünlerini kullanıyorum. Temizlik için Colourlock mild cleaner, koruma için Colourlock leather shield (aracınızın yaşına bağlı olarak leather protector ürününü de tercih edebilirsiniz) kullanıyorum. Plastik trim parçaları ve dashboard için AutoGlym Interior Shampoo kullanıyorum ama daha dayanıklı parçalarda kullanmak üzere KockChrmie GS ürününü temin ettim. Bu parçaları korumak için ise K2 Satina Pro ürününü tercih ediyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Aynı soruyu sordular herkes cevapladı biraz üste cıkıp okuyabilirsiniz

onurkarabulut

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Ankara içi Altındağ ve Keçiören bölgesi öncelikli tercihim, süpürgesi düzgün çalışan bir benzinlik arıyorum güneşevler tarafındaki tüm süpürgeler Sadece ses çıkarıyor aracın içi çöplük gibi oldu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
hocam siparişi verdim 70x90 kalmamış üzmedi değil yıkaması kurutması nasıl yapılır acaba
Mikrofiber Bez şampuani kullanin hocam.
Makinada yikarken sıkma yaptirmayin,siz kendiniz yüzeysel suyunu sıkarak normal kurumaya alin,direk güneşe birakmayin kendiliginden kurusun 2 gün de rahat kuruyor yaz aylarinda.
Arkadaşlar Ankara içi Altındağ ve Keçiören bölgesi öncelikli tercihim, süpürgesi düzgün çalışan bir benzinlik arıyorum güneşevler tarafındaki tüm süpürgeler Sadece ses çıkarıyor aracın içi çöplük gibi oldu
Samsun yolu üzerinde 1011 Kavsagina gelmeden Petrol ofisi var oraninki gayet iyi Petrol.ün ortasinda duran ikili supurge var onlari kullanin birde hemen cikisinda supurge var o iyi degil onu kullanmayin.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Mikrofiber Bez şampuani kullanin hocam.
Makinada yikarken sıkma yaptirmayin,siz kendiniz yüzeysel suyunu sıkarak normal kurumaya alin,direk güneşe birakmayin kendiliginden kurusun 2 gün de rahat kuruyor yaz aylarinda.

Samsun yolu üzerinde 1011 Kavsagina gelmeden Petrol ofisi var oraninki gayet iyi Petrol.ün ortasinda duran ikili supurge var onlari kullanin birde hemen cikisinda supurge var o iyi degil onu kullanmayin.
Hocam maşallahınız var hiç bilmediğim bir adres ama nokta atış tarif yaptın süpürgenin sırasına kadar :)

MertTheEngineer

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, komple PPF kaplı aracımda hem ppf bakımını sağlamak hem de parlaklık ve hidrofibiteyi arttırmak için, hızlı cila tarzı ürünler kullanmak istiyorum. İnternette CarPro Elixir ve Reload ürünlerini gördüm, bunların yıkama sonrası bakım amaçlı düzenli olarak kullanımının ppf kaplamaya herhangi bir zararı olur mu? Ürünler genel olarak seramik kaplama için yenileyici gibi pazarlanıyor ancak ppf kaplamaya zararı olur mu konusunda tam bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler, iyi günler.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Yıllarca leflef sünger kullandıktan sonra bende bu şekilde fırçaya geçtim. Fireball janus ve sonax jel lastik parlatıcıda kullandım. Sürmesi falan daha rahat gerçekten. Ama sanki süngerle sürünce ürün ömrü daha uzun oluyor gibi geldi. Bu sebeple son 2 seferdir süngere geri döndüm. Siz de gözlemler misiniz, böyle bir şey var mı acaba gerçekten?
Hocam burda leflef sungeri okudum arastirirken kendimi cocukluguma donmus bir sekilde buldum :) eskiden haftasonlari salonun ortasina gazeteyi serer ayakkabilarini boyardi babam ben de siparis gectim holde yaptim aynisini

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hocam burda leflef sungeri okudum arastirirken kendimi cocukluguma donmus bir sekilde buldum :) eskiden haftasonlari salonun ortasina gazeteyi serer ayakkabilarini boyardi babam ben de siparis gectim holde yaptim aynisini

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay bee , sene 87 ilk okuldayım. Arkadaşım ayakkabı boya sandığı ile ilk mesaimi yaşadım. Nuri leflef ilk olarak o zaman duyduğum fakat o sektörün lideri olan marka imiş:)