Hızlı Soru - Cevap

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #21,661
Hocam burda leflef sungeri okudum arastirirken kendimi cocukluguma donmus bir sekilde buldum :) eskiden haftasonlari salonun ortasina gazeteyi serer ayakkabilarini boyardi babam ben de siparis gectim holde yaptim aynisini

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam maşallah size sandık eksik sadece çeyiz olmuş :) bende süngeri aldım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam burda leflef sungeri okudum arastirirken kendimi cocukluguma donmus bir sekilde buldum :) eskiden haftasonlari salonun ortasina gazeteyi serer ayakkabilarini boyardi babam ben de siparis gectim holde yaptim aynisini

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi tamamen nostalji yaşatıyor Leflef ürünleri. Askerde haşır neşirdir, premium kalırdı bunun boyası :D dokusunu bozmadan orijinal haliyle parlaklık katardı.

Süngeri de gerçekten bi ayrı güzel bence. Lastikte de ayakkabıda olduğu gibi çok verimli oluyor, normal süngere göre bununla hem sürmesi rahat hem de az ürünle daha çok alana sürüldüğü için daha ekonomik.

Voyvoda

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba. Bosch Easy Aquatak 120 üzerinde gelen köpük aparatı başarılı olmadığı için Aliexpress üzerinden Bear Force köpük aparatı aldım. Konnektör seçiminde hata yaptığımı ürün geldiğinde anladım. Uygun konnektörü nasıl ve nereden temin edebileceğimi bilmiyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mudur diye forumda aradım fakat sonuca varamadım.

dyermaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba herkese. Gyeon Silk Dryer bez aldım. Açıklama da makinada yıkanmaz diyor. Siz ne şekilde temizliyorsunuz? Kendi şampuanı var ama bez fiyatı kadar. 30 Derece'de Bebek Deterjanı ile makinada yıkasak sorun olur mu ?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bence bu tarz ürün yerine standart bir güneşlik baya işe yarar. Zarar verebilir diye almamıştım.
Normal vantuzla cama yapıştırılanlardan var cama yapıştırmıyorum iz yapıyor cama yapıştırmayıncada sadece torpidoyu koruyor güneş yine araca geliyor aracın içi çok sıcak oluyor

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Normal vantuzla cama yapıştırılanlardan var cama yapıştırmıyorum iz yapıyor cama yapıştırmayıncada sadece torpidoyu koruyor güneş yine araca geliyor aracın içi çok sıcak oluyor
Aslında karton olanlardan bulmak lazım. Bende cama yapıştırmiyorum , iz olmasın diye. Tavandaki güneşlikler ile tutturuyorum. Katlanan karton olanlar var, reklam amaçlı olanlardan. Daha kullanışlı.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Herkese merhaba. Bosch Easy Aquatak 120 üzerinde gelen köpük aparatı başarılı olmadığı için Aliexpress üzerinden Bear Force köpük aparatı aldım. Konnektör seçiminde hata yaptığımı ürün geldiğinde anladım. Uygun konnektörü nasıl ve nereden temin edebileceğimi bilmiyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mudur diye forumda aradım fakat sonuca varamadım.
Ayrı olarak Bosch foam lance adaptörü almanız lazım, Aliexpress den temin edebilirsiniz.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese selamlar nasip olursa haftasonu 2014 Nissan xtrail aracımıza iş dış detaylı uygulama niyetimiz var. Araç içi özellikle ağırlıklı olarak deri kısımlar nemli bez harici işlem görmemiştir. Emirhan kardeşimizin gönderdiği elimde koch chemie pol star 1:13 oranla 1 lt var. Köpük şişesi ile kullanacağım.

pol starı at kılı fırça ile mi uygulamak iyi sonuç verir fikirlerinizi bekliyorum. Elimde olan fırça ve scrup pad paylaşıyorum

sakal traş fırçası ile iş yerindeki koltukta denedim güzel oluyor :) valet Pro fırça kıllarıyla aynı gibi geldi bana.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Herkese selamlar nasip olursa haftasonu 2014 Nissan xtrail aracımıza iş dış detaylı uygulama niyetimiz var. Araç içi özellikle ağırlıklı olarak deri kısımlar nemli bez harici işlem görmemiştir. Emirhan kardeşimizin gönderdiği elimde koch chemie pol star 1:13 oranla 1 lt var. Köpük şişesi ile kullanacağım.

pol starı at kılı fırça ile mi uygulamak iyi sonuç verir fikirlerinizi bekliyorum. Elimde olan fırça ve scrup pad paylaşıyorum

sakal traş fırçası ile iş yerindeki koltukta denedim güzel oluyor :) valet Pro fırça kıllarıyla aynı gibi geldi bana.

Bir yerde okumuştum, Deri ürünleri için pil star güzel bir tercih köpük yapıcı şişe mevcutsa onunla birlikte fırça ile uygulayabilirsiniz, yada yarısını scrup padle yarısını fırça yardımı ile uygulayıp gozlemlerinize göre devam edebilirsiniz

Evrim Doganlar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Scrup pad deriler için en iyisi bence deri fırçası detay fırçası scrup ped vs hepsini denedim en güvenlisi scrup pad ağır kir yoksa deri fırçası kullanmayın dikişlerin olduğu yerden yırtılma yapabiliyor

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Work stuff ın canyon başlığını Meg wheel brightener jant temizleyicisinde kullanıyordum geçen yıkamaya gittiğimde kullanamadım başlık tıkanmış atım yapmıyor. Basıp elimi çektiğimde takılı kalıyor geri gelmiyor. Bunu nasıl hayata döndürebiliriz
Tetiğin içindeki yaydadır problem. Büyük ihtimal kırıldığı için tetiği geri itmiyor. Tetiği sök içindeki yayı çıkarıp yerine evde varsa tükenmez kalem yayı onu tak , yada uygun varsa herhangi bir yay onu yerleştir. Yada diğer sprey başlıklardan sök . Yay kısa gelirse biraz sündür elinle.