Hızlı Soru - Cevap

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
herkese selamlar öncelikle. k2 nutayı normal bir cam bezi kullanarak sildiğimde camlarda hafif yağlı bir doku kalıyor. camı tamamen pürüzsüz silmek için karbon cam bezi yeterli olur mu?

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
herkese selamlar öncelikle. k2 nutayı normal bir cam bezi kullanarak sildiğimde camlarda hafif yağlı bir doku kalıyor. camı tamamen pürüzsüz silmek için karbon cam bezi yeterli olur mu?
Ben karbon olmasa da perla denen bezle sildim memnun kalmadim standart,eski mf bezle sildim cook daha memnun kaldim ama karbon bez kullanip da memnun olan cok

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben karbon olmasa da perla denen bezle sildim memnun kalmadim standart,eski mf bezle sildim cook daha memnun kaldim ama karbon bez kullanip da memnun olan cok

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de pellayla sildim hiç memnun kalmadım yağlı bi tabaka bırakıyor ikinci sefer başka bi bezle silmem gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abimin arabalarında kullandığı ürün bu güneş gözülüğü diye geçen model kesinlikle tavsiye ederim bütün camı kapatıyor çok az ayna dibinde açıklık kalıyor ama o da önemli degil zaten. Bir çok ön cama standart uyuyor diye biliyorum sadece katlaması biraz tekniğini ögrenene kadar zorluyor ama sonra basit bir şekilde çözüyorsunuz eliniz alışınca :) Youtube videoları var bununla ilgili.
Abimde ki ürün birebir markası da aynı link bıraktım.

Tavsiye için teşekkürler. Almayı düşünüyordum iyi oldu bu.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar selam. Kurulama havluları cila bezleri ve genel mikrofiber bezleri yıkadıktan sonra kurutma makinesine atan oldu mu? Çok uzun süredir aktif değilim. En son 2020'de Sercan kardeşimle ve Onur abi ile detay yapmıştık. Aradan uzun seneler geçti Sağlık sorunlar evlilik vs derken aktif olamadım. . Civic değişti 408 geldi, düzenim oturdu. Artık detaya geri dönme zamanı :)

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Merhaba,

Hem ev işlerinde (vidalama) hem detay işlerinde (paspas, halı temizleme) kullanılacak kaliteli matkap ve başlık önerisi alabilirim.

Teşekkür ederim.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Arkadaşlar selam. Kurulama havluları cila bezleri ve genel mikrofiber bezleri yıkadıktan sonra kurutma makinesine atan oldu mu? Çok uzun süredir aktif değilim. En son 2020'de Sercan kardeşimle ve Onur abi ile detay yapmıştık. Aradan uzun seneler geçti Sağlık sorunlar evlilik vs derken aktif olamadım. . Civic değişti 408 geldi, düzenim oturdu. Artık detaya geri dönme zamanı :)
evet hocam atabilirsiniz. hoş geldiniz.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@Sugosu Hayırlı uğurlu olsun sıfırdan çok keyifli bir çeyiz olmuş. Cam bezi , torpido bezi ve fırçalar nasıldır kalite olarak hoşunuza gitti mi? Birde 2.kurulama bezi olan ürünün amazonda linkini bulamadım paylaşabilme şansınız varmı?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Hem ev işlerinde (vidalama) hem detay işlerinde (paspas, halı temizleme) kullanılacak kaliteli matkap ve başlık önerisi alabilirim.

Teşekkür ederim.
Merhabalar, eğer Bosch, Cat ve Makita gibi markaların ürünleri bütçenizi zorlarsa Einhell'e bakabilirsiniz. Ben 6-7 ay önce Einhell'in Tc-cd 18/35 kodlu giriş seviye diyebileceğim ürünü almıştım, hem birkaç mobilya montajında kullandım, hem de koltuk paspas temizliği gibi detay işlerinde kullanıyorum, bana yetiyor. Tabi benimki 35 nm torka sahip, özellikle koltuk temizliğinde daha yüksek torklu bir cihaz alsam daha iyi olurmuş diyorum.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar, eğer Bosch, Cat ve Makita gibi markaların ürünleri bütçenizi zorlarsa Einhell'e bakabilirsiniz. Ben 6-7 ay önce Einhell'in Tc-cd 18/35 kodlu giriş seviye diyebileceğim ürünü almıştım, hem birkaç mobilya montajında kullandım, hem de koltuk paspas temizliği gibi detay işlerinde kullanıyorum, bana yetiyor. Tabi benimki 35 nm torka sahip, özellikle koltuk temizliğinde daha yüksek torklu bir cihaz alsam daha iyi olurmuş diyorum.
Merhabalar bilmediğimden soruyorum ürün aküsüz olursa nasıl çalışıyor acaba elektriğe mi bağlıyoruz bu sefer

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar araç 4 aylık yeni aldım. Polisaj konusunda Denizlide yardımcı olabilecek ya da işinin ehli bildiğiniz biri var mıdır?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar bilmediğimden soruyorum ürün aküsüz olursa nasıl çalışıyor acaba elektriğe mi bağlıyoruz bu sefer
Yok aküsü ayrı satılıyor. Aynı aküyle markanın diğer ürünlerini de kullanabilirsiniz. Mesela ben Einhell’in matkap, süpürge ve pompasına sahibim, hepsi aynı batarya ile çalışıyor.

palemdar

Acemi Detaycı
Üye
İl
ist
Cevap için teşekkürler. Peki, cihaz bakarken hangi özelliklerine bakmak gerekiyor, mesela torku ne kadar olmak gerekiyor ?
gerek detay fırçaları gerekse vida başlıkları universal mı oluyor yoksa matkabına Gore degısıyor mu?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
2022 Mart ayında sıfır aldığımız arabanın yüzeyinde iyice kılcal çizikler ve bazı yerlerinde rutüşlük yerler var bunun için polisaj yaptırmak doğru olurmu? Daha önce hiç oto yıkamaya vs herhangibi biryere vermedik hep kendimiz yıkadık dikkat ettik ama artık çizikler göze batmaya başladı kapatıcı waxlar veya normal waxlar artık kapatmıyor çizikleri. Sıfır araca kaç sene sonra polisaj yaptırmak doğru olur?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cevap için teşekkürler. Peki, cihaz bakarken hangi özelliklerine bakmak gerekiyor, mesela torku ne kadar olmak gerekiyor ?
gerek detay fırçaları gerekse vida başlıkları universal mı oluyor yoksa matkabına Gore degısıyor mu?
Rica ederim. Tork olayı sizin tercih ve maddiyatınıza göre değişir. Mesela bendeki ürün 35 nm, iki katı param olsaydı 50 nm fırçasız motorlu olanını tercih ederdim. Matkap ucuna takılan detay fırçalarının hepsi bütün matkaplara uyar.