Hızlı Soru - Cevap

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #23,121
Sorunuza gelince cevaplayayım.

A) sök ve tak işini çok zahmetlidir tavsiye etmem.
B) tavsiye etmem nedeni ise koltukların kenardaki airbag vardır. Allah korusun yandan vurunca airbagları açıyor ya eğer kılıflı durursa airbag açılmasını engellemiş olursun.
B) K2 pro Tapis ile sıkıp fırçayla veya bezle silip kurumaya bırakın. nemli köpük olduğu için kusma yapmaz. Bende kullandım vakumlama yapmadan sabaha kadar kurumaya bıraktım kusma olmadı.
hocam şimdi ben her gün masa tenisi oynadığım için şortum biraz terden dolayı nemli oluyor bazen de yanıma biri biniyor onu da metro durağına kadar bırakmam gerekiyor, airbag olayından dolayı çok haklısın, peki resimdeki gibi bişey takayım mı en azından yoksa ona da gerek yok al bir temizleme ürünü ara sıra sil temizle mi yapmalıyım?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam şimdi ben her gün masa tenisi oynadığım için şortum biraz terden dolayı nemli oluyor bazen de yanıma biri biniyor onu da metro durağına kadar bırakmam gerekiyor, airbag olayından dolayı çok haklısın, peki resimdeki gibi bişey takayım mı en azından yoksa ona da gerek yok al bir temizleme ürünü ara sıra sil temizle mi yapmalıyım?

Tabi ki bu olur. koltuğun kire bağlı olarak temizleyebilirsin. En azından elinizde bulunsun. Her detaycıların yanında bulunur :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Sadece koltuğun oturduğumuz taban kısmına koyulan kare şeklinde kilim gibi şeyler oluyor onlardan alabilirsiniz koltuk kılıfı pek hoş durmuyor araçlarda

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Sabah 6 gibi terapiye başladım, her sabah 40-50 dakka çay demlenene kadar spor babında arabayla uğraşıyorum. Bu sabah aracı belediyenin park bahçe hortumuyla yıkayıp kuruladıktan sonra aracın iç lastik aksamını Sonaxın Lastik Parlatıcı Ve Koruyucusuyla yapmayı planlamıştım fakat aracımda çok miktarda lastik aksam olduğunu fark ettim ve vaktimin hepsini yapmaya yetişmeyeceğini anladım, sadece bagaj ve sağ arka kapıyı yapabildim ki o bile beni tatmin etmedi yani vakit yetmeyecek diye sağ arka kapıyı biraz daha hızlı yapmak zorunda kaldım, uzun lafın kısası bu detail işi çok vakit alan bir mesele ve her gün 40 -45 dakika ayıran biri olarak iş bölümü yapmaya karar verdim, hani vucüt çalışanlar der ya bugün bacak günü yarın kol günü, işte benim de günleri bölüp bugün ön 2 jant temizlik günü, yarın arka 2 jant, bi sonraki gün torpido temizlik vs. bu şekil gitmek lazım. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu olayla?
Bende hafta sonu güneş etkisini azaltmaya başlayınca 17.00 den sonra gibi başlayıp 3,5-4 saate bitiriyorum. Zamanla pratiklik kazanılıyor. Ya da kullanacağın ekipmanı önceden hazırlayabilir isen çok kolaylık olur.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent

Bir masa tenisi oyuncusu olarak sizleri görmekten mutluluk duydum. Kullandığınız raketi merak ettim :) kombo raket kullanıyorsunuzdur sanırım. Sormadım ama :) Lig oyuncusu musunuz ?

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yazın valet pro foamula 1, kışın magifoam olabilir. Çoğu şampuan seremiğe kolay kolay zarar vermez. Flowey b33 gibi sert şampuanlardan kaçının yeterli
Spreyle uygulanan trafik filmini geçirenlerden sordum hocam yanlş anladın galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba. Arka tamponda tırnak ucu gibi bi çizik vardı bende çevresini maskeleyip elimle pasta ile çıkarmaya çalıştım. Çizik çıktı ancak o kısım baya matlaştı. Sadece o kısma polisaj yapılır mı? Yada komple tamponu mu yapmak gerekir?

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bir masa tenisi oyuncusu olarak sizleri görmekten mutluluk duydum. Kullandığınız raketi merak ettim :) kombo raket kullanıyorsunuzdur sanırım. Sormadım ama :) Lig oyuncusu musunuz ?

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın, hafta sonu forumlara girmediğim için mesajınızı yeni gördüm, raketim Butterfly Zhang Jike Super ZLC , lastikler butterfly rozena, lig oyuncusu değilim, veteranlarda oynuyorum.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar selamlar. Haftasonu bir Marmaris Selimiye kaçamağı yaptık 2 aile. Selimiye'ye giderken mıcırlık yolda yandan çok ama çok hızlı bir panelvan geçti. Herkes sakin sakin 30 km hızla gidiyordu adam herkesin arabasına taş attı. Bizim kaputta nasibini aldı tabi. Moralim çok bozuldu. Kaputta 3,4 yerde ufak ufak taş izi oluştu. Sedefli boyaya rütuş yapılır mı? Can sıktı baya açıkçası sakınan göze gerçekten çöp batıyor.