Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #23,781
Hocam fiyatı ne kadar birde dayanımı ne kadar devam ediyor acaba bilginiz var mı
4000 Tlye satılıyor Nakit alımda 3500 TL. Vaad ettiği dayanım 5 yıl tabi gidiptr kostikli şampuanlarla yıkanırsa 4-5 ayda bir bakımı yapılmazsa 1 yıl bile gideceğini sanmıyorum. Yorumlara bakılırsa güzel seramik verdiği parlaklık doygunluk başka seviye. İlk defa graphene seramik kullanacağım. Kullandıktan sonra yorum yaparım

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Kullandim;Wetproof,Nanolex Sİ3D,Mx Pro Hydro vs kadar parlakligi iyi degil acikcasi ben pek sevmedim dayanimi asagi yukari kullanima bagli olarak 1 yil rahat gidiyor
Sefa hocam fiyata göre dayanımı çok iyimiş. 100 ml 2000 lira civarı bana 6 ay dayansa yeter. Bu konuda ne düşünüyorsun uygun yollu 6 ay 1 sene dayanacak bir tavsiyen var mı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ucundaki nozul değiştirilmiyor denilmişti forumda tabi ben kullanıp denemedim bilmiyorum. Kimyasal dayanımı şöyle kumaş koltuk temizliğinden taban halısı temizliğinde veya ev koltuğu temizliğindede kullandığım için kimyasala dayanımı olan şeyleri tercih etmem gerekiyor. Yeri geliyor içine R1 karıştırıp atım yapıyoruz o yüzden daha saglam bişey lazım. Sadece araç için ön yıkamada işimi tabikide görecektir. Her pompada olmazsa olmaz temiz su ile devirdaim yapılması gerekli içindeki kalan şampuan veya ilaçlar vi zaman sonra boruları delebiliyor.
Nozul kısmı sökük geliyor zaten. Baktığımda nozul arkasında keçe vardı. Keçeyi çıkarıp nozul değişir gibi. Sığmazsa da nozul ucu tıraşlanır en kötü ihtimalle.

Şişe malzemesine bakmamıştım, şişesi hdpe şişe. Bakalım dayanım nasıl olacak :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam fiyata göre dayanımı çok iyimiş. 100 ml 2000 lira civarı bana 6 ay dayansa yeter. Bu konuda ne düşünüyorsun uygun yollu 6 ay 1 sene dayanacak bir tavsiyen var mı
K2 Gravon a bak.hocam fiyat iyidir Saticilara özelden mesaj atip satin alabilirsinjz dayanimida cok iyidir parlaklik güzel.sadece yuzey kayganligini ben begenmiyorum onum.haricinde dayanim.konusunda iyidir.

Gravon Pro olan Lite olan degil.

phoenix_88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Zımpara polisaj şart. Aynısı iki gün önce başıma geldi vonix blend uygulamıştım şuan sanki kapandı gibi anlamadım gözükmüyor ama yıkamayla tekrar meydana cıkacaktır.
Şu kuşlardan nefret ettirdi resmen bir de bizim evin önü park heryer kuş. Hocam bu arada bende de "Vonixx Blend Black Edition Ceramic & Carnauba Spray Wax" ürünü var. Sizdeki de bundan mı? Denesem bende de örter mi şimdilik :)

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Aracın cam suyuna bir miktar pH nötr ev13 veya gsf eklemeyi düşünüyorum arkadaşlar tahmini 10-15 ml civarı eklesem yeterli olur mu. Cama sıkan nozulların tıkanmaması için az miktar olsun hemde temizlesin biraz istiyorum

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tekrar merhaba, ürün 9 günde teslim edildi. Malzeme kalitesi güzel duruyor. Türkiye'de gördüklerim 3d yazıcı ile basılmış gibiydi. Tam güçte epey kuvvetli bir ürün, sanırım koruması iyi durumda olan aracı kurulayabilir bile diyebilirim. Pil göstergesi var gibi de yok gibi de :terlisırıtan:. Tam anlayamadım yani. Genel bilgisayar temizliği vs. yaptım, sanırım 5 dakika kadar kullandım. Gücünde bir düşüş görmedim.

Hocam aracı kuruladığınızda geridönüş yazarsanız cok sevinirim, bende bu ürünlerden almak istiyordum ancak cekindim hep vaad ettiğini yapamaz diye. Dyson v8 in ucuna bir aparat aldım hava üflüyeciye dönüşüyor o aparatla. Ancak o da yetmedi ve max te çalıştırınca da baya ısıtıyor makineyi.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Aracın cam suyuna bir miktar pH nötr ev13 veya gsf eklemeyi düşünüyorum arkadaşlar tahmini 10-15 ml civarı eklesem yeterli olur mu. Cama sıkan nozulların tıkanmaması için az miktar olsun hemde temizlesin biraz istiyorum
Çeyrek çay bardağı miktarında beyaz sirke koyun hazne ve tüm hat sıfır kondisyonu na geri dönecektir sistemdeki tüm kireçler yok olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam aracı kuruladığınızda geridönüş yazarsanız cok sevinirim, bende bu ürünlerden almak istiyordum ancak cekindim hep vaad ettiğini yapamaz diye. Dyson v8 in ucuna bir aparat aldım hava üflüyeciye dönüşüyor o aparatla. Ancak o da yetmedi ve max te çalıştırınca da baya ısıtıyor makineyi.
Hocam nasıl bir aparat? Görseli linki vs varsa paylaşır mısınız?

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Önümüzdeki hafta zaman bulabilirsem yıkayacağım arabayı. Geri dönüş yaparım.

Ancak bu ürünü tam olarak kurulama aracı olarak görmemek lazım. Biraz üstte bir ürün paylaşmıştım, 64mm çapı vardı. Onlar aslında araç kurulamak için uygun olan ürünler. 30 euro değişikliğinden dolayı aliexpress göndermiyor. Amazon US’de var ama o da sanırım 5-6 bine geliyor.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
İkisi farklı kategorideki waxlar. Native carnauba oranı yüksek waxtır doygunluğu parlaklığı daha iyidir dayanımı zayıftır. Blend seramik içerikli waxtır parlaklık native’e göre daha azdır ama dayanımı ve su iticiliği daha güzeldir. Elimde native de var blend de sürekli native tercih ediyorum verdiği doygunluk ve parlaklık daha iyi olduğu için waxlarda dayanım aramıyorum. Tercih sizin tabikide
Hocam merhaba, siz blend ve nativeyi katı wax olarak mı kullanıyorsunuz? Ben sprey olarak blend serisini kullanıyorum bitmek üzere. Parlaklık benim için daha önce aracım gümüş gri renk tekrar sprey olarak blend den devam mı edeyim nativede de dediğiniz sonucu sprey formunda da alır mıyım?

Alperenhizli

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
Merhabalar, bir sorum olacaktı.
Karcher k6 makinamda orjinal yıkama başlığında en yüksek basınca aldığımda veya spiral başlığı taktığımda su kesik kesik geliyor hafif kıstığımda sorun düzeliyor neyden yapar?

YusufSari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Hocam merhaba, siz blend ve nativeyi katı wax olarak mı kullanıyorsunuz? Ben sprey olarak blend serisini kullanıyorum bitmek üzere. Parlaklık benim için daha önce aracım gümüş gri renk tekrar sprey olarak blend den devam mı edeyim nativede de dediğiniz sonucu sprey formunda da alır mıyım?
Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Aynı ürünü ben de almak istiyorum. Parlaklık benim için önemli. Merak ediyorum

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Şebeke suyumuz çok kireçli. Araba yıkadıktan sonra kireç lekesi kalıyor. Musluk ucuna takılanlardan kullanan var mı filtre olarak? Alsam fayda görür müyüm?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Şebeke suyumuz çok kireçli. Araba yıkadıktan sonra kireç lekesi kalıyor. Musluk ucuna takılanlardan kullanan var mı filtre olarak? Alsam fayda görür müyüm?
Normal basınçlı yıkama filtresi mikrotanecikleri tutuyor gibi geldi kirec suyun içinde olduğu için onu ayıramaz bence. Arıtmalardaki gibi filtre olsa kireç anlamında daha çok iş yapacağını düşünüyorum