Hızlı Soru - Cevap

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Öne çıkan konu #24,321
Değerli arkadaşlar polisaj sonrası yüzeyi kontrol etmek için bir lamba önerisi olan var mı ben şu ikisini buldum ama karar veremedim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Değerli arkadaşlar polisaj sonrası yüzeyi kontrol etmek için bir lamba önerisi olan var mı ben şu ikisini buldum ama karar veremedim.

Hiç bunlara bu kadar para verme abi sadece çiziği kontrol etmek istiyorsan ceta form r11 kalem led al işini fazlasıyla görür 300 tlye çözersin.

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
bizde
3 ayrı renkte yanabilen 2700-4500-6500k
sarj dock u ile birlikte
swirl finder dsf003 adında led ışık mevcut.
ilgilenirseniz dm ile ulaşabilirsiniz.
https://www.youtube.com/shorts/ufAgRfiFrn4

ekonomik ürün almak isterseniz 3000k civarlarında sarıya turuncuya dönük led tercih edin. beyaz ışıklarda ışığın kırılım açısından sebep çizikleri yeterince göremezsiniz.
ledlenser tavsiye ederim.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Arkadaşlar, yıkama için eldiven alacaktım (purestar ya da klin) ama aklıma birşey takıldı. Yıkama padlerinin su emmesi daha çok olmaz mi? Eldivenlere göre avantajli degil mi? Klinin eldiveni de var ayni ozellikte padi de. Hem padin boyutu da büyük. Hangisi mantıklı olur?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
bizde
3 ayrı renkte yanabilen 2700-4500-6500k
sarj dock u ile birlikte
swirl finder dsf003 adında led ışık mevcut.
ilgilenirseniz dm ile ulaşabilirsiniz.
https://www.youtube.com/shorts/ufAgRfiFrn4

ekonomik ürün almak isterseniz 3000k civarlarında sarıya turuncuya dönük led tercih edin. beyaz ışıklarda ışığın kırılım açısından sebep çizikleri yeterince göremezsiniz.
ledlenser tavsiye ederim.
Kaç saat gidiyor şarjı? Fiyat nasıl ögreneniliriz?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yıkama sonrası davlumbaza uygulamak için önerdiğiniz bir ürün varmıdır. Öncesinde sefa hocamın hediyesi meguiars m40 kullanıyordum, ürün bitti başka bir ürün arayışına girdim. K2 bono ya denk geldim ama sanırım ürün aerosol olduğu için sarfiyatı çok olacaktır davlumbazlar için, alternatif farklı bir önerileriniz varmıdır.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Yıkama sonrası davlumbaza uygulamak için önerdiğiniz bir ürün varmıdır. Öncesinde sefa hocamın hediyesi meguiars m40 kullanıyordum, ürün bitti başka bir ürün arayışına girdim. K2 bono ya denk geldim ama sanırım ürün aerosol olduğu için sarfiyatı çok olacaktır davlumbazlar için, alternatif farklı bir önerileriniz varmıdır.
Ben Meg40 kullanıyorum K2 bono alınca K2 yi kullandım K2 nin sarfiystı cok fazla dayanımı zayıf o yüzden K2 bono almam birdaha. Şuan Davlumbazlara Koch Pss, 3d Magic Dressing yada Meg 40 kullanıyorum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Meg40 kullanıyorum K2 bono alınca K2 yi kullandım K2 nin sarfiystı cok fazla dayanımı zayıf o yüzden K2 bono almam birdaha. Şuan Davlumbazlara Koch Pss, 3d Magic Dressing yada Meg 40 kullanıyorum.
Tahmin ettiğim gibi bono ya bulaşmamak lazım demekki davlumbaz için, kc pss ye bi bakayım. Teşekkür ederim emirhan

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Çok uzun zamandır barebones kullanıyorum,davlumbazlar için daha iyisine denk gelmedim.bi dene derim

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars ın aşağıdaki wax ını uygulayacağım da, bunu ppf üstüne de uygulasam sorun olur mu? Ya da meguiars likit seramik wax mı daha uygun olur?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars ın aşağıdaki wax ını uygulayacağım da, bunu ppf üstüne de uygulasam sorun olur mu? Ya da meguiars likit seramik wax mı daha uygun olur?
Ne kadar toz toprak varsa üzerine çekersin :) Bunun incelemesini yapmistim.harika bir üründür ama PPF üzerine Sentetik bazli yagsiz ürün kullanin.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 hocam ppf uzerıne surersem mı toz çekerim yoksa arabaya uygularsam mı :) ben bunu baya beğenerek almıştım, senin sıvı olanı ile ilgili yorumunu gördim ama katı olan başlığı bulamadım

Ne kadar toz toprak varsa üzerine çekersin :) Bunun incelemesini yapmistim.harika bir üründür ama PPF üzerine Sentetik bazli yagsiz ürün kullanin.

Son düzenleme: