Hızlı Soru - Cevap

plusmania

Çaylak Detaycı
Üye
İl
manisa
Öne çıkan konu #27,081
Merhaba resimdeki boyada çatlak ve kapı sürtmesi kaynaklı kuşaktaki boya bozulması rötüş ile düzelebilir mi? eskisi gibi olur mu illa boyatmak mı gerekir ?Ankarada bu işi hakkıyla profesyonel yapabilen yer öneriniz varmıdır. Hepinize selamlar iyi günler diliyorum.

bence düzeltilir ince uçlu boya atan makinalarla ince ince rötuş atılarak kapatılır renkte müsait zaten

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Ppf kaplı araca hangi ürünleri uygulamalıyım bugün aracınız ppf kaplıysa şampuan,cila,wax vs hangi ürünleri uygularsınız veya aracınızı ppf kaplatsanız hangi ürünleri satın alırdınız bu konuda yardıma ihtiyacım var iyi forumlar.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Az önce bir arkadaşın yanından geliyorum. pasta-cila için bilgi alayim istedim. Kullandığı ürünleri sordum, wag grubu için slopes pasta seti kullanıyormuş, bu grup araçlarda slopes daha iyi çalışıyor dedi. ustunede soft 99 black atıyormuş. Araç beyaz dedim, hocam daha mumlu bir cila dedi. Slopes olayi gerçekten dogru mu?

Son düzenleme:

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Az önce bir arkadaşın yanından geliyorum. pasta-cila için bilgi alayim istedim. Kullandığı ürünleri sordum, wag grubu için slopes pasta seti kullanıyormuş, bu grup araçlarda slopes daha iyi çalışıyor dedi. ustunede soft 99 black atıyormuş. Araç beyaz dedim, hocam daha mumlu bir cila dedi. Hadi waxi gecelim de (pek inandırıcı gelmedi) ama slopes olayi gerçekten dogru mu?
Selam abi. Aracın marka model nedir acaba?

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Merhaba vonix wax aldım yanında hızlı cila almak istiyorum ıslakmı almalıyım kurumu ve hangi marka almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Az önce bir arkadaşın yanından geliyorum. pasta-cila için bilgi alayim istedim. Kullandığı ürünleri sordum, wag grubu için slopes pasta seti kullanıyormuş, bu grup araçlarda slopes daha iyi çalışıyor dedi. ustunede soft 99 black atıyormuş. Araç beyaz dedim, hocam daha mumlu bir cila dedi. Slopes olayi gerçekten dogru mu?
Bana kullanmak nasip oldu hiç sevmedim ilk çıkanlarda tozuma cok fazlaydı sonraki seride kısmen azalsada yine tozuma yapıyor fiyatlarıda zaten kendini kanıtlamış üst markalara yakın alıp kullanmam o yüzden

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu parça orijinal muhtemelen ve güneş yanığı başlamış. Şampuan kalıntısına falan benzemiyor. Eğer güneş yanığı ise malesef boyatmak en temizi. Yada aracı elden çıkartıcam derseniz verniği söktürün yüzeyden üstüne ppf kaplatın ama ileride verniksiz yüzeyden ppf sökerkende sıkıntı olucak. Vernik sökülmeside sağlıklı bir işlem değildir. Boyatmak en mantıklısı

Tayfur

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Merhabalar. Ön cama kireç lekeleri için igl delete uyguladım hafif buğu gibi iz kalmış bunu çıkarabilir miyim öneriniz var mı ?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba, motor temizleyici olarak Adbl green gine, k2 akra ve fra-ber multiforce arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz motor aşırı pis değil, plastiklerin renginin solmasından korkuyorum şimdiye kadar apc ve susuz temizleyiciler ile temizlik yaptım sadece