Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
İkisi bir olsa daha iyi olurda ama illa ikisinde de performans üst düzey olmaz sanırım.

Kova şampuanım şimdilik var , ön yıkama için alacağım BELA yı
Ön yıkama için doğru tercih benimde geçmişte kullandığım bir ürün sonrasında 5 litre alacaktım stok olmadığı için adbl yeti ile devam ettim. özellikle yaz aylarında iki üründe oldukça başarılı.

Temaslı yıkama için daha kaygan şampuan tercih etmeniz çizik riskini minumuma düşürecektir.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Ön yıkama için doğru tercih benimde geçmişte kullandığım bir ürün sonrasında 5 litre alacaktım stok olmadığı için adbl yeti ile devam ettim. özellikle yaz aylarında iki üründe oldukça başarılı.

Temaslı yıkama için daha kaygan şampuan tercih etmeniz çizik riskini minumuma düşürecektir.
Ön yıkamada kaç ml kullanıyorsunuz, hangi oranda memnun etti?

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Adbl kullandiktan sonra bende anladimki K2 yaz kirinde bile basarili degil. Elimdeki K2 Bela bittikten sonra bir daha almam sanirim.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Katılıyorum. ADBL Speed qd hem quick detailer , hem toz çekmiyor, hemde ilk yıkamasını yaptım boncuklaması ve dayanımı şaşırttı beni bir quick detailer a göre . Parlaklığıda hoşuma gitti. Ayrıca mango kokulu güzel bir ürün ben beğendim fiyatıda başarılı.
Dayanım olarak gözleminiz nasıl hocam? 3 hafta civarı idare ediyor mu?

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

marolex axel 3000 alalı 1 2 ay felan oldu yere felan düşmedi ama ağız kısmında biraz açıklık var gibi hepsinde mi böyle kullanırken köpük akıyor aradan

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kova şampuanın amacı temaslı yıkamada yüzeyde iyi bir kayganlık sağlamaktır. Bu açıdan bakınca Bela çok uygun bir tercih olmuyor. Elbette her şampuanı kovada kullanabilirsin ama alacağın performans tartışılır.

Yanlış tercih dememin sebebi de bu. Temaslı yıkama için kayganlık açısından çok daha iyi alternatifler var. Bu konuda ne Yeti ne de Bela bence tercih edilebilecek ürünler değil.
Dediğiniz cok doğru kesinlikle katılıyorum fakat belanın kayganlıgı dogru oran ile yeterlidir

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merakla bekliyorum. Kolay gelsin.
Dün gece hava sıcak olunca yıkamaya çıktım, dediğim gibi aracın bel altı kapı altları epey kirliydi. 1.5lt polham şişeye 40ml bela koydum. Kir sökücülüğünü epey beğendim, yüzeydeki korumayı hiç ellemedi diyebilirim. Yaz ayları için bela dan devam edeceğim.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Dün gece hava sıcak olunca yıkamaya çıktım, dediğim gibi aracın bel altı kapı altları epey kirliydi. 1.5lt polham şişeye 40ml bela koydum. Kir sökücülüğünü epey beğendim, yüzeydeki korumayı hiç ellemedi diyebilirim. Yaz ayları için bela dan devam edeceğim.
Bella ph nötr bir şampuan, zarar verse şaşırırdım. İlk foamı uygulayıp yaklaşık 5dk bekleyip ondan sonra tazzikli suyu sıkıyorsunuz di mi?