Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #28,301
Benzer durum arkadaşımın camında da var. Aracı yıkadık temizledik. Camsil sıkıp sileyim dedim. Sıkıp silerken böyle böyle izler beliriyor. Bezle silip kuruduktan sonra kayboluyor. Çözümünü ben de merak ediyorum
Güzel bir cam pastası uygulamask ile sorun çözülecektir abicim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sileceklerle alakalı bir sorun var sanki. Benzer durum bir tanıdığın sıfır Volvo aracında olmuştu. Silecekler değişti, düzeldi.
Güzel bir cam pastası uygulamask ile sorun çözülecektir abicim
Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Sileceği bi değiştirelim geçmezse de bi cam pastası denemeye çalışalım. Elle yüzey temizliği anlamında yapsak yetmez sanırım, aşındırmak lazım heralde

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
@berkesennturk, ürününüz hayırlı olsun , deturner interior dressing 27 bende aldım. Ancak ilginç olan kendi sayfasında 27 için interior qd diyor , halbuki 21 için interior dressing yazıyor. Sizde fark ettiniz mi? Siz ve diğer tecrübeli üyeler ne düşünüyorsunuz…. Deturner interior 27 denedim hafif parlak bir finish mevcut tıpkı gyeon preserve gibi ancak Koch chemie MZR 1/25 sonrasında deturnerin dayanımı preserveye göre çok daha kalıcı…İyi forumlar.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
@berkesennturk, ürününüz hayırlı olsun , deturner interior dressing 27 bende aldım. Ancak ilginç olan kendi sayfasında 27 için interior qd diyor , halbuki 21 için interior dressing yazıyor. Sizde fark ettiniz mi? Siz ve diğer tecrübeli üyeler ne düşünüyorsunuz…. Deturner interior 27 denedim hafif parlak bir finish mevcut tıpkı gyeon preserve gibi ancak Koch chemie MZR 1/25 sonrasında deturnerin dayanımı preserveye göre çok daha kalıcı…İyi forumlar.

doğruyu söylemek gerekirse siz diyene kadar farketmemiştim hatta üzerindeki numaralara dahil dikkat etmemişim :D bir karışıklık var belkide sonradan numaralar değişti veya belirli bir partide numaralar karışmış olabilir. deneyimizin için teşekkürler preserve bendede mevcut 1/3 şekilde iç mekanda onuda çok beğeniyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Etiket yanlis basilmiş hocam o sira ilk geldiginde ben söylemiştim hatta forumda bir yerde bahsetmistik bu durumdan.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
El ile kılcal çizikleri az da olsa almak istiyorum. Bunun için Megiuars 3 in 1 wax mi alayim yoksa Sonax profiline Excut 05-05 mi alayim? @Sefa46 hocam sen ne önerirsin?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
El ile kılcal çizikleri az da olsa almak istiyorum. Bunun için Megiuars 3 in 1 wax mi alayim yoksa Sonax profiline Excut 05-05 mi alayim? @Sefa46 hocam sen ne önerirsin?
Meguiars ile.yaparsan hem temizler hem korur.
Sonax ile yaparsan temizlersin koruma.icin ek bir ürün gerekecektir.

Amator kullanim icin Meg 3 in 1 wax daha uygun hocam.Sonax ile belki el.ile uygulama.ile.sonuc alamayabilirsiniz.

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Merhabalar, aramızda daha önce hiç emniyet kemeri soketi iç temizliği vs. yapan oldu mu? Kemer tokası bazen çok zor sökülüyor soketten. O nedenle acaba içinde bir tortulanma falan mı oldu da bu duruma geldi diye ilk önce temizliğini yapmayı düşünüyorum. Eğer işe yaramazsa daha farklı yardımlar alacağım.

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Auto brite foam lance
Sifir olarak aldigim ama istedigim performansta kopuk atmadigi icin satiyorum auto brite foam lance icini acip filtresine kadar temizledim ama köpük atması beni tatmin etmedi maximum 30 araba yikanmistir kutusuyla gondericem icini acarken metal kisminda anahtar izi var foto eklenecek kutusuyla gonderim saglayacagim karcher k serisi uyumlu fiyat 1900

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vonix Hybrid Carnauba Wax 120ml almayı düşünüyorum şuanda adbl sentetik wax kullanıyorum parlaklık açısından farkı olur mu yoksa hemen hemen aynı parlaklığı mı alırım

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Akbel köpük yapan pompanın koputme ucunu kaybetmişim uzun süredir kullanmiyordun yedeğini alabileceğim yer var mı ya da bilen. İnternetteki satış yerlerinde bulamadım komple kafasıyla satmak istiyorlar o da gereksiz fiyat geliyor.

Bir de K2 nuta anti insect vardı şişenin içindeki ürün bitti bunu iyice yıkayıp şişeyi kullanmak mümkün mü? Şişelerin oldukça kaliteli olduğunu hatırlıyorum.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Akbel köpük yapan pompanın koputme ucunu kaybetmişim uzun süredir kullanmiyordun yedeğini alabileceğim yer var mı ya da bilen. İnternetteki satış yerlerinde bulamadım komple kafasıyla satmak istiyorlar o da gereksiz fiyat geliyor.

Bir de K2 nuta anti insect vardı şişenin içindeki ürün bitti bunu iyice yıkayıp şişeyi kullanmak mümkün mü? Şişelerin oldukça kaliteli olduğunu hatırlıyorum.
Akbel satıcısına ulaşırsanız o ucu ayrıca satıp kargoluyorlar. Ben uzun zaman önce öyle yapmıştım, yardımcı olmuşlardı.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Poryayı en etkili nasıl parlatabilirim tavsiyesi olan var mı? Metal kısımda bölge bölge hayalet gibi matlaşmalar mevcut.

Öncelikle Demir Tozu Uygula.

Koch Chemie Metal Polish

Menzerna Metal Polish

Auto Finesse Mercury

Auto Finesse Mercury Xtreme (Cok kalın Pastadır görünmeyen alt kısımlarda kullanmayı seviyorum)

K2 ALUCHROM

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öncelikle Demir Tozu Uygula.

Koch Chemie Metal Polish

Menzerna Metal Polish

Auto Finesse Mercury

Auto Finesse Mercury Xtreme (Cok kalın Pastadır görünmeyen alt kısımlarda kullanmayı seviyorum)

K2 ALUCHROM
Çok teşekkür ederim deneyeceğim hocam. Jel şeklinde olan demir tozu spreyleri daha fazla işimi görür sanki bu bölgede.