Hızlı Soru - Cevap

enesengun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANTALYA
Öne çıkan konu #29,201
Arkadaşlar işaretlediğim çerçeveler piano black parçalar ve tırnak girmeyen çizikler oluşmuş. İnce pasta ve el aplikatörü ile sonuç alabilir miyim sizce?

Hocam piano black kismindaki o çizikleri geçenlerde bir arkadaşın arabasında ince pasta ve aprilla makine ile sorunsuz bir şekilde aldık

cihanercan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Selamlar herkese, İstanbula aralıklı yağan yağmurlarda aracı 10-15 gün kadar yıkamadım ve araçta kireç su lekesi gibi lekeler oluştu. Araçta Endura ppf mevcut. İgl Delete ürünü ile temizlik önerdi kaplamayı yapan firma. İki uygulama denedim ancak kaputta bir değişim olmadı. Tampondaki tek bir ize lokal deneme yaptım o geçti. Daha önce başına gelen ya da bilgisi olan var mı? Havalar soğuk olduğu için film kendini yenilemiyor bahara kadar beklemem gerekir mi?

Testarosso

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Merhaba
Bir süredir detaydan uzak kaldım.
Ancak şimdi tekrar envanteri güncelleyeyim dedim.
Flowey'in ürünlerini beğenirdim ancak sitesi kapanmış sanırım.
Artık Türkiye'de hizmet vermiyorlar mı güncel durum nedir ? Temin edebileceğimiz bir yer de bulamadım araştırmalarım sonucu.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba
Bir süredir detaydan uzak kaldım.
Ancak şimdi tekrar envanteri güncelleyeyim dedim.
Flowey'in ürünlerini beğenirdim ancak sitesi kapanmış sanırım.
Artık Türkiye'de hizmet vermiyorlar mı güncel durum nedir ? Temin edebileceğimiz bir yer de bulamadım araştırmalarım sonucu.
Malesef bir suredir temin edielemiyor, sanirim TR’den su an icin cekildiler

keremunlr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gebze
Nasıl yaptınız acaba bence de orjinal olarak olması gereken bir özellik
Hocam orayı meşgul etmemek için buraya yazayım dedim. 2x0,75 kablo ve 2 adet t10 duy ile yaptım. T10 duylara T10 Led ampul aldım onları duylara taktım, daha sonra duyların kablosunu 2x0,75 kablo ile uzattım. Tavan hattında bulunan ve fotoğrafta da görünen soketin kırmızı kablosunun girişinden yüksük ile + aldım, açma kapama anahtarından - aldım. Bugün fark ettim anahtardan aldığım bağlantı çok sağlıklı olmamış gibiydi o yüzden bugün anahtar ile senkronize olayını iptal edip anahtardan değil yeşil kablonun girişinden - aldım(yeşil kablo kapı açılması, kontak, aracın kilitlerinin açılması ile bağlantılı) ve sadece kapı ile uyumlu hale getirdim. Duyları ayak altı kısmında bulunan havalandırma bölmelerine cırt kullanarak sabitledim.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam orayı meşgul etmemek için buraya yazayım dedim. 2x0,75 kablo ve 2 adet t10 duy ile yaptım. T10 duylara T10 Led ampul aldım onları duylara taktım, daha sonra duyların kablosunu 2x0,75 kablo ile uzattım. Tavan hattında bulunan ve fotoğrafta da görünen soketin kırmızı kablosunun girişinden yüksük ile + aldım, açma kapama anahtarından - aldım. Bugün fark ettim anahtardan aldığım bağlantı çok sağlıklı olmamış gibiydi o yüzden bugün anahtar ile senkronize olayını iptal edip anahtardan değil yeşil kablonun girişinden - aldım(yeşil kablo kapı açılması, kontak, aracın kilitlerinin açılması ile bağlantılı) ve sadece kapı ile uyumlu hale getirdim. Duyları ayak altı kısmında bulunan havalandırma bölmelerine cırt kullanarak sabitledim.

Teşekkür ederim benim de aklımda olan güzel bir uygulama, orijinalde olması gereken bir şey

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Elinize emeğinize sağlık. Ben de Megane 4 aracıma yaptırmak istiyordum çok şık gözüküyor ama anlattığınız kadarıyla zor bir işlem el yatkınlığım yok. Video vb. izleyerek sizce halledebilir miyim kendi aracıma hocam?

keremunlr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gebze
Elinize emeğinize sağlık. Ben de Megane 4 aracıma yaptırmak istiyordum çok şık gözüküyor ama anlattığınız kadarıyla zor bir işlem el yatkınlığım yok. Video vb. izleyerek sizce halledebilir miyim kendi aracıma hocam?
Hocam benim de hiç tecrübem yok. Hatta elektrik bilgim sıfır, ben de video izleyerek yaptım. Şu videoyu izlerseniz biraz daha anlayabilirsiniz. Megane tavan lambası nasıl bir soketle çalışıyor bilmiyorum ama onlarda da mutlaka daha önce attığım fotoğraftaki gibi kırmızı yeşil siyah kablolu bir soket vardır diye düşünüyorum. Bu mantıkla çoğu araca yapılabilir bir sistem bu zaten siz de yapabilirsiniz bence. Clio 5 Ayak Aydınlatma Montajı ( Duylu Ampül & Kablo Soyma Vs. Yok).

Babako

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, Polham şarjlı köpük makinem şarj olmuyor, şarj olurken lamba yakardı oda yok malesef. Benzer sorun yaşayan oldumu ne yapabilirim?

Edit: Sorun çözüldü.
Type-c giriş type-c çıkış şarj adaptöründe şarj olmuyor. Usb çıkış type-c giriş şarj adaptöründe şarj olmaya başladı.

Son düzenleme:

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam benim de hiç tecrübem yok. Hatta elektrik bilgim sıfır, ben de video izleyerek yaptım. Şu videoyu izlerseniz biraz daha anlayabilirsiniz. Megane tavan lambası nasıl bir soketle çalışıyor bilmiyorum ama onlarda da mutlaka daha önce attığım fotoğraftaki gibi kırmızı yeşil siyah kablolu bir soket vardır diye düşünüyorum. Bu mantıkla çoğu araca yapılabilir bir sistem bu zaten siz de yapabilirsiniz bence. Clio 5 Ayak Aydınlatma Montajı ( Duylu Ampül & Kablo Soyma Vs. Yok).
Eyvallah hocam. İnceleyip müsait bir haftasonunda ben de uygulayacağım umarım sıkıntı çıkmaz

keremunlr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar, Polham şarjlı köpük makinem şarj olmuyor, şarj olurken lamba yakardı oda yok malesef. Benzer sorun yaşayan oldumu ne yapabilirim?

Edit: Sorun çözüldü.
Type-c giriş type-c çıkış şarj adaptöründe şarj olmuyor. Usb çıkış type-c giriş şarj adaptöründe şarj olmaya başladı.
Bu pompalar hızlı şarjla ya şarj olmuyor ya da garip tepkiler veriyor sanırım hızlı şarj desteklemiyorlar.