Hızlı Soru - Cevap

Ultrankara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,781
Arkadaşlar aracımı kendim yıkıyorum köpük ve tanzikli su makinem var öncelikle fırçasız diye tabir edilen ürünler kiri çıkartıyor mu yoksa illa sünger gerekir mi ? Kovayla yıkama yapmıyorum makineye uygun şampuan önerileriniz nelerdir beklentim yüksek parlaklık sağlaması ve kirleri sökmesi

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
En basta yanliş olan 3M diye satilan kil i satin alarak yapmissiniz hocam o killer Orjinal degil orjinal i 2000/3000 civari bir fiyata satilmaktadir.

Kil çok agresif oldugu icin yüzeyde leke birakmaktadir Hologram yani.

Daha Soft bir kil alip saglam bir kil kaydirici ürün veya sampuanla daha iyi sonuc alirsiniz.

Yapilam yeri polisaj ile düzeltebilirsiniz.
https://app.hb.biz/kxtAamJ2EzLP

Sefa hocam linkteki gibi ürünle aynı sıkıntı yaşar mıyız?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar aracımı kendim yıkıyorum köpük ve tanzikli su makinem var öncelikle fırçasız diye tabir edilen ürünler kiri çıkartıyor mu yoksa illa sünger gerekir mi ? Kovayla yıkama yapmıyorum makineye uygun şampuan önerileriniz nelerdir beklentim yüksek parlaklık sağlaması ve kirleri sökmesi
Selamlar Fircasiz Sampuan adli ürünler yogun kostikli arac yikama ürünleridir bunlar vaat etttigi gibi gercekte kir i cikaramazlar.
Hicbir sampuan %100 cikaramaz malesef.

Size önerim;Güncel Stokta

ADBL YETİ
VP FOAMULA (5 LT ALİN 1 LT ALMAYİN ASİRİ FİYAT FARKİ VAR)
AD MAGİFOAM ALİN BULURSANİZ.

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Koltukları ve tabanı yıkayacağım. Ucuz yollu halı fırçası alıp halı- koltuk yıkama makinesi ile çeksem olur mu? Ya da bana ucuna fırça taktığımda dönen iyi matkap önerir misiniz?

Ultrankara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar Fircasiz Sampuan adli ürünler yogun kostikli arac yikama ürünleridir bunlar vaat etttigi gibi gercekte kir i cikaramazlar.
Hicbir sampuan %100 cikaramaz malesef.

Size önerim;Güncel Stokta

ADBL YETİ
VP FOAMULA (5 LT ALİN 1 LT ALMAYİN ASİRİ FİYAT FARKİ VAR)
AD MAGİFOAM ALİN BULURSANİZ.
bir arkadaşın videosunda gördümde şampuan haznesindeki suya sıcak su mu koyuluyor yıkama yaptıgım yerde sıcak su yok ama o hazneye yeterli oluyorsa koyabilirim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
.
bir arkadaşın videosunda gördümde şampuan haznesindeki suya sıcak su mu koyuluyor yıkama yaptıgım yerde sıcak su yok ama o hazneye yeterli oluyorsa koyabilirim
Hayir normal su kullanacaksiniz sicak su cabuk kurutabilir sampuani yani aslinda denemedjm ama tahminim o yönde.

Ultrankara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
.

Hayir normal su kullanacaksiniz sicak su cabuk kurutabilir sampuani yani aslinda denemedjm ama tahminim o yönde.
ad magifoam videoları izledim efsane bir ürüne benziyor 5lt koçtaşta 3100 civarı bu paraya değer mi sizce vp foamula da 5lt 2200 tl.
sürekli reklamı çıkan smx yada newax lar 1300 civarında

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selam arkadaslar, havalar isininca ben de nasipse geri donmeyi planliyorum yikama islerine ama artik cift kova yerine ab magifoam ya da superfoam pesine fl ile bathe atip temasli yikama yapmak istiyorum. Aracta ppf kaplama oldugu icin kir sokuculuk anlaminda kovadan cok asagi kalir yani olmaz diye dusunuyorum, ne dersiniz?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tonysoprano

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
En basta yanliş olan 3M diye satilan kil i satin alarak yapmissiniz hocam o killer Orjinal degil orjinal i 2000/3000 civari bir fiyata satilmaktadir.

Kil çok agresif oldugu icin yüzeyde leke birakmaktadir Hologram yani.

Daha Soft bir kil alip saglam bir kil kaydirici ürün veya sampuanla daha iyi sonuc alirsiniz.

Yapilam yeri polisaj ile düzeltebilirsiniz.

hocam peki önerebileceğiniz kil var mıdır? fiyat olarak çok fazla olmayacak şekilde ve de kil kaydırcı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ikiguzelhareket

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
araç içi organizer çanta ile sonunda bagajda düzeni sağladık.
Organizer çanta almayı düşünenler için hem çok kaliteli hem de uygun fiyatlı bir çanta tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.

Hayırli olsun, gule gule kullanin hocam. Ben de çanta arıyorum uzun süredir, mümkünse linkini paylaşabilir misiniz?