Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,821
Ernaco ürününün stoğu yok ezere diye bir ürün var o da 2 bin civarı açıkçası fiyatı yüksek geldi ama bu ürün hem görsel olarak aynı duruyor hem fiyat olarak yarı yarıya sizce alınır mı?

Dybox 2l Yüksek Basınçlı Profesyonel Şarjlı Köpük Makinası Oto Yıkama Pompası Köpük Püskürtücü
https://app.hb.biz/wBE1VUaIkWys
Hocam bunlar hep aynı bence. Enraco diye aldım ama ezere sanırım benimki ya da tam tersi isimleri :D

İlk zamanlar polham gibi performans veriyordu ama şimdi niyeyse sulu atmaya başladı. Şampuanı artırmak gerekiyor kıvam tutsun diye ama o zaman da abartı bir oran oluşuyor. Bundansa şu parlatanadamlardaki ürün denenebilir. Bu ürünün alt şişesi plastiği falan daha kaliteli, yandan doldurması daha güvenli (şişe çatlayıp etmiyor en azından) ama performans azalma sorununu yaşadım şahsen

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba arkadaslar, 3d orange degraseri hangi alanlarda kullaniyorsunuz? Apc cok az kaldi elimde kapi esiklerinde, jant ve lastiklerde kullanmayi dusunuyorum urunu. Seyretlme orani nasil olmali?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1/10 İdealdir.Agir.Kir ve lekeler icin 1/4 İdeal.

Ürün dogru ve Uygun Sulandirma ile

Arac dışı tüm.plastiklerde ve Arac ici plastik ve kumas aksamda kullanilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@RickSanchez @mustafacagri

Enraco, Auhma, Ezere, Polham vs bu ürünlerin hepsi ayni ürünler sadece İthalatci firmanin dagitmis oldugu bayiler kendi Marka ve İsim hakkini kullanarak veya Ambalaj yaparak satiyor.
Sonuç itibari ile en düsük fiyat olan tercih edilebilir.:)

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Enraco, Auhma, Ezere, Polham vs bu ürünlerin hepsi ayni ürünler sadece İthalatci firmanin dagitmis oldugu bayiler kendi Marka ve İsim hakkini kullanarak veya Ambalaj yaparak satiyor.
Birde karşılaştırma yapılıyor bu ürünler arasında. Yok daha iyi atıyor öteki kötü atıyor :gulumsemex:

Polham 1.5 lt olanın devrilme riski var diye 2 litre olanını almıştım. 2 litrede bu sorunu çözmüşler alt kısmında düz şekilde plastik koruma yapılmış. Devrilme riski yok.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

tamam abi bunu dikkate alayım :D

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bosch aquatak 135 için bearforce köpük tabancası düşünüyorum kullanan varmı acaba sağlammı kimisi sağlam değil kapak kısmı kırılıyor vs diyor eğer öyle ise 3 4 katı parasına mjjc veya autofinesse almak zorundayım bu iyiyse hiç fazla veresim yok tavsiye edermisiniz kısaca bearforce

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Otoparkta yıkama amaçlı şarjlı ve kovadan su çekecek şekilde makine öneriniz var mıdır?
Ben bahsettiğiniz ürünlerden birine sahibim. Basıncı yeterli değil kesinlikle ama iş görüyor mu? Evet. Ankara'da bulunan bir marketten almıştım. Köpük atımı hiç başarılı değil, bir de yanına köpük tabancası aldım. Şimdilik haftasonları mutlu mesut idare ediyoruz ama tekrar söylüyorum ağır kirleri vs. çözmek için basıncı yeterli değil. Almadan önce bunu göz önünde bulundurun.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Otoparkta yıkama amaçlı şarjlı ve kovadan su çekecek şekilde makine öneriniz var mıdır?
Bosch un bir cihazı var ama 18 20 bin civarına geliyor piliydi hortumuydu derken. Uygun fiyatlı olanlarda bir işe yaramıyor ama iş görür diyorsanız youtube da bunları karşılaştıran birisi vardı illaki denk gelir o en iyisi hangisi diyorsa onu alın geçin. Ben elektriği bir yerden sağlarım derseniz herhangi bir cihazıda alabilirsiniz

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Selamünaleyküm. Araca polisaj sonrasinda da 3-4 senelik seramik yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi bizim şartlarda 2 sene anca gider de hangi marka seramik yaptirmaliyim? Carpro yetkili servisinden polisaj ve cquartz sic için 12 bin fiyat verdiler. Oldugum yer bir ilçe. İzmir taraflarina bakmam lazim yoksa.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamünaleyküm. Araca polisaj sonrasinda da 3-4 senelik seramik yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi bizim şartlarda 2 sene anca gider de hangi marka seramik yaptirmaliyim? Carpro yetkili servisinden polisaj ve cquartz sic için 12 bin fiyat verdiler. Oldugum yer bir ilçe. İzmir taraflarina bakmam lazim yoksa.
12 bin cok iyi fiyat hocam biraz arastir bence ortalama 15/20 bin den asagi yapan yer yok.

irfanziii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Herkese selam. Camlarımda ne kadar İPAyla temizlersem temizliyeyim buğu oluştuğunda temizlediğim tüm bez izleri görünüyor. Hele ön camda artık perişan haldeyim. Aracı yeni aldım sayılır. Benden önceki sahibi polis zoruyla cam filmi söktüğünü söyledi. Fakat yapışkan izine asla rastlamıyorum zaten olsa bile 2-3 tur ipayla sildim hem de sulandırmadan. Ne olmuş olabilir ? Fotoğraflarını çekmeyi akıl edemedim günlerdir aklımda ya. Lütfen bir el atın arkadaşlar... :(

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bilgisi olan var mı ? UP UP UP
Hocam ben bir ara bayağı araştırdım bunları. Normal basınçlı yıkama makinesi performansı beklemeyin bu ürünlerden. Kısa vadede iş görür ama uzun vadede ne olur bilmiyorum. Böyle bir şey arıyorsanız Hyundai ve Einhall markalı ürünlere bakabilirsiniz diğerlerinin çoğu birbirine benzer ürünler.