Hızlı Soru - Cevap

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #30,361
Bahsettiğim ürün tonyin cam pastası ürünü misal.
bu ürünün muadili sanırım yok. aracın camında mine oluşturuyor diye bahsetmişti distribütörü. bu ürünü kullanmadan önce mirkaya kendisinin özel olarak yaptırdığı 5 ayrı zımpara ile sırasıyla çalışıyor zımpara esnasında ön camda optik olmaması için extra çaba gösteriyorlar, son olarak bu cam pastasını sulu şekilde uyguluyorlar. ben kullanırlarken gördüm gerçekten muhteşem sonuçlar alıyorlar çiziklerde. Hatta dileyen ustaya ücretsiz eğitim veriyorlardı. pütürlü kaldırım parke taşı ( Yada kilit taş adı her neyse) ile ustaya camı çizmesini hatta korkak davranmamasını söyleyip daha sonra camı söylediğim sıra ile eski haline getirdiğini ben bizzat gördüm.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ben koch rs i 2 ayda bir kullanıyorum. Asit oranı 1, önce ph nötr şampuana biraz koch gs ekleyip ön yıkama yapıyorum daha sonra koch Rs ile temaslı yıkama yapıp tonyin kil pad e 1 fıs panele 1 fıs demir tozu ile bastırmadan mekanik temizlik, duruladıktan sonra araca water spot remover ile su lekesi gidermek için sıkıp nemli microfiber ile araca yedirip duruluyorum. bazen tonyin ceramic sprey sealant bazen kube bond diamond glass ile kuru iken spreyliyorum. Decontaminasyon aşamam bu şekilde
Bu dediklerinizi panel panel yapip durulamak gerekiyor. Öyle bir imkanim malesef yok. Benzinlikçi tayfadanim bende :)