Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #30,501
Hocam saolasin bilgilendirme için. Ppf bakimi için olan ürünleri alirim zaten, ve mutlaka kendim yikiyorum aracimi. Her türlü malzemeyi sefa hocam saolsun temin ediyorum. Ama ppf konusunda yetersiz bilgiye sahibim. Self healing ozellikli bir ppf istiyorum bende ama o kdr çok marka model var ki artik herkes ppfci olmuş. İsim yapmış Xpel, stek falan soruyorum ozelliklerde 110-120 bin liralarda fiyatlar. Avery dennison sordum, x5 modeline 125 bin diyor. Fiyatlar cok yüksek. 70-80 e kdr iyi bir ppf markasi ve iyi bir işçilik ariyorum aslinda. Izmirde vardir mutlaka ama benim bilgim yok malesef
Ben bugün gidip inceleme yaptım. Oracal ve Zenith marka Ppf lerin rulolarından yaptıklarını bizzat gözümle gördüm. Oracal fiyatı daha yüksekmiş. Zenith için zaten kampanyalı fiyatları söylemiştim.

Rulolardaki Ppf leride inceledim. Malzeme esnek bir malzeme Tpu olduğu kesin. Ancak çok iyi dediğimiz markalara göre illaki fark vardır.

Çoğu yer içe kıvırma olarak uygulanıyor. Ancak araç üzerinde bir söküm işlemi yapılmıyor.
Plutter makineside mevcut. Tamamen yapılmış yeni bitmiş araçlarada baktım herhangi bir işçilik sıkıntısı görmedim.

Zaten arabayı bırakıp arkanı döndüğünde kazıklamak isteyen her esnaf rahatlıkla istediği ürünü kullanır ve ruhumuz duymaz.

Malzeme kadar bence işçilikte çok önemli herkes Ppf uzmanı kesildi.

Dediğim gibi işletmecisi tanıdık olunca abi 1 yıl biner aracı satarım dersen dedi boşuna para bağlama yeni aldığın araca yaparız dedi. Hala kararsızım.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam saolasin bilgilendirme için. Ppf bakimi için olan ürünleri alirim zaten, ve mutlaka kendim yikiyorum aracimi. Her türlü malzemeyi sefa hocam saolsun temin ediyorum. Ama ppf konusunda yetersiz bilgiye sahibim. Self healing ozellikli bir ppf istiyorum bende ama o kdr çok marka model var ki artik herkes ppfci olmuş. İsim yapmış Xpel, stek falan soruyorum ozelliklerde 110-120 bin liralarda fiyatlar. Avery dennison sordum, x5 modeline 125 bin diyor. Fiyatlar cok yüksek. 70-80 e kdr iyi bir ppf markasi ve iyi bir işçilik ariyorum aslinda. Izmirde vardir mutlaka ama benim bilgim yok malesef
Kutas arkadaşımız var izmirde. İsterseniz mesaj atın @Detail 35