Hızlı Soru - Cevap

Yunus

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #261
Sayin forum yoneticileri, bildiginiz uzere forum uzerinden alim satim yapildigindan bazen cok ufak boyutlardaki urunlere de yuksek ucretler isteniliyor. Acaba foruma ozel kargo firma ya da firmalariyla anlasma saglanmasi mumkun mu?
Tesekkurler...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BuDeliMi

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araba üzerindeki kar nasıl temizlenmeli abilerim.. neler kullanılmalı, buz tutmuş kısımlar ıcın ne yapılmalı vs. simdiden tesekkur ederm..

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Araba üzerindeki kar bence çok abartılı boyutlara çıkmadıkça temizlenmemeli biriken karın bir zararı olmaz ama temizleme esnasında buzlaşan parçalar boyayı çizebilir.
Camlar için ipa veya alkol buz çözücüler kullanılıp temzilenebilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Patron' Alıntı:
Araba üzerindeki kar nasıl temizlenmeli abilerim.. neler kullanılmalı, buz tutmuş kısımlar ıcın ne yapılmalı vs. simdiden tesekkur ederm..
Ben kendi aracımda, çok abartılı seviyelere çıkmadığı sürece temizlemiyorum. Çok birikirse eğer araç üzerinde 2-3 parmak kalacak şekilde bırakıp fazlasını elimle veya çek çek benzeri bir malzemeyle temizliyorum. Boyaya değdiğiniz anda çizilme ihtimali çok yüksek.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yunus' Alıntı:
Sayin forum yoneticileri, bildiginiz uzere forum uzerinden alim satim yapildigindan bazen cok ufak boyutlardaki urunlere de yuksek ucretler isteniliyor. Acaba foruma ozel kargo firma ya da firmalariyla anlasma saglanmasi mumkun mu?
Tesekkurler...

Düşünceniz çok güzel. Ancak bildiğim kadarı ile kargo şirketleri ile anlaşma yapabilmeniz için belli bir gönderi taahhüdü vermeniz gerekiyor.

Yine de araştırmaya değer :)

Yunus

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Taahhüt garantisi vermek zor tabii

Victorious

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi günler. Şarj edilebilen seyyar bir elektrik cihazı arıyorum. Bildiğimiz telefonları şarj eden powerbank gibi işlevi olan ama normal priz uçlu. Polisaj makinesi için. Bu ürünün tam bir ismi var mı yada böyle bir ürün var mı? Yardımcı olur musunuz?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Victorious' Alıntı:
İyi günler. Şarj edilebilen seyyar bir elektrik cihazı arıyorum. Bildiğimiz telefonları şarj eden powerbank gibi işlevi olan ama normal priz uçlu. Polisaj makinesi için. Bu ürünün tam bir ismi var mı yada böyle bir ürün var mı? Yardımcı olur musunuz?
Hocam öyle bir cihaz bulmak cok zor. Yani olsa bile cok cok kısa sure çalışır. Onun yerine jenerator daha mantikli olur

Victorious

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eraycan' Alıntı:
Victorious' Alıntı:
Hocam öyle bir cihaz bulmak cok zor. Yani olsa bile cok cok kısa sure çalışır. Onun yerine jenerator daha mantikli olur
https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dbk-invertor-donusturucu-wm-150-325947921?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*976145029*47629045879*231078563269***&gclid=Cj0KCQiAtJbTBRDkARIsAIA0a5MgprNruk4gx5cD4HOPdCzQJjh8VyOT19BdDulkj9EspEZqAFTYOqYaAsSKEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Şöyle bir cihaz buldum. İşimi görür mü? Aracın aküsünü çabuk boşaltma riski var mıdır?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
RE: Detail Sıcak Fırsatlar

Victorious' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dbk-invertor-donusturucu-wm-150-325947921?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*976145029*47629045879*231078563269***&gclid=Cj0KCQiAtJbTBRDkARIsAIA0a5MgprNruk4gx5cD4HOPdCzQJjh8VyOT19BdDulkj9EspEZqAFTYOqYaAsSKEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Şöyle bir cihaz buldum. İşimi görür mü? Aracın aküsünü çabuk boşaltma riski var mıdır?
Hocam polisaj makineleri güçlü aletler. Yani cok fazla akım çekerler. Normal akülerle bu akımı karşılamak cok kısa sürer. O yüzden bunula polisaj yapmayı tavsiye edemem

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Victorious' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:

Çakmaklığın yanma ihtimali yüksek, o kadar yüksek gücü kaldırmayabilir

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Dostlar Kimyasal Adamlar kampanyasında hediye olarak verilen Triz ürünü hakkında bilgi verebilecek varmı, kullanan veya tecrübe eden? Biraz baktım internete ama çok fazla video yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Can' Alıntı:
Dostlar Kimyasal Adamlar kampanyasında hediye olarak verilen Triz ürünü hakkında bilgi verebilecek varmı, kullanan veya tecrübe eden? Biraz baktım internete ama çok fazla video yok.

Kardeşim aracı yıkadıktan sonra ıslak araca sıkıyorsun daha sonra vakit kaybetmeden içinden çıkan süngerle her yere iyice yayıyorsun sonra siliyorsun.Uygulama bu şekilde yapılıyor.Daha bende uygulamadım fakat sitesinde ve uygulama videosunda bu şekilde yazıyor.

Yakında video dolar ortalık, herkeste birer tane var artık:)

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
onurçiko' Alıntı:
Can' Alıntı:

Kardeşim aracı yıkadıktan sonra ıslak araca sıkıyorsun daha sonra vakit kaybetmeden içinden çıkan süngerle her yere iyice yayıyorsun sonra siliyorsun.Uygulama bu şekilde yapılıyor.Daha bende uygulamadım fakat sitesinde ve uygulama videosunda bu şekilde yazıyor.

Abi teşekkür ederim cevabın için. Videoyu bende izledim ve uygulanış tarzı dediğin gibi. Soft 99’un kendi sitesinde “coating” kategorisinde tanıtmışlar. Wetcoat veya washcoat tarzı bir ürün gibi anladım. Bakalım deneyip görücez...

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Yemez dostlar 1000w ama yük bindiğinde kablo ısınıyor kendiside zorlanıyor o yüzden size tavsiyem böyle yapmak yerine uzatma kablo almak daha mantıklı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Can' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Abi teşekkür ederim cevabın için. Videoyu bende izledim ve uygulanış tarzı dediğin gibi. Soft 99’un kendi sitesinde “coating” kategorisinde tanıtmışlar. Wetcoat veya washcoat tarzı bir ürün gibi anladım. Bakalım deneyip görücez...

Aynen, tek fark çıkan sünger ile ürünü araç üstüne yayıyorsun, sonra suyu tut kurula.