Hızlı Soru - Cevap

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Öne çıkan konu #281
@Dragstar abi elimdeki koch chemie magicplastı acaba davlumbazlara nasıl olur diye düşünüyorum, dış trimlerde denedin mi ömrü ne olur acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
legenddoctor' Alıntı:
@Dragstar abi elimdeki koch chemie magicplastı acaba davlumbazlara nasıl olur diye düşünüyorum, dış trimlerde denedin mi ömrü ne olur acaba?
Davlumbazda ben denedim lastiğin karşısındaki yerde ömrü uzun olmadı ama diğer yerlerde gidiyor şuanlık 1-2 ay oldu, tabi çok bir faydası varmı tartışılır yine çamur tutuyor

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ozgur_gs_91' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:
Davlumbazda ben denedim lastiğin karşısındaki yerde ömrü uzun olmadı ama diğer yerlerde gidiyor şuanlık 1-2 ay oldu, tabi çok bir faydası varmı tartışılır yine çamur tutuyor
Çamur olur olmaya da illa ki,finişindeki görsellik benim maksadım davlumbaza ek bisiler alasım yok benzinlik malı fısfıs lastik parlatıcılar ile idare ediyordum. Koch varken denesem mi diyorum :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
legenddoctor' Alıntı:
Davlumbazda denemek lazım parlak plastikse gayet güzel olur. Bir üstteki mesajı görmemişim özgür denemiş bile

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
legenddoctor' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Çamur olur olmaya da illa ki,finişindeki görsellik benim maksadım davlumbaza ek bisiler alasım yok benzinlik malı fısfıs lastik parlatıcılar ile idare ediyordum. Koch varken denesem mi diyorum :)
Güzel bir parlaklık veriyor, ama sürmek lazım gibi bir ürün, sıkıp bırakmayla çok ürün sarfiyatı olur. He param çok dersen bas gitsin :))

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ozgur_gs_91' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:
Güzel bir parlaklık veriyor, ama sürmek lazım gibi bir ürün, sıkıp bırakmayla çok ürün sarfiyatı olur. He param çok dersen bas gitsin :))
Davlumbaza gidecek para çöpe gitmiş gibi hissettiriyor az az sureyim ben en iyisi :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende yıkamalar dan sonra davlumbazı Parlatma sam araba kirli gibi hissediyorum. İllaki pırıl pırıl olacak o davlumbaz

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
onurçiko' Alıntı:
Bende yıkamalar dan sonra davlumbazı Parlatma sam araba kirli gibi hissediyorum. İllaki pırıl pırıl olacak o davlumbaz

Jeep de davlumbaz lar geniş bişey kullanmazsam araba tıkanmamış gibi oluyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bence bir aracın temizlendiğini gösteren 3 yer var.

1- Kapı içleri
2- Davlumbazlar
3- Aracın alt kısmı (Bagajın alt kısmı ve görünüyor ise dingil bölümü)

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Dragstar' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Jeep de davlumbaz lar geniş bişey kullanmazsam araba tıkanmamış gibi oluyor.

Ne güzel işte abi. İçine sine sine temizliyorsun. Ben CG fırçayı sokayım diyene kadar canım çıkıyo walla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Davlumbaz ve jantların içi tertemiz olmadığı sürece içime sinmiyor yıkama yapmış gibi hissetmiyorum

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Koch Chemie pw 1/100 ile sanirim foam lanche icin geçerli, kisaca 10 ml pw ustune su. Biraz az olmaz mi? Yoksa ben mi yanlis hesapladim.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dragstar evet abi göçük var çamurlukta. Çektirsem boya kalkar mı çizik şeklinde boya kalkan yer rötüşle düzelir mi acaba

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazar deymiş. Çektirirseniz boyası kalkmaz ancak az bişey işlem ve local boya ile düzelebilir rutus kapatmaz

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Okan48' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazar deymiş. Çektirirseniz boyası kalkmaz ancak az bişey işlem ve local boya ile düzelebilir rutus kapatmaz

Autokingde yapılacak muhtemelen. Kaskodan mini onarıma girer mi peki?

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Autoking mini onarıma sokar ama oranın işçiliğine hiç güvenim yok. Eğer bütçenizi zorlamayacaksa bildiğiniz bi yerde yaptırmanızı tavsiye ederim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi