Hızlı Soru - Cevap

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Öne çıkan konu #341
beratt_hero' Alıntı:
Abilerim meguıars ultimate paste waxmı yoksa menzerna powerlock mu ? Son kombinasyonum bu şekilde? İkismden birini alayım diyorum arada 15 tl fark var bez ve ped ekstrası meguıars ım

Berat öncelikle artık yeter bi wax al geç kardeşim. bizim forumda bu saydıgın waxları kullanan yok neden yok ? Kendini kanıtlamış 3-5 markanın 3-5 farklı waxı var . Bundan başka daha iyisi cıkana kadar kimse kullanmaz test etmekten başka sen fusso falan bak yinede sen bilirsin . Zymöl en iyi wax bana göre ama pahalı bendede yok sen öğrenci adamsın fusso al geç kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
beratt_hero' Alıntı:
Abi bütün bütçeyi wax a ayıracaktım ama bütçe artınca malzemede almak istediğim için düşürdüm eğer wax 200 220 tl olursa havlu almayacağım eğer wax 150 160 a kadar olursa havluda alacağım ? ee hangisi mantıklı
Berat kardeşim, bende koyu renkli araçlar için wax var. Söz zararına vereceğim sana.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@beratt_hero ben olsam hiçbirini almazdım. Ne zaman kendi paranı kazanırsın ve kendi paran olur o zaman alırdım.

beratt_hero

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Kendi param zaten aldığım ürünleri kendi kazandıklarımla aldım bunuda alacağım var babam alacağım var diyor onu bekliyorum

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
@beratt_hero bence wax icin acele etme biraz daha arastirma yap, yakinda zaten kendi wax ini imal edersin :) fusso al dene bence ilk aşamada cok para vermenin anlami yok.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
beratt_hero' Alıntı:
Abilerim meguıars ultimate paste waxmı yoksa menzerna powerlock mu ? Son kombinasyonum bu şekilde? İkismden birini alayım diyorum arada 15 tl fark var bez ve ped ekstrası meguıars ım
Berat, meguars alıp parayı çöpe at sen boşver burda kimin ne dediğini. Niye soruyorsun boşa.

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
sevgili @beratt_hero gençsin heyecanlısın.empati yapıyorum.senin yerinde olmayı çok isterim.uçan kuşun kanadı kırılmaz lakin burada ustaların tavsiyeleri her zaman menfaatine olur sana da tecrübe kazandırır.

beratt_hero

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
ben alacağım ürünü buldum gibi alıp deniyeceğim bunun dışında bundan sonra da bitane powerlock bitane autoglym hd bitanede zymöl titanium almak istiyorum ürün çeşitliliğini artırmak istiyorum yani. Bu pastalar bitmeden scholl concept s17 s30 falan blgi edinip onlardanda edinicem falan falan böyle gider bu yeterince soru sordum demekki artık icraatleri yaptıkca paylaşım yaparım :) teşekkür ederim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
beratt_hero' Alıntı:
ben alacağım ürünü buldum gibi alıp deniyeceğim bunun dışında bundan sonra da bitane powerlock bitane autoglym hd bitanede zymöl titanium almak istiyorum ürün çeşitliliğini artırmak istiyorum yani. Bu pastalar bitmeden scholl concept s17 s30 falan blgi edinip onlardanda edinicem falan falan böyle gider bu yeterince soru sordum demekki artık icraatleri yaptıkca paylaşım yaparım :) teşekkür ederim.
Hadi bakalım Berat. Bekliyoruz merakla :)

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Jant koruması için BSD kullanan var mı acaba? Dayanımı nasıl olur? Zymol Wheel Coat almıştım ancak bozuk çıktığı için elimdekileri değerlendirmek istiyorum.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
kaptik_virusu' Alıntı:
Jant koruması için BSD kullanan var mı acaba? Dayanımı nasıl olur? Zymol Wheel Coat almıştım ancak bozuk çıktığı için elimdekileri değerlendirmek istiyorum.
Bozuk çıktığını basıl anladınız, bsd de kullanılabilir denemiştim ama kiri tutar bsd

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ozgur_gs_91' Alıntı:
kaptik_virusu' Alıntı:
Bozuk çıktığını basıl anladınız, bsd de kullanılabilir denemiştim ama kiri tutar bsd
kokusu çok kötü çıktı. normalde nane gibi kokuyormuş sanırım.
elimde menzerna endless shine var. onu mu kullansam acaba. maksat bir sonraki yıkamada temizlemesi kolay olsun

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
kaptik_virusu' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
kokusu çok kötü çıktı. normalde nane gibi kokuyormuş sanırım.
elimde menzerna endless shine var. onu mu kullansam acaba. maksat bir sonraki yıkamada temizlemesi kolay olsun
Kokusu kötü bendekide, değişik ağır bir kokusu var, etkiside 1-2 yıkama filan zaten normalde de.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
kaptik_virusu' Alıntı:

Auto finesse mit rims kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi